Προς το περιεχόμενο

D-Link DCS-930/L Wireless N Home IP Network Camera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να κάνω τρεις ερωτήσεις..

α) εκτός από το Livestreaming, μπορεί να κάνει καταγραφη στο mydlink? έτσι ώστε αν γίνει κάτι "ύποπτο", αλλά δεν παρατηρηθεί από το livestream, να μπορεί να εντοπίσει ο χρήστης τη συγκεκριμένη διάρκεια?

β) μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 ή περισσότερες κάμερες σε συγκεκριμένο router? (υποθέτω πως ναι)

γ) αν κρίνω από τις εικόνες της συσκευής, δεν έχει κάποια μπαταρία ή κάτι τέτοιο, οπότε θα χρειαστεί να υπάρχει συνεχής τροφοδοσία ρεύματος..!?

(θέλω να δω κατά πόσο θα άξιζε να τοποθετηθούν σε πυλωτή)

Δημοσ.

δε νομίζω ότι είναι κατάλληλη για χρήση σε χώρους άλλους περα απο εσωτερικους

Δημοσ.

να κάνω τρεις ερωτήσεις..

α) εκτός από το Livestreaming, μπορεί να κάνει καταγραφη στο mydlink? έτσι ώστε αν γίνει κάτι "ύποπτο", αλλά δεν παρατηρηθεί από το livestream, να μπορεί να εντοπίσει ο χρήστης τη συγκεκριμένη διάρκεια?

β) μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 ή περισσότερες κάμερες σε συγκεκριμένο router? (υποθέτω πως ναι)

γ) αν κρίνω από τις εικόνες της συσκευής, δεν έχει κάποια μπαταρία ή κάτι τέτοιο, οπότε θα χρειαστεί να υπάρχει συνεχής τροφοδοσία ρεύματος..!?

Αν ο χώρος είναι στεγασμένος δεν έχεις πρόβλημα. Υπ' όψιν ότι δεν έχει IR leds οπότε στο χώρο πρέπει να υπάρχει φωτισμός για το σκοτάδι.

Σχετικά με την τροφοδοσία αν χρησιμοποιήσεις την ασύρματη λύση πρέπει να δώσεις ρεύμα εκεί που είναι η κάμερα αλλά αν χρησιμοποιήσεις ενσύρματη επικοινωνία μέσω αλώδιο UTP μπορείς να δώσεις και ρεύμα μέσω PoE injector-splitter.

Για την καταγραφή υπάρχουν αρκετές λύσεις. Δες αν υποστηρίζει SAMBA κάτι το οποίο βoλεύει για εγγραφή σε NAS.

Δημοσ.

Μην περιμένετε καλή ποιότητα εικόνας. Είχα πάρει την d-link wcs0030, 1.3mp ανάλυση και ήταν χειρότερη ποιότητα από ασπρόμαυρη vhs κασσέτα με το μπρους-λι. Επιπλέον το λογισμικό ήταν δύσχρηστο & μου πήρε 2 μέρες για να κάνω set-up το remote monitoring. Έμπλεξα με port forwarding, dynamic dns κτλ..Αν σας ενδιαφέρει απλά παρακολούθηση εξ'αποστάσεως, 1000 φορές μέσω skype (έχει auto-answer mode) και απλά καλείς από το κινητο πχ και βλέπεις τι γίνεται στο σπίτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...