mynam3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Τι συμφερει για ιντερνετ στο κινητο?Εχω whats up με iphone 3g, δεν εχω μπει ποτε στο ιντερνετ περα απο το wifi . Θα μπαινω λιγο σε τιποτα livescores και στο facebook, θα με καλυψουν τα δωρα της cosmote με καθε gold κωδικο;
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ε να κάνεις και καμία voip κλήση με viber ή skype..να αράξεις twitter. Από τα 350mb που έχω από την vodafone,σχεδόν πάντα πιάνω τα 250-270 τον μήνα. Πόση κάρτα βάζεις τον μήνα;
mynam3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Το πολυ 20 ευρω, αλλα μιλαω και στελνω μονο σε whatsup. Ελαχιστες κλησεις προς αλλα δικτυα, και αυτες 1-2 λεπτα διαρκεια
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 http://cosmote.gr/co...lansCostControl πιο πολύ θα σε συμφέρει να το κάνεις καρτοπρόγραμμα . ε βάλε τότε αυτό και με +4€ από τα 5 διαθέσιμα Να έχεις σε ένα μόνο πακέτο KAI 600 SMS προς COSMOTE ΚΑΙ 30 SMS προς άλλα δίκτυα ΚΑΙ 120 Δωρεάν MB! Όλα μόνο με 4€! Μάθε περισσότερα για να ξεφύγεις και λίγο από το λούκι,μόνο WU.. με 120mb θα είσαι μια χαρά.Γνώμη μου πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα