ninos30 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) σας εχω τρελανει ,συγχορεστε με........ Ούτε να το συζητάς Τώρα φίλε μου από εδώ και πέρα, δυστυχώς πρέπει αν έχεις HW να δοκιμάζεις και να αποκλείεις. Επειδή όλα ξεκινάνε και σταματάνε στα ρεύματα, μια δοκιμή με ένα άλλο PSU θα ήταν ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις. Αν είχες τα ίδια, θα πρέπει να δοκιμάσεις την VGA σου σε άλλο PC. Μπορεί να φταίει και το Vcore που δίνεις/μπορεί να δώσει η MB σου στην CPU. Και δεν είναι μόνο η ποσότητα αλλά και η ποιότητα του ρεύματος. Η ΜΒ σου δεν ενδείκνυται για υψηλό OCing. Αν σου κάνει τίποτα V-droops ή spikes μπορεί μέχρι και να τον κάψεις αν του δίνεις καρφωτά ρεύματα (που φαντάζομαι για να τον πας στα 4.0). Εμένα η προηγούμενη CPU μου ήταν τέτοια και είχα πέσει σε καλό κομμάτι. Πήγαινε μέχρι τα 4.2 για benchies αλλά και πολύ ρεύμα. 24/7 τον είχα στα 3.8 και δεν μασούσε τίποτα. Αλλά είχα και καλή ΜΒ. Μπορεί να έχεις πέσει και σε μέτριο κομμάτι CPU. To ότι σου άνοιξε σε εξαπύρηνο δεν σημαίνει πως είναι όλα OK. Μην ξεχνάμε πως οι 960Τ είναι επεξεργαστές που κυρίως δεν πέρασαν τα quality tests για να προκριθούν ως τέτοιοι και κλεισαν τους "προβληματικούς" πυρήνες. Τώρα αν είναι καθαρά ΜΒ είναι το πιο δύσκολο αφού δεν είναι εύκολο να βρεις μια άλλη να δοκιμάσεις όλα τα components εκεί. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από ninos30
prokf Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε ninos30 παντα σωστος!λοιπον οι δοκιμες ξεκινανε απο σημερα...αυτο ηθελα να αποφυγω αλλα.........τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γιατι καποιοι δεν αλλαζουν το ps3 σε pc. υ.γ καποιος μπορει να θεωρησει οτι το λεο ειρωνικα το παντα σωστος στο nino.φισικα και οχι αφου δεν κατηγορω εναν ανθρωπο για ενα λαθος νουμερο που ειδε.με εχει ξαναβοηθησει σε προηγουμενο post(ενα και μοναδικο που εχω κανει) και εκτιμω οτι ειναι πολυ προθυμος ανθρωπος.
50EuroUser Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να φταίει το ότι τρέχεις με PCIe 1.0(nvidia 7025) ή κάτι να παίζει με drivers nvidia chipset/catalyst. Το battlefield 3 δεν έχει και τρελές απαιτήσεις από CPU πάντως. Η μητρική σου είναι 3-phase vrm οπότε δεν κάνει για oc, ειδικά με ένα prime95 large/λίγο τάση/Unlock cpu/λίγα mhz παραπάνω ... σε βλέπω να την παιρνείς στα χέρια. 1
prokf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον παλικαρια......αφου ελιωσα ενα βραδυ ολοκληρο χωρις σταματιμο στο bf3,εχω να πω τα εξης.το pc σαν εξαπηρινο(1600t)χωρις ο/c (3 ghz) δουλευει μια χαρα.stable σε ultra 43-60 frames παντου.μονο σε κατι εκρηξεις ειδα στιγμιαια 40+,καθως και στα canals ψιλα στο γερανο(χεχε,τι κανεις εκει αλητη?)οπου οταν συμαδευεις και κοιτας κατω τους υπολοιπους εχω 38-45 frames,παντα.απο κει και περα μαλλον τα 400mhz στη cpu δημιουργουσαν προβλημα.θα αλλαξω μητρικη συντομα.να παω σε am3+ η am3?ποια ειναι η γνωμη σας για την asrock 970 extreme3?κατι τελευτεο....απευθυνομαι μονο σε οσους πεζουν bf3.αν αλλαξεις οτιδηποτε στα γραφικα ενο παιζεις(εστω οτι πας το AA απο 16x στο 8x.)εαν δεν κανεις επανεκκινηση του level(battlelog και παλι μεσα)τα frames δεν ειναι πολυ stable.με την 450gts δεν το ειχα προσεξει,αλλα με την 7850 ειναι αρκετα εντονο....βεβεα μιλαμε για τελιος διαφορετικα frames καθως και κατηγορια καρτας.οπως και να'χει επιτελους bf3 σε ultra!!!!σας ευχαριστω ολους!
ninos30 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Χαίρομαι που εντόπισες το πρόβλημά σου. Αν πέσει στα χέρια σου και κανα πιο βαρβάτο PSU ριξ'του κια με αυτό μια δοκιμή να βεβαιωθείς 100% Θα σου απαντήσω μόνο στο κομμάτι MB αφού BF3 δεν... Καλύτερα να πας σε 990FX για πολλούς λόγους. Επειδή το έβλεπα το πρωί για έναν φίλο, αυτή είναι πολύ καλή και σε πάρα πολύ καλή τιμή: http://www.plaisio.g...990FXA-GD65.htm Αν θες να πας σε Asrock Θα πρέπει να δώσεις 160 ευρώ και να πας στην 990FX Extreme4. Δες το γιατί στο παρακάτω link εκεί που λέει Power Phase (αφού σε ενδιαφέρει το OC): http://www.asrock.co...el=970 Extreme3 (η παραπάνω MSI που σου έβαλα χρησιμοποιεί 8+2 Power phase) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2012 από ninos30
prokf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν γνωριζα τi ειναι για το power phase. κανενα θεμα με msi(ουτε και με τα 30e παραπανο) το μονο που θελω ειναι να εχει τεχνολογια ucc(η οπως το ονομαζει η καθε εταιρια).δυστηχως απο τροφοδοτικο πρεπει να το αγορασω, αφου ολοι οι δικοι μου ειναι με laptop και κατι σταθερους απλους.
ninos30 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 To 990FX ξεκλειδώνει τους 960Τ. Μην αγχώνεσαι 1
50EuroUser Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Asus M5A97 PRO δες, έχει καλό VRM και κάνει 90€.
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Θα το χαρακτήριζα μέτριο (6+2) http://www.asus.com/...#specifications Η MSI έχει 8+2 (είναι και 20 ευρώ ακριβότερη βέβαια)
prokf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 το vrm φροντιζει για τα ρευματα του επεξεργαστη,αλλα το 6+2 με το 8+2 γενικα πια η διαφορα?πως μεταφραζετε με λιγα λογια?αυτη η msi με εχει 'ψισει' ασχημα!μου αρεσει και το design σε hardware.......
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα πολλά ζητάς! Μπορώ να στο εξηγήσω αλλά δεν θα βγάλουμε άκρη. Με απλά ελληνικά αντί να πηγαίνει το ρεύμα στην CPU (και στα άλλα υποσυστήματα) από λιγότερες πηγές και να τις επιβαρύνει με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερό και αρκετό πολλές φορές, πηγαίνει από περισσότερες. Να κρατήσεις το "Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά!" Οι κορυφαίες mobo ξεκινάνε από 12+1 (ή 2) και έχω δει και μία 24αρα, αλλά οτιδήποτε πάνω από 12 θεωρείται υπερβολή και περιττό ή αν θες αφορά μια elite από clockers. Πάνω από 8+2 όμως θεωρούνται καλά clocking MBs. Συνήθως κάτω από το 8+2 βλέπεις κάτι 4+1. Η ASUS με την πλειάδα των boards που βγάζει, είναι η μόνη που έχει και αυτό το 6+2. Πάρε ένα καλό άρθρο αν θες να διαβάσεις (διάβασέ το όλο, εγώ σου βάζω το κομμάτι από τα phases): http://www.hardwares...r-Circuit/616/4 1
prokf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι να μην πω καλη κουβεντα τελικα!ριχνει τα frames ακομα. στο bf3 και σε ultra και σε high βαραει 30αρες .και σε αλλα παιχνιδια.και στοκ και εξαπυρινος και πενταπιρινος.εβαλα και τον ανεμιστιρα να φυσαει απανο στο κουτι θερμοκρασιες 60 και στα 2,οσο εκανα πειραματα.gpu προβληματικη η προβλημα επικοινωνιας gpu με mb?υπαρχει περιπτωση να κανει τοσο ζημια ο διαυλος επικοινωνιας?εκανα clear install τα drivers αλλα τπτ.απο πινακα ελενχου στην προσθαφερεση προγραμματων υπαρχει ενα ξεκαρφωτο invidia drivers απο πριν το οποιο δεν φευγει με τπτ(δοκιμασα και με αλλα προγραμματα αλλα τπτ).nino ρευμα δεν νομιζο να ειναι.στοκ με ενα δισκο το αφισα σε καπια φαση τιποτα αλλο.και προχτες το βραδυ το εκανε αλλα δεν ηθελα να το παραδεχτω,οχι οτι πιγαιναν 28 αλλα 32 κλπ.που ειναι λιγα πολυ για αυτην την καρτα.το μηχανιμα λειτουργει μερικες φορες stable και το νιοθεις,ta frames ειναι σταθερα δεν κανουν σκαμπανεβασματα ουτε πεφτουν κατο απο 45.τορα παω να φουνταρω με την ησηχια μου......ηρθε σμρ και ενα φιλαρακι και αρχιζω εγο ελα να σου δειξω γραφικα και ιστορια....με το που το επιασε τα χερια του ξεκινησαν τα τρελα....ρομπα.........
prokf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 το προβλημα λυθηκε κατα καπιο τροπο.το αλλο παιχνιδι που ειχα δοκιμασει ηταν το prototype 2 που για καπιο λογο τα frames κανουν τα δικα τους.σμρ εβαλα το crysis2 ενα απο τα πιο stable παιχνιδια κατα τι γνωμη μου.δουλευε ρολοι.τερμα γραφικα δεν επεσα κατο απο 38 με τιποτα.το gameplay γινετε με 45+.αυτα τα frame αναλογουν σε 7850,μετα πηρα τροφοδοτικο,επεξεργαστη,crysis,ενα παλιο σκληρο που ειχα και την 7850 και πηγα σε ενα φιλο που εχει μητρικη πιο καλη με pci express 2 x16.windows στο δισκο και μετα crysis2.τα ιδια frames.γυριζοντας σπιτι επεξα bf3 μια πιστα με 64 ατομα και ειχε framedrop.μετα επεξα με δεκα ατομα και ολα καλα. εκανα δοκιμες,με πολλα ατομα παντα ειχα προβλημα,ενο με λιγα ποτε.γνοριζει καποιος γιατι γινετε αυτο?στα 42+ατομα ξεκιναει το θεμα.παρακατω παραθετω ενα link με χρησιμες συμβουλες(tweaks and fixes) για το bf3. http://sonsofvalour.forumotion.co.nz/t687-battlefield-3-tweaks-and-fixes
prokf Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 solved.ουτε mb ουτε πολλοι παιχτες ουτε τπτ.κατηγορουμενος ο συνηθης υποπτος. υπολοιματα old nvidia drivers....μετα το format λες και καθησα σε αλλο pc......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα