kostas_dr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καμία σχέση με Ελλάδα, ε; Ας το λάβουν υπόψη τους μερικοί ημεδαποί "επαγγελματίες". Ας ξυπνήσω τώρα!
flyer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εμενα μου σκασανε δυο της Seagate χρεωνοντας με 600 Ευρω για την ανακτηση δεδομενων. Ολοι οι σκληροί δίσκοι, ανεξαρτήτου προέλευσης και ποιότητας, πιστεύουν σε ένα και μοναδικό Θεό που ονομάζεται Backup.... 10
petreus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ολοι οι σκληροί δίσκοι, ανεξαρτήτου προέλευσης και ποιότητας, πιστεύουν σε ένα και μοναδικό Θεό που ονομάζεται Backup.... Ζωγράφισες!!!
IcemanGr71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ολοι οι σκληροί δίσκοι, ανεξαρτήτου προέλευσης και ποιότητας, πιστεύουν σε ένα και μοναδικό Θεό που ονομάζεται Backup.... Άσχετο.... ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης αρχείων... Έχω πολλές φώτο και κτλ.... σε δύο δίσκους αλλά πάντα με πιάνει κάτι.....
flyer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Άσχετο.... ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης αρχείων... Έχω πολλές φώτο και κτλ.... σε δύο δίσκους αλλά πάντα με πιάνει κάτι..... Εγώ προσωπικά έχω στήσει ενα σερβεράκο σπίτι, στον οποίο γίνονται αυτόματα backup επιλεγμένοι φάκελοι από τους υπολογιστές του σπιτιού (εννοείται πως ο σερβερ κάνει τα backup του σε διπλούς δίσκους), ενώ συγχρόνως ο σέρβερ κάνει backup τον εαυτό του σε νοικιασμένο χώρο στο cloud (όλα αυτά αυτόματα-μια φορά τα στήνεις και ξενοιάζεις).... 1
x_vagos_x Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω στήσει ενα σερβεράκο σπίτι, στον οποίο γίνονται αυτόματα backup επιλεγμένοι φάκελοι από τους υπολογιστές του σπιτιού (εννοείται πως ο σερβερ κάνει τα backup του σε διπλούς δίσκους), ενώ συγχρόνως ο σέρβερ κάνει backup τον εαυτό του σε νοικιασμένο χώρο στο cloud (όλα αυτά αυτόματα-μια φορά τα στήνεις και ξενοιάζεις).... Ο Χριστός κι η Παναγία. Αυτό δεν είναι "φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά". Είναι... backupCEPTION. 2
Meraklis56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω 1 tb που έχω κάνει backup την μουσική + φωτογραφίες + έγγραφα της σχολής(τις ταινίες/παιχνίδια τα χω αφήσει απέξω) και επίσης έχω έναν εξωτερικό δίσκο που και εκεί έχω ακριβώς τα ίδια,ο οποίος βγαίνει απο το ρεύμα με το που τελειώσω το backup. Αν γίνει κάτι και μπει κανένας ιός και ρίξει delete,μη τα χασω!
flyer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Χριστός κι η Παναγία. Αυτό δεν είναι "φύλαγε τα ρούχα σου για να 'χεις τα μισά". Είναι... backupCEPTION. Αξιολογείς τα δεδομένα σου και αποφασίζεις το τρόπο δράσης-αντιμετώπισης για το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείς. Υπάρχουν μερικά πράγματα στη ζωή που δε σου δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Γι' αυτό φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο, φοράμε κράνος στη μηχανή, βάζουμε τα παιδιά μόνο στο πίσω κάθισμα και σε ειδικό καθισματάκι και εν τέλει κάνουμε backup στα μοναδικά δεδομένα μας....(γιατί εάν γίνει η "στραβή" δεν υπάρχει κάποιο rewind να πατήσουμε) @Meraklis56...Σε συμβουλεύω να κρατάς και ένα backup εκτός του σπιτιού σου, διότι υπάρχουν εξωγενεις παράγοντες που μπορούν να σου το στερήσουν (όπως πλημμύρα, φωτιά, κλέφτης).
gatokoritso Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 @flyer απο τα αρχεια μου εχω 2 διαφορετικα backup και ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορει να τα χασω και τα 2..πραγματικα το εχεις παει σε αλλο επιπεδο το θεμα.
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αξιολογείς τα δεδομένα σου και αποφασίζεις το τρόπο δράσης-αντιμετώπισης για το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείς. Υπάρχουν μερικά πράγματα στη ζωή που δε σου δίνουν δεύτερη ευκαιρία. Γι' αυτό φοράμε ζώνη στο αυτοκίνητο, φοράμε κράνος στη μηχανή, βάζουμε τα παιδιά μόνο στο πίσω κάθισμα και σε ειδικό καθισματάκι και εν τέλει κάνουμε backup στα μοναδικά δεδομένα μας....(γιατί εάν γίνει η "στραβή" δεν υπάρχει κάποιο rewind να πατήσουμε) @Meraklis56...Σε συμβουλεύω να κρατάς και ένα backup εκτός του σπιτιού σου, διότι υπάρχουν εξωγενεις παράγοντες που μπορούν να σου το στερήσουν (όπως πλημμύρα, φωτιά, κλέφτης). Όπως το περιγράφεις, και με ένα backup είσαι "καλυμμένος". Εμένα περισσότερη εντύπωση μου έκανε ότι κρατάς backup σε έναν backup server που κρατάει backup το backup σου και σε δεύτερο δίσκο, και όλο αυτό είναι backed up στο cloud. Προσωπικά θα κρατούσα ή το cloud ή τον backup server. Τέλος, για εμένα, τα μόνα δεδομένα που είναι "μοναδικά" είναι οι φωτογραφίες μου. Όλα τ' άλλα είναι ανακτήσιμα αρχεία, οπότε δεν ανησυχώ όσο εσύ. Τέλος, αν πλημμυρίσω, με κλέψουν, ή μου καεί το σπίτι, δεν θα πολυσκεφτώ "α, γαμώτο δεν κράτησα Bakcup". 1
alexmm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλος' date=' αν πλημμυρίσω, με κλέψουν, ή μου καεί το σπίτι, δεν θα πολυσκεφτώ "α, γαμώτο δεν κράτησα Bakcup". [/quote'] εγω σε αντίθεση με σένα, θα στεναχωριομουν πολυ περισσότερο αν έχαναν τις φωτογραφίες μου και τη μουσική μου, παρα αν έπρεπε να αγοράσω καινούργια τηλεόραση πχ. Κάποια πράγματα μπορούν να αντικατασταθούν, κάποια αλλα όχι. Και με τις τωρινές τιμές των δίσκων, δεν είναι και τίποτα να έχεις ένα αντίγραφο ασφαλείας και σε άλλη τοποθεσια.... Sent from my iPhone using Insomnia 1
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως το περιγράφεις, και με ένα backup είσαι "καλυμμένος". Προσωπικά θα κρατούσα ή το cloud ή τον backup server. Με κουοτάρω γιατί μου άρεσα
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τέλος, αν πλημμυρίσω, με κλέψουν, ή μου καεί το σπίτι, δεν θα πολυσκεφτώ "α, γαμώτο δεν κράτησα Bakcup". Ισως μονο εσυ. Το να χασεις πχ τις φωτογραφιες μιας ζωης ειναι πολυ μεγαλυτερη ζημια απο το να πλημμυρισεις, να σε κλεψουν ή να καει ενα μερος του σπιτιου (πχ το pc και να ειναι κοντα και ο δισκος του backup). Τωρα αν καει ολοκληρο το σπιτι μαζι με σενα μεσα (χτυπα ξυλο!!), ενταξει εκει σιγουρα δεν θα σε χαλασει το οτι εχασες τις φωτογραφιες. Με κουοτάρω γιατί μου άρεσα Με αυτον τον τροπο που περιεγραψε ο φιλος ειναι σε τρομερο βαθμο καλυμμενος (αφηνει μια στο τρις ισως, μονο αν συμβουν και τα δυο κακα μαζι, κατι απιθανο ουσιαστικα). Με αυτον που λες εσυ, οχι. Με το backup σε διπλους δισκους καλυπτει την αστοχια υλικου-ζημια του δισκου του backup, αλλα και την πιθανοτητα για τους χ-ψ λογους (ζημια-κλεισιμο εταιριας/υπηρεσιας) να κρεμασει το cloud. Με το cloud καλυπτει την περιπτωση να καει-κλαπει κλπ το συστημα του backup. Με το ενα απο τα δυο λοιπον οπως προτεινεις, εχεις μια πολυ χαμηλοτερη καλυψη, ας πουμε ετσι αυθαιρετα οτι εχεις πιθανοτητα μια στις χιλιες να τα χασεις. 1
flyer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 .... Με αυτον τον τροπο που περιεγραψε ο φιλος ειναι σε τρομερο βαθμο καλυμμενος (αφηνει μια στο τρις ισως, μονο αν συμβουν και τα δυο κακα μαζι, κατι απιθανο ουσιαστικα). Με αυτον που λες εσυ, οχι. Με το backup σε διπλους δισκους καλυπτει την αστοχια υλικου-ζημια του δισκου του backup, αλλα και την πιθανοτητα για τους χ-ψ λογους (ζημια-κλεισιμο εταιριας/υπηρεσιας) να κρεμασει το cloud. Με το cloud καλυπτει την περιπτωση να καει-κλαπει κλπ το συστημα του backup. Με το ενα απο τα δυο λοιπον οπως προτεινεις, εχεις μια πολυ χαμηλοτερη καλυψη, ας πουμε ετσι αυθαιρετα οτι εχεις πιθανοτητα μια στις χιλιες να τα χασεις. Δε θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα