SpiritNox Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Είμαι 15 χρονών και δεν εχω αποφασίσει ακόμα τι δουλεία θα ήθελα να κάνω. με έχουν ρωτήσει τόσες φορές στο σχολείο και στα φροντηστήρια και συνέχεια απαντώ δεν ξέρω ή δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Το μόνο που ξέρω είναι οτι μου αρέσουν τα μαθηματικά και αυτό που θα κάνω στο μέλλον θέλω να έχει σχέση με αυτά. έχω ψάξει πολλές φορές στο ίντερνετ όμως δεν βρήκα κάτι που θα με βοηθήσει να επιλέξω ενα επάγγελμα.δεν ξέρω καν σε ποια σχολή μπορώ να παω αν θα μπορώ να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό και σε τι θα με βοηθήσει αυτό όποιο κιαν είναι . Μήπως έχετε εσείς κάποια ιδέα; μπορείτε να με βοηθήσετε να βρω το επάγγελμα που θα ακολουθήσω;] (συγνωμη αν εγραψα το θεμα σε λαθος μερος ομως ειμαι καινουριος σε αυτο το φορουμ και δεν ηξερα που να το γραψω) Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2012 από SpiritNox
brickman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αρχικα πες μας τι χομπυ εχεις, τι σε ενδιαφερει και με τι ασχολείσαι γενικα. Γενικα πες μας κάπως τι ατομο εισαι. Welcome to insomnia!
bluesattack Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι γιατι θα πρεπει να διαλεξεις απο τωρα ? 1
Alxnks Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι γιατι θα πρεπει να διαλεξεις απο τωρα ? γιατι αν ειναι 15 και πηγαινει πρωτη λυκειου, στη δευτερα θα πρεπει να διαλεξει μια κατευθυνση. πως θα το κανει αν δεν εχει αποφασισει μεχρι τοτε, γενικα εστω, προς τα που θελει να κινηθει στο μελλον για εργασια; οπως ηδη γραφτηκε, το να σκεφτει και τι του αρεσει σαν χομπυ (περα απο το τι μαθηματα του αρεσουν), ειναι μια καλη αρχη. 1
partblah1990 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μηχανολόγος Μηχανικός να τους λες..
SpiritNox Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 βασικα ασχολουμαι και λιγο με τους υπολογιστες δεν ξερω πολλα πραγματα αλλα αρχιζω να μαθαινω βεβαια περισσοτερο παιζω videogames. οπως ειπα και πριν μου αρεσουν τα μαθηματικα και πιστευω οτι ειμαι καλος ομως δε ξερω ποιες δουλειες θα μπορουσα να κανω που χρειαζονται γννωσεις μαθηματικων και ισως αργοτερα αν κανω και κατι με πληροφορικη να μπορουσα να το συνδυασω
Haros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Επαγγελματίας video gamer να λες... έχεις ακόμα καιρό να δεις τι θα κάνεις. Πολλοί έχουν τα διπλάσια χρόνια από σένα και δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν. Ότι και να κάνεις όμως να περνάς καλά...
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Επαγγελματίας video gamer να λες... [.SPOILER]έχεις ακόμα καιρό να δεις τι θα κάνεις. Πολλοί έχουν τα διπλάσια χρόνια από σένα και δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν. Ότι και να κάνεις όμως να περνάς καλά...[/.SPOILER] ετσι...αυτος ειναι ο σωστος επαγγελματικος προσανατολισμος! α ρε ελλαδαρα αθανατη!
Haros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός είναι να σε θέλουν από τα 15 να έχεις αποφασίσει το μέλλον σου...
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 οταν ξεκινησεις τη δευτερα, στα 16, πρεπει να εχεις αποφασισει εστω μια κατευθυνση, οχι απαραιτητως επαγγελμα! αλλαζει βεβαια αυτο, δεν ειναι 100% δεσμευτικο, απλα τα βρισκεις πιο σκουρα με τα μαθηματα κτλ. και ναι, απο τη στιγμη που στα 18 πας πανεπιστημιο, αρα μπαινεις στη διαδικασια εκμαθησης του, κατα πασα πιθανοτητα, επαγγελματος σου, 2 χρονια πριν μπορεις στο περιπου να εχεις διαλεξει προς τα που θες να πας. 1
Haros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα διάβασες καλά το topic ο φίλος ξέρει την "κατεύθυνση" του (Μαθηματικά) και ψάχνει επάγγελμα... Επίσης επειδή έχουμε αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο...
Alxnks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα διάβασες καλά το topic ο φίλος ξέρει την "κατεύθυνση" του (Μαθηματικά) και ψάχνει επάγγελμα... Επίσης επειδή έχουμε αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο... αμα εσυ διαβασες καλα το τοπικ ο φιλος λεει μονο οτι: ''Το μόνο που ξέρω είναι οτι μου αρέσουν τα μαθηματικά και αυτό που θα κάνω στο μέλλον θέλω να έχει σχέση με αυτά.'' μαθηματικα εχει και η θετικη αλλα και η τεχνολογικη κατευθυνση (τοσο σαν υποχρεωτικο μαθημα, αρα και μεγαυλετρης βαρυτητας στον τελικο βαθμο, οσο και σαν γενικης παιδειας). μαθηματικα επισης εχει και η θεωρητικη ακομα, αλλα μονο σαν γενικης παιδειας. ειναι καπως αοριστο λοιπον ε; γι αυτο ειπα οτι θα πρεπει να το κανει λιγο πιο συγκεκριμενο μεχρι την ωρα που θα καλεστει να επιλεξει κατευθυνση. επομενως, η δικη σου συνεισφορα... ''Haros, στις 16 September 2012 - 04:49 PM, έγραψε: Επαγγελματίας video gamer να λες... [.SPOILER]έχεις ακόμα καιρό να δεις τι θα κάνεις. Πολλοί έχουν τα διπλάσια χρόνια από σένα και δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν. Ότι και να κάνεις όμως να περνάς καλά...[/.SPOILER] '' , μονο ως τετοια δεν λογιζεται. σε ολον τον κοσμο καποια στιγμη καλεισαι να επιλεξεις μια ''κατευθυνση'', ειτε στο κολλεγιο, ειτε στα a levels, ειτε στα gsce, ειτε στο foundation year, ειτε οπου θες. αν εσυ δεν θες να διαλεξεις ποτε σου ειναι αλλο θεμα και δεν σημαινει οτι ολου του κοσμου τα συστηματα ειναι λαθος. 1
Haros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 όλα αυτά που λες είναι μεταλυκειάκα... τέσπα δεν το συνεχίζω άλλο. Η δική μου συμβουλή να μην αγχώνεται και ότι και να κάνει να του αρέσει.
spurakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 γιατι δεν σκεφτεσαι μαθηματικο τοτε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα