Angelo_24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ώρες ατελειώτες καψίματος!!!! φεισμπουκ/τουιτερ/λεμοντονικ/χαιφαιβ...κλπ... είχαν την πλάκα τους, δεν μπορω να πω. Τώρα? Κάτσε να μπω, να δω, αν με έχουν διαγράψει! και εδώ, με το ζόρι σας γράφω
andaluz Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, εννοώ ότι έχει αποδώσει. Για μένα. κρύβε λόγια Και το ΜπλαΜπλα βγάζει [ενεστώς] τα λεφτά του, φλερτάρω με την παντόφλα, σφυρίζω, κοιτάω σύννεφα, απομακρύνομαι. ποιά παντόφλα βρε και αηδίες. κάτι πράγματα σου έχω αφήσει μόνο, θα τα χρειαστώ.
marios_geo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ο παππούς μου ακόμη αναπολεί την εποχή που δεν υπήρχαν τηλέφωνα. Για να μιλήσεις σε άνθρωπο έπρεπε να τον δεις από κοντά, να παρ σπίτι του Όχι σαν τη νέα γενιά, σηκώνει το τηλέφωνο και μιλάει. 3
santana99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα τα μέσα στα οποία μιλάς μέσω ίντερνετ με άλλους ανθρώπους είναι "αναγκαίο κακό" θα έλεγα. Όλοι τα χρησιμοποιούν, δεν μπορείς να μείνεις στην απ' έξω. Εμένα με βοηθάει, δεν κάνω αλόγιστη χρήση και δεν ξέρω κάποιον που να την έχει πατήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα