Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντυπωσιασμένος,

Έχοντας υπόψη όλο το διακύβευμα της ιστορίας και την επιχειρηματολογία της, μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα πόσο επηρεάστηκε από τη μαύρη καθημερινότητα της σημερινής εποχής.

Αυτή η ιστορία(η 10η) χαρακτηρίζεται από πολλά αφηγηματικά στρώματα που την περιπλέκουν, δίνοντας ποικίλες αναστροφές στη διήγηση και καταλήγοντας σε ένα απρόσμενο τέλος,στόχος είναι η αναπαράσταση χαρακτήρων των οποίων οι νευρώσεις έχουν υψώσει τεράστια τείχη γύρω τους, τους έχουν φυλακίσει ενώ οι εμμονές στέκονται άγρυπνοι φρουροί. Η σεξουαλικότητα σε αυτήν την ταινία είναι ελάχιστη σαρκική. Παρεκκλίνοντας από το συνηθισμένο και κυρίως εγκεφαλική, μέσα σε αυτήν την ιστορία του «δέρματος», η σεξουαλικότητα είναι μοναχική και, θα λέγαμε, ότι είναι αποκύημα της φανταστικής εικόνας που δημιουργεί ο εγκέφαλος λόγω έλλειψης ή κατάχρησης ουσιών.

υπέροχος,συνέχισε

Δημοσ.

Η σεξουαλικότητα σε αυτήν την ταινία είναι ελάχιστη σαρκική.

Αν είναι να σαρκάσεις, κάν'το σωστά ρε dude :) Εγώ μαζί σου πάντως.

Δημοσ.

Μια και προφανώς γράφεις τις ιστορίες σαν άσκηση και άσχετα από την έμπνευση της πλοκής και των χαρακτήρων, δοκίμασε να γράψεις "stoner" λογοτεχνία. Φύγε λίγο από την φόρμα αυτή που είναι λίγο στεγνή, δώσε βάθος χωρίς νόημα, συνειρμό χωρίς λογική, ή πέταξε τα σημεία στίξης ξερωγω. Οτιδήποτε για να βάλεις τον αναγνώστη να σκεφτεί σαν χασικλής, όχι σαν square που κοιτάζει έναν χασικλή. Αλλιώς πέφτεις σε στερεότυπα και τα βαριούνται όλοι αυτά.Π.χ. κάτι που θα γούσταρα πολύ να μου μεταφερθεί με τον γραπτό λόγο σε τέτοιο στόρυ -και κάτι που βιώνουν συχνά οι πότες - θα ήταν αυτό που λένε και οι arctic monkeys "last night what we talked about, it made so much sense, but now the haze has ascended it don't make much sense anymore". Γενικά χασίσι είναι, διαστρέβλωσε λίγο την πραγματικότητα.

Δημοσ.
Ήταν ένας ξεπεσμένος αριστερός, που τον διαγράψανε απ’ την ΚΝΕ επειδή έπινε χόρτο, μα παρέμενε πιστός στον αγώνα.

Νευρικό..

• Like 3
Δημοσ.

Μια και προφανώς γράφεις τις ιστορίες σαν άσκηση και άσχετα από την έμπνευση της πλοκής και των χαρακτήρων, δοκίμασε να γράψεις "stoner" λογοτεχνία. Φύγε λίγο από την φόρμα αυτή που είναι λίγο στεγνή, δώσε βάθος χωρίς νόημα, συνειρμό χωρίς λογική, ή πέταξε τα σημεία στίξης ξερωγω. Οτιδήποτε για να βάλεις τον αναγνώστη να σκεφτεί σαν χασικλής, όχι σαν square που κοιτάζει έναν χασικλή. Αλλιώς πέφτεις σε στερεότυπα και τα βαριούνται όλοι αυτά.Π.χ. κάτι που θα γούσταρα πολύ να μου μεταφερθεί με τον γραπτό λόγο σε τέτοιο στόρυ -και κάτι που βιώνουν συχνά οι πότες - θα ήταν αυτό που λένε και οι arctic monkeys "last night what we talked about, it made so much sense, but now the haze has ascended it don't make much sense anymore". Γενικά χασίσι είναι, διαστρέβλωσε λίγο την πραγματικότητα.

χμμ, ωραίο αυτό που λες, αλλά δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πως θα το υλοποιήσω

δηλαδή ουσιαστικά μου λες να μπω πιο πολύ στο μυαλό του Χουίτη αντί να περιγράφω τα πράγματα απ' έξω;

Δημοσ.

χμμ' date=' ωραίο αυτό που λες, αλλά δεν είμαι ακριβώς σίγουρος πως θα το υλοποιήσω

δηλαδή ουσιαστικά μου λες να μπω πιο πολύ στο μυαλό του Χουίτη αντί να περιγράφω τα πράγματα απ' έξω;[/quote']

Όχι απαραίτητα. Απλά να δωσεις λίγο φηλινγκ.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Απλά να δωσεις λίγο φηλινγκ.

τι φηλινγκ μπορώ να δώσω σε έναν χαρακτήρα που είναι από τη φύση του λουζερ, υποτονικός, χωρίς κανένα ενδιαφέρον, μόνιμα βαρεμένος και που το μόνο πράγμα που τον ευχαριστεί είναι να πίνει φούντα στο σπίτι του;

εννοείς σε φάση να περιγράφω τα συναισθήματα του όταν πίνει; Διότι αν πίνεις κάθε μέρα για 11 χρόνια δεν σου κάνει και καμία εντύπωση τίποτα, συνήθως απλά στονεριάζεις και μένεις να χαζεύεις το άπειρο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...