Προς το περιεχόμενο

Samsung I9300 GalaxyS III 16GB Pebble Blue 489E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είναι απόλυτα λογικό οτι όταν η τιμη του προϊόντος είναι κάτω απο την επίσημη της αγοράς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κινέζικο. Απλά να το έχουμε υπόψιν μας και αν είναι πια σκέφτεσαι αν το ρισκάρεις ή οχι.

Δημοσ.

Παιδιά είναι απόλυτα λογικό οτι όταν η τιμη του προϊόντος είναι κάτω απο την επίσημη της αγοράς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειναι κινέζικο.

Καλά μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής είναι χαμηλή γιατί δν περιλαμβάνει εγγύηση. Αν προσθέσεις και τις 76 λίρες που ζητάει για 2ετή εγγύηση για κάνε πάλι τις πράξεις να δεις ότι είναι απόλυτα φυσιολογική η τιμή...

Δημοσ.

Εγώ είχα πάρει ένα samsung από το e-cell. Πήγα να το κάνω αναβάθμιση και κόλλησε. Το έστειλα στο service της samsung Hellas και δεν μου το επισκεύαζαν ούτε με πληρωμή. Το e-cell σε επικοινωνία μου δεν αναλάμβανε παρά με παρέπεμπε στη samsung. Πάντως με το μαγαζί δεν έχω κάτι, έχω πάρει αρκετά πράγματα από εκεί.

Η μόμη λύση που έμαθα εκ των υστέρων από ένα μέλος σε forum ήταν να παραγγείλω ένα ίδιο από το e-cell και να στείλω DOA το παλιό γιατί στην απόδειξη δεν φαίνεται πουθενά το imei....Aυτό βέβαια προϋποθέτει άλλα τόσα λεφτά και πώληση του καινούργιου.Τελικά τη λύση έδωσε το 9volto....

υ.γ. Τα κινητά έρχονται νε ανοιγμένη συσκευασία γιατί βάζουν eu φορτιστή κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Η τιμή της συγκεκριμένης συσκευής είναι χαμηλή γιατί δν περιλαμβάνει εγγύηση. Αν προσθέσεις και τις 76 λίρες που ζητάει για 2ετή εγγύηση για κάνε πάλι τις πράξεις να δεις ότι είναι απόλυτα φυσιολογική η τιμή...

αναφέρει οτι εχει 1 χρονο εγγύηση ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...