Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αδέλφια, μια απλή ερώτηση για καποιον που ξέρει θέλω να κάνω..

Αν αντιγράψουμε ένα παιχνίδι πχ. (playstation 2) στο σκληρό και μετά το κάψεις

σ΄ένα cd/dvd γιατί δε το παίζει χωρίς chip;;

τι διαφορά έχει απ΄το γνήσιο ; :unsure:

Sorry αν ξεφεύγω απ' το θέμα..

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωχχχ... Κι εδώ;

Αρχίζει να έχει πλάκα....

Χαχαχαχα....

(Ασ´ το μετακινήσει κάποιος που μπορεί και ας ενημερώσει το φίλο μας πως λειτουργεί το forum.)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πάλι το βάζο υπολόγισες να βάζεις πάνω έτσι !? :P Καλοτάξιδος κανονικά είναι δίσκος 8ετιας αυτός που έφτιαξες.. ( και τότε θα έχεις Usb 3 ! ) :P :lol: Σε πειράζω .. ;)

φιλε μου μολις τα πηρα, τα συνδεσα και ενω στην αρχη μου εγραψε το ονομα του σκληρου και οτι ειναι ετοιμος για χρηση τωρα δεν μου το βγαζει στον υπολογιστη... βοηθεια!

Δημοσ.

Διαχείριση Δίσκων και είτε του δίνεις ένα όνομα απλώς, είτε του κάνεις διαμόρφωση (ίσως πρώτα βγάλει οδηγό και για ενεργοποίηση μάλιστα).

Δημοσ.

Διαχείριση Δίσκων και είτε του δίνεις ένα όνομα απλώς, είτε του κάνεις διαμόρφωση (ίσως πρώτα βγάλει οδηγό και για ενεργοποίηση μάλιστα).

Ευχαριστω παρα πολυ!

Περιπου ποση ωρα κανει?

Δημοσ.

Ναι γιατί διάλεξες την κανονική,αν δεν έχεις πρόβλημα περίμενε το αλλά κ να το διακόψεις κ να επιλέξεις την γρήγορη δεν τρέχει και τίποτα.

Δημοσ.

που το επιλεγω αυτο?

ακυρο το βρηκα...

και κατι τελευταιο... ειδα οτι το κουτι που ειναι ο δισκος θερμενεται αρκετα... δεν υπαρχει προβλημα μηπως καει ο σκληρος?

Δημοσ.

Όχι φαίνεσαι προνοητικός,καλό του κάνεις κακό δεν του κάνεις απαραίτητο δεν είναι .

και έτσι να συνεχίσεις (προνοητικός) π.χ μην τον ξεχνάς με τις μέρες επάνω χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Σε περιπτωση που θελω μεγαλυτερες ταχυτητες τον συνδεω στην μητρικη, ετσι? (γιατι τωρα για 250gb θελει 3 ωρες και...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...