Προς το περιεχόμενο

usb to ethernet adaptors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Αγορασα προσφατα ενα Ultrabook της ACER κ λιγο αργα προσεξα οτι δεν εχει θυρα ethernet.

Δυστυχως μενω στο εξωτερικο σε εστιες κ το ιντερνετ ειναι broadband η οπως αλλιως το λενε. το θεμα ειναι οτι αν δν βρω τροπο να συνδεθω με ethernet, internet δεν θα εχω. Αυτοι οι ανταπτορες που κυκλοφορουν δουλευουν? να παραγγειλω? γιατι πολυ φοβαμαι οτι δν εχω καταλαβει ακριβως τη λειτουργια τουσ!

Οποιος ξερει ας με βοηθησει! Ευχαριστω!

Δημοσ.

Spyros ουτε καν, αλλα ευχαριστω! Panos217, εσυ που καταλαβες τι θελω ξερεις θα δουλεψει αυτο?? Γιατι τα εχω δει απλα δν ηξερα κατα ποσο εχω καταλαβει τι κανουν. Θα το παραγγειλω κ βλεπουμε! Ευχαριστω!!

Δημοσ.

To πρωτο link που μου εστειλες στην πρωτη σελιδα ειχε ασχετα δν καθησα να το ψαξω! Ειπα ομως ευχαριστω. ηξερα οτι υπαρχουν αυτα, απλα δν ηξερα αν θα δουλευουν. Κ αυτο ρωτησα εξ αρχης. Σας ευχαριστω παντως.θα το δοκιμασω!

Δημοσ.

Δεν γνωριζω πως ακριβως δουλευει λογικα θα πρεπει να συνδεσεις το καλωδιο ethernet στην υποδοχη του ανταπτορα και το αλλο ακρο το συνδεεις σε μια θυρα usb.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λειτουργικο εχει το Ultrabook; πριν αγορασεις (παλι) βιαστικα φροντισε αυτο που θα αγορασεις να το υποστηριζει.... (ποιο μοντελο ειναι; )

Επεξ/σία από australis
Δημοσ.

Γιατί να μην λειτουργεί φίλε μου ? θα εγκαταστήσει όπως και να έχει τους δικούς του drvs οπότε η συμβατότητα παίζει με το λειτουργικό όχι με τι υπολογιστή έχεις. προτίμησε κάποιον με καλωδιακι θα σου πω εγώ.

Δημοσ.

...οπότε η συμβατότητα παίζει με το λειτουργικό όχι με τι υπολογιστή έχεις...

Αυτο ακριβως λεω φιλε μου! Η ts αναφερει γενικα οτι εχει Ultrabook Acer (που ειναι το μηχανημα) και οχι το λειτουργικο (αν και πιθανοτατα καποια version Windows 7 64bit θα εχει....

Εγω απλα της επισημανα, κατι που πρεπει να ελεγξει πριν προβει στην αγορα...

Δημοσ.

Ερωτηση.

Βλεποντας το απιστευτο κοστος του καλωδιου απο usb σε ethernet, δεν θα ηταν καλυτερα να παρεις ενα απλο access point, να το συνδεσεις στην θυρα ethernet της εστιας και να κανεις τη δουλεια σου ασυρματα?

Δημοσ.

Ερωτηση.

Βλεποντας το απιστευτο κοστος του καλωδιου απο usb σε ethernet, δεν θα ηταν καλυτερα να παρεις ενα απλο access point, να το συνδεσεις στην θυρα ethernet της εστιας και να κανεις τη δουλεια σου ασυρματα?

1ον μπορεί να απαγορεύεται το ασύρματο και 2ον και σημαντικότερο, εάν δίνουν μόνο μια IP σε κάθε πρίζα, θα την πάρει το AP και δεν θα υπάρχει άλλη διαθέσιμη για τον/τους υπολογιστές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί καθόλου. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο δίκτυο εάν είναι ανοιχτός ο DHCP server του AP. Εκτός αν δημιουργήσει VLAN σαν εσωτερικό δίκτυο που θα κάνει translate στο εξωτερικό, αλλά εκεί πάμε σε δύσκολες λύσεις με ακριβότερα routers ή/και custom firmware κλπ.

Αλλιώς θα ήταν η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

1ον μπορεί να απαγορεύεται το ασύρματο και 2ον και σημαντικότερο' date=' εάν δίνουν μόνο μια IP σε κάθε πρίζα, θα την πάρει το AP και δεν θα υπάρχει άλλη διαθέσιμη για τον/τους υπολογιστές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνδεθεί καθόλου...

Αλλιώς θα ήταν η καλύτερη λύση.[/quote']

Το ΑΡ παίρνει μια ip από το πανεπιστήμιο και μετά δίνει ξεχωριστές δικές του σε κάθε συνδεδεμένη συσκευη που δεν έχουν καμία σχέση με το δίκτυο του πανεπιστημίου.. οπότε δεν ισχύει αυτό που λες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...