Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν για να δεις ότι μπορώ να σου απαντήσω και σοβαρά.

Το θέμα hitman δεν είναι κάθε πότε βγαίνουν. Το θέμα είναι όταν νιώσεις ότι έχεις την ανάγκη αναβάθμισης να μην πάρεις ότι να ναι. Να ρωτήσεις πρώτα. Να πας σε ένα σοβαρό κατάστημα βρε αδερφέ, όπως είναι το πλαίσιο. Εκεί το εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προτείνει την καλύτερη λύση, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου. Να σου δείξει μια top gaming επιλογή, και πάνω απ'όλα να σου την ζυγίσει κιόλας μπροστά σου. Μην πάρεις γουρούνι στο σακί, κρίμα είναι.

Να όπως κάνουν με τα τροφοδοτικά...

http://www.youtube.com/watch?v=EE3Fd7__gTM

:mrgreen: B) :confused: :cry:

• Like 4
Δημοσ.

δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα για το εξειδικευμένο προσωπικό του πλαισιου οποτε καλυτερα να ρωτησω κανα ΠΙΟΥ παρα αυτους,πιο καλυτερες συμβουλες θα ακουσω :-D

παντος χορις πλακα ειμαι οπαδος του δεινοσαυρου κ του νινο απο δω μεσα κ τα παλικαρια το χουν πολυ ανετα στα πισι... ειναι εργαλεια

:)

Δημοσ.

Από τον Νίνο για να φτάσεις στον Δεινόσαυρο (από πάνω προς τα κάτω δλδ), μεσολαβούν καμιά 30αρια ακόμα τουλάχιστον από αυτούς που εμφανίζονται και άλλοι τόσοι που δεν εμφανίζονται.

Γεγονός είναι, όχι σεμνότητα. Ένας απλός φιλόσοφος της είμαι, δεν είμαι μάστορας. :P

Δημοσ.

Το θέμα hitman δεν είναι κάθε πότε βγαίνουν. Το θέμα είναι όταν νιώσεις ότι έχεις την ανάγκη αναβάθμισης να μην πάρεις ότι να ναι. Να ρωτήσεις πρώτα. Να πας σε ένα σοβαρό κατάστημα βρε αδερφέ, όπως είναι το πλαίσιο. Εκεί το εξειδικευμένο προσωπικό θα σου προτείνει την καλύτερη λύση, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου. Να σου δείξει μια top gaming επιλογή, και πάνω απ'όλα να σου την ζυγίσει κιόλας μπροστά σου. Μην πάρεις γουρούνι στο σακί, κρίμα είναι.

Πεθανα στα γελια με το βιντεο να σαι καλα!!!

Δημοσ.

Εκανα λάθος για τον kosegdit νωρίτερα και ζητάω δημόσια συγνώμη...

Δεν είναι πολύ *μπιπ*. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ *μπιπ* :X :P :P :P :X

Ξεκίνησα κι εγώ ο άλλος *μπιπ* να διαβάζω σοβαρά το Post του...

Υ.Γ. Αφήστε ρε τις σάλτσες. Σαλιάρηδες :devil: Δεν χρειάζονται. Και μην ονοματίζεται ποτέ σε ένα forum γιατί θα αδικήσετε σίγουρα ανθρώπους που έχουν προσφέρει πάμπολα. Υπάρχουν αστεράκια με γνώσεις παντού. Ένα να ξέρουμε όλοι μας, ότι "Ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα", κι όταν μιλάει ο Σωκράτης οι υπόλοιποι τουμπεκι ;)

• Like 2
Δημοσ.

Πιο βαρύ για να τους το φέρνεις στο κεφάλι όταν πάνε να σου αντικαταστήσουν corsair με turbox

:devil:

Θα δω όλα τα βιντεάκια τώρα, με καταστρέψατε αλήτες.

"όσο πιο παχύ είναι το υλικό κατασκευής του κουτιού τόσο πιο ανθεκτικό σε βλάβες είναι το hardware"

http://www.youtube.com/watch?v=VQPp_9xb2KQ&feature=relmfu

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

παντος χορις πλακα ειμαι οπαδος του δεινοσαυρου κ του νινο απο δω μεσα κ τα παλικαρια το χουν πολυ ανετα στα πισι... ειναι εργαλεια

:)

Μονο αυτα τα δύο τα πατριωτάκια μου το έχουν εεε?? Καλαααα .... καλαααααα... αμα ξαναβοηθησω εγώ κανενα εδω μέσα να πεσει φωτια να με καψει και να δώσω το pc μου στο Δεινοσαυρο να του κανει oc....

Απο εδώ και πέρα μονο θα τρολλαρω! :P :P :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Εμφανίστηκε και ο Μπαρπα-Troll :devil:

Εγώ θα γίνω ο Γρινιάρης -> Troll :P

Με αυτα που βλεπουμε τον τελευταίο εναμιση χρόνο στο insomnia πως να μην ασπρισει το μαλι και η γενιαδα και να μην γίνουμε μπαρμπα - τρολς??? :P :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

- Γεια σας.

- Γεια σας.

-Τι θα θέλατε παρακαλώ;

- 2 κιλά τροφοδοτικό.

- Μάλιστα.Ποικιλίας modular;

- Ναι.

- Αμέσως.......Εεεεε μου βγήκε 2,13.Να τ' αφήσω;

- Ναι μωρέ.

• Like 5
Δημοσ.

Πιο βαρύ για να τους το φέρνεις στο κεφάλι όταν πάνε να σου αντικαταστήσουν corsair με turbox

:devil:

Θα δω όλα τα βιντεάκια τώρα, με καταστρέψατε αλήτες.

"όσο πιο παχύ είναι το υλικό κατασκευής του κουτιού τόσο πιο ανθεκτικό σε βλάβες είναι το hardware"

http://www.youtube.com/watch?v=VQPp_9xb2KQ&feature=relmfu

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:-D :-D :-D

Στην αρχή νόμιζα ότι τα βιντεάκια είναι parody φάση... Καλά οι τύποι είναι ΤΡΑΓΙΚΟΙ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...