technoJohn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα αδέλφια, μια απλή ερώτηση για καποιον που ξέρει θέλω να κάνω.. Αν αντιγράψουμε ένα παιχνίδι πχ. (playstation 2) στο σκληρό και μετά το κάψεις σ΄ένα cd/dvd γιατί δε το παίζει χωρίς chip;; τι διαφορά έχει απ΄το γνήσιο ; Sorry αν ξεφεύγω απ' το θέμα..
alpo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχχχ... Κι εδώ; Αρχίζει να έχει πλάκα.... Χαχαχαχα.... (Ασ´ το μετακινήσει κάποιος που μπορεί και ας ενημερώσει το φίλο μας πως λειτουργεί το forum.) Sent from my iPhone using Insomnia
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 technojohn υπαρχει ειδικη ενοτητα (forum software console games) http://www.insomnia....-console-games/ για τετοιες απορριες. Εχεις ανοιξει ειδη αλλο θεμα σε λαθος χωρο, εδω γιατι ρωτας?
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πάλι το βάζο υπολόγισες να βάζεις πάνω έτσι !? Καλοτάξιδος κανονικά είναι δίσκος 8ετιας αυτός που έφτιαξες.. ( και τότε θα έχεις Usb 3 ! ) Σε πειράζω .. φιλε μου μολις τα πηρα, τα συνδεσα και ενω στην αρχη μου εγραψε το ονομα του σκληρου και οτι ειναι ετοιμος για χρηση τωρα δεν μου το βγαζει στον υπολογιστη... βοηθεια!
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Διαχείριση Δίσκων και είτε του δίνεις ένα όνομα απλώς, είτε του κάνεις διαμόρφωση (ίσως πρώτα βγάλει οδηγό και για ενεργοποίηση μάλιστα).
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Διαχείριση Δίσκων και είτε του δίνεις ένα όνομα απλώς, είτε του κάνεις διαμόρφωση (ίσως πρώτα βγάλει οδηγό και για ενεργοποίηση μάλιστα). Ευχαριστω παρα πολυ! Περιπου ποση ωρα κανει?
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αν επιλέξεις γρήγορο φορμάρισμα ούτε ένα λεπτό.
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 επελεξα διαμορφωση.... και απ'οτι φαινεται αργει πολυ....
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι γιατί διάλεξες την κανονική,αν δεν έχεις πρόβλημα περίμενε το αλλά κ να το διακόψεις κ να επιλέξεις την γρήγορη δεν τρέχει και τίποτα.
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 που το επιλεγω αυτο? ακυρο το βρηκα... και κατι τελευταιο... ειδα οτι το κουτι που ειναι ο δισκος θερμενεται αρκετα... δεν υπαρχει προβλημα μηπως καει ο σκληρος?
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Nope .. εξάλλου δεν θα βάλεις το βάζο ? Δεν έχεις πρόβλημα αλλά μην τον θάψεις κιόλας κάτω από βιβλία.
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 δηλαδη τωρα που τον εχω ανοιχτο 4 ωρες και εκαιγε, φαινομαι ηλιθιος που του εχω βαλει διπλα τον ανεμιστηρα???
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι φαίνεσαι προνοητικός,καλό του κάνεις κακό δεν του κάνεις απαραίτητο δεν είναι . και έτσι να συνεχίσεις (προνοητικός) π.χ μην τον ξεχνάς με τις μέρες επάνω χωρίς λόγο.
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σε περιπτωση που θελω μεγαλυτερες ταχυτητες τον συνδεω στην μητρικη, ετσι? (γιατι τωρα για 250gb θελει 3 ωρες και...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα