Killex Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ενδιαφέρομε για ένα τρόπο ασύρματης σύνδεσης θέλω να έχει μεγάλη εμβέλεια γιατί το router που θα < πιάνει > είναι 3 τετράγωνα χωριού= 100-150 μετρά δεν έχει πολυκατοικίες έχω windows 7 ultimate 64bit. μέχρι 60 ευρώ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. όταν ενοο ένας τρόπος σύνδεσης εννοώ 1 με μια ασύρματη κάρτα δικτύου τύπου usb 2 με εσωτερική κάρτα δικτύου για ασύρματη σύνδεση (ι μητρική ASUS M4A88T-M είναι ι pci ι pci express θα σας γελάσω την πήρα από το e-shop αν σας βοηθάει) 3 ι με κάτι σαν αυτό TP-LINK TL-WA5210G (δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό απλά έμοιαζε με κάρτα με ασύρματη και πίστευα οτι ίσως άξιζε την προσοχή σας.Δεν έχω λινκ γιατί δεν ξέρω αν το site τα επιτρέπει) ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θες repeater κάπου στην διαδρομή. Και το πιθανότερο όχι μόνον έναν
trek Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θες repeater κάπου στην διαδρομή. Και το πιθανότερο όχι μόνον έναν Συμφωνώ και εγώ με τον nino30 Φίλε killex, αυτές οι "δουλειές", θέλουν πολλή προετοιμασία, ως προς το που θα εκπέμπει το κυρίως router, που θα μπουν τα repeater κλπ. Παίζουν ρόλο και τα φυσικά εμπόδια (πχ δεντρα), καιρικές συνθήκες κα. Με 60ε budget, λίγο δύσκολο να καταφέρεις κάτι τέτοιο
Killex Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 guys thx που ασχοληθήκατε δεν έχω σύνδεση internet και απλά προσπαθώ να βρω ένα τρόπω να βαλο ιντερνέτ σπίτι γιατί ι γονείς μου δεν μου βάζουν .Καμιά ιδέα
dimpa16 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Για ριξε μια ματια εδω: http://www.insomnia....άλες-αποστάσει/ Εγω το εχω παρει και ειμαι ικανοποιημενος (το ηθελα γιατι λογο ταξιδιων,στα ξενοδοχεια που μενω δεν ειχα καλο σημα και μου εχει λυσει το προβλημα,αφου στις περισοτερες περιπτωσεις, εχω 100% σημα). Απο δυκτια,πιανει παρα πολυ περισοτερα απο τα δυκτια που πιανει η ενσωματωμενη καρτα του laptop,αλλα και του σταθερου μου.Για να καταλαβεις τωρα πριν λιγο που εκανα μια δοκιμη στο σπιτι μου,με την απλη καρτα δυκτιου εχω 9 δυκτια και τα περισοτερα κατω απο την μεση (σημα) και με την realtek εχω 16 δυκτια με σχεδον ολα φουλ σημα. Βεβαια,δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο,αλλα αν δεις τις δοκιμες που εχει (στο τελος),ειναι μια λυση. Μακαρι να σε βοηθησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα