ennoeitai Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.youtube.com/watch?v=eTZOMgaej8U
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυπολιτισμικη Αθηνα που ειπε καποιος
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εμείς λένε χειρότερα για τον πρωθυπουργό, ε και; Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να εκφέρει ότι άποψη θέλει για τα πολίτικα πρόσωπα, αν αυτα θεωρούν ότι προσβάλλονται τότε ακολουθείται η διαδικασία, δεν είναι αυτεπάγγελτη διαδικασία στα πλαίσια της ελευθερίας της εκφρασης. Αλλιώς 10.000.000 θα ήταν υπόδικοι επειδή έβριζαν τον ΓΑΠ ;ρ Αλλο εγω εσυ κλπ και αλλο καποιος εκλεγμενος, αν πω εγω ας καψουμε ολοι την αθηνα δεν νομιζω να γυνει κατι αν το πει αυτος...... Για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.youtube.com/watch?v=eTZOMgaej8U Πολυ ωραιο video αλλα οπως ειδες και εσυ ο ιδιος λεει οτι ειναι ελληνας και οτι στη σαουδικη αραβια ειναι κολλημενοι!
Ntinaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυπολιτισμικη Αθηνα που ειπε καποιος εγω βλεπω ενα λοχο να καθαριζει το πεζοδρομιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ενθουσιώδες γόπινγκ!
Muchacho Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια πραγματα... Οποιος τους υποστηριζει ειναι τουλαχιστον ηλιθιος...
ennoeitai Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ ωραιο video αλλα οπως ειδες και εσυ ο ιδιος λεει οτι ειναι ελληνας και οτι στη σαουδικη αραβια ειναι κολλημενοι! Φίλε ο τύπος φαίνεται να ξέρει τι λέει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρει τι του γίνεται καθόλου. Δεν έχω διάθεση να προσβάλω, αλλά σκέψου μόνο (στο βίντεο 7/11, στο 3ο λεπτο περίπου) ότι λέει, ότι όσα απολιθώματα έχουν βρεθεί, τελικά "αποδείχτηκε" ότι είναι λέει "τα ίδια είδη με αυτά ακριβώς που έχουμε και σήμερα"... Και όταν του λέει ο άλλος "και οι δεινόσαυροι;", του απαντάει ότι "δεν μπήκανε σ'αυτή τη διαδικασία της φυσικής επιλογής"... Και άλλα πολλά τέτοια ανόητα. Και το χαρακτηριστικό είναι ότι όπως λέει στην αρχή έχει διαβάσει άπειρες φορές το κοράνι και ουσιαστικά "είμαι, λέει, ένας άνθρωπος που πάει στη δουλειά του και μετά γυρίζει στο σπίτι και διαβάζει το κοράνι". Και μάλιστα πιο μετά λέει ότι οι πιο πολλοί κάνουν το λάθος και διαβάζουν το κοράνι χωρίς να το ερμηνεύουν σωστά (με το λόγο του Μωάμμεθ) και βγάζουν τα λάθος συμπεράσματα κλπ. Που σημαίνει ότι το'χει ψάξει πολύ. Ένας τέτοιος νέος άνθρωπος λοιπόν, τόσο διαλλακτικός (πρόσεξε είναι σημαντικό αυτό), ώστε να πάει να κάνει συζήτηση με τον Ουρφουρσλαγκ, σημαίνει ότι είναι ανοιχτός και όχι κολλημένος. Όταν λοιπόν αυτός λέει τις μαλακίες που ένα παράδειγμά τους είπα στην αρχή, φαντάσου τον τρόπο σκέψης των κολλημένων μουσουλμάνων. Ο οποίος βέβαια φαίνεται και εκ των αποτελεσμάτων (κι απ΄την άλλη μεριά να το πάρουμε δηλαδή), απ'αυτά που ακούς κάθε λίγο και λιγάκι. Θα λεγα και για τους χριστιανούς, ότι είναι περίπου τα ίδια, αλλά η γνώμη μου είναι, ότι είναι περιττό να μιλάω για χριστιανισμό, απ'τη στιγμή που πιστεύω ότι τα'χει φάει τα ψωμιά του. Γιατί μετά θα παρελθοντολογώ. Οι χριστιανοί άντε να κάνουνε πλέον καμιά πορεία στο όνομα του χριστιανισμού, και να δούμε. Φόνο δύσκολα. Ο άλλος (ισλαμισμός) έχει ακόμη ψωμί αρκετό.
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Θα λεγα και για τους χριστιανούς, ότι είναι περίπου τα ίδια, αλλά η γνώμη μου είναι ότι είναι περιττό να μιλάω για χριστιανισμό, απ'τη στιγμή που πιστεύω ότι τα'χει φάει τα ψωμιά του. Γιατί μετά θα παρελθοντολογώ. Οι χριστιανοί άντε να κάνουνε πλέον καμιά πορεία στο όνομα του χριστιανισμού, και να δούμε. Φόνο δύσκολα. Ο άλλος (ισλαμισμός) έχει ακόμη ψωμί αρκετό. Αυτο ειναι το θεμα, δεν εχω προβλημα με τις αλλες θρησκειες αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι μουσουλμανοι ειναι αγραμματοι οποτε πιστεουν το καθενα, οπως καλα ειπες και εμεις εχουμε τετοιους ειδικα κατι γριες αλλα αυτο σιγα αλλαζει. Ωραια πραγματα... Οποιος τους υποστηριζει ειναι τουλαχιστον ηλιθιος... Ειναι βλακας με περικεφαλαια οχι απλος βλακας!
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια πραγματα... Οποιος τους υποστηριζει ειναι τουλαχιστον ηλιθιος... Δεν νομίζω κάποιος μη θρησκευτικά φανατισμένος (με το ισλαμ) να υποστηρίζει πορεία φανατισμένων. Αυτό δεν έχει βέβαια σχέση με τις θέσεις κάποιου σχετικά με τη (λαθρο)μετανάστευση. 2
ZAKKWYLDE Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια πραγματα... Οποιος τους υποστηριζει ειναι τουλαχιστον ηλιθιος... Τι κακός άνθρωπος, δεν εκτιμάς που μοιράζονται τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους μαζί μας;
REDODIN7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω κάποιος μη θρησκευτικά φανατισμένος (με το ισλαμ) να υποστηρίζει πορεία φανατισμένων. Αυτό δεν έχει βέβαια σχέση με τις θέσεις κάποιου σχετικά με τη (λαθρο)μετανάστευση. Πιθανολογω οτ πολλοι ηταν παρανομα στη χωρα.
leecherman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τι κακός άνθρωπος, δεν εκτιμάς που μοιράζοντα τον πολιτισμό και την κουλτούρα τους μαζί μας; Άσχετο,μη μπερδεύεσαι,δεν είναι θέμα πολιτισμού,googlισε Δεκέμβρης 2008 να καλοσκαιρίσεις πολιτισμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα