dandura Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα.. το τελευταιο διαστημα παρατηρω προβλημα στην καρτα γραφικων.. κατα την εναρξη παιχνιδιου (wow) και μολις βγαινει στο μενου καποιες φορες μαυριζει η οθονη και ακουγεται ο ηχος σαν να εχει κολλησει. το μονο που μπορω να κανω ειναι ρεσταρτ. το pc το εχω πολυ καιρο και δεν ειχε παρουσιασει προβλημα. το μονο που εχω κανει ειναι να κανω update τους drivers της κάρτας γραφικων. γνωρίζεται αν ειναι θέμα της κάρτας γραφικών η κατι αλλο? ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
dandura Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 επίσης η θερμοκρασίες στην κάρτα είναι 45-60 βαθμούς την ωρα παιχνιδιου. Απο το πρόγραμμα CPUID. έχετε καμιά ιδέα?? δεν είδα απαντήσεις οπότε να υποθέσω οτι δυσκολέυουν τα πραγματα..
gtsamour Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παίζει σοβαρή πιθανότητα να είναι μνήμη. Τρέξε memtest
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 To πρώτο πράγμα που δοκιμάζεις πάντα είναι ένα άλλο τροφοδοτικό σχεδόν σε όλα τα προβλήματα του HW. Από εκεί και πέρα αρχίζεις και ψάχνεις
dandura Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστώ πολύ. Για την μνήμη ... είναι δυνατόν να φοράω 2 x 2GB κάρτες και στο system να μου αναφέρει οτι έχω 3GB RAM ?? τα στοιχεία του pc μου είναι.. Intel core 2 Q9400 @ 2.66 GHz και λογισμικό Windows XP 32bit
ninos30 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 και λογισμικό Windows XP 32bit Πάντα το λειτουργικό δεσμεύει κάποια μνήμη για τις onboard συσκευές. Τα 32b ακόμα περισσότερο. Βάλε ρε φίλε μου Win7 64bit με το μηχάνημα που έχεις. Γιατί το αδικείς?
Ntinaras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 κανε φορματ και βαλε τα 7 64.κανε σωστες εγκαταστασεις driver.και βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα