Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια....προκειται να αγορασω καρτα γραφικων και ειμαι αναμεσα στην 7770 και 650(σε μια εβδομαδα το πολυ θα ειναι στα καταστηματα πιστευω).Δεν παιζω απαιτητικα παιχνιδια μονο wow diablo και λιγο starcraft.Aυτη τη στιγμη εχω μια gts250 οπου εχω προβλημα θορυβου και οχι επιθυμητα fps σε max settings.παρακαλω τις γνωμες σας :)

Δημοσ.

Κοίτα επειδή είσαι σε ένα μεταίχμιο και χρημάτων και κυκλοφορίας καρτών εγώ θα σε συμβούλευα η να περιμένεις λίγο ακόμα αν μπορείς,η να ρίξεις και μια ματιά στα μεταχειρισμένα πάντα με εγγύηση,, προς το παρόν και εκεί επικρατεί μια παραφροσύνη αλλά θα στρώσουν όλα σε λίγο καιρό θέλω να πιστεύω.Δηλαδή σε λίγο καιρό σε αυτά τα χρήματα θα μπορείς να έχεις ενδεχομένως και 560Ti .

Δημοσ.

560τι δεν ειναι λιγο το 1gb πλεον?επισης 650 με 140ε δεν ειναι value for money?πιστευω θα τα κοντρολαρει τα games που παιζω σε max settings...λεω να την περιμενω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την γνώμη μου όχι δεν είναι λίγο το 1GB και έχεις δει κάπου 650 με 140 ? εγώ έχω δει 660 με 200 660Τι με 335 κ πάλι καλά.

Ναι η υπομονή είναι το καλύτερο αυτή την περίοδο.

Fixed

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου όχι δεν είναι λίγο το 1GB και έχεις δει κάπου 650 με 140 ? εγώ έχω δει 660 με 200 660Τι με 235 κ πάλι καλά.

Ναι η υπομονή είναι το καλύτερο αυτή την περίοδο.

Που ρε να πάω να πάρω κανα δυο? :-D

Μήπως ξέχασες ένα κατοστάρικο για την Ti?

Πάντως ο Moviemaker έχει δίκιο για το περίμενε. Ρίξε μια ματιά:

http://www.mindfactory.de/search_result.php/search_query/650/Hardware/Grafikkarten+%28VGA%29/PCI+Express+NVIDIA.html

Δημοσ.

Λάθος επιλογή κατά την γνώμη μου...

Η GTX650 δεν έχει την δύναμη για να εκμεταλλευτεί τα 2GB. Αφού είναι λίγο χειρότερη από την 7770. Τζάμπα παραπάνω χρήματα θα δώσεις σε σχέση με αυτές με τα 1GB. Η πρώτη 2αρα που θα έπρεπε να βλέπεις είναι η 7850

Στα 140 όταν και άμα βγει θα κάνει περίπου η 650Ti

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...