Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://en.wikipedia....sexuality#Cause

Δεν ξερω πολλα gay ατομα, αλλα ποτε δεν ακουσα κανεναν "εκανα κατι με ατομο απο το ιδιο φυλο 10-20-30 φορες και μετα ειπα οτι ειμαι gay"

Υπαρχουν και οι bi που "δοκιμαζουν" και τα δυο και μετα αποφασιζουν αν θα ειναι straight ή οχι.

Υ.Γ

Χαζη απορια τελικα αυτη που μπιπ αντρες αλλα μονο μπιπ ειναι gay ή οχι, παλιοτερα τους ελεγαν κ@μπαραδες και τους ξεχοριζαν απο της "αδερφες" (sorry κιολας για το λεξιλογιο ειναι λιγο ρατσιτσικο αλλα δεν ξερω αλλη φραση για να τα ξεχωρησω)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλυτερη χαζομαρα δεν υπαρχει!!!

Ξερεις ποσοι (τα εχουμε ξαναπει) ειναι αθεοι και παθαινουν χοντρα στραπαντσα και αλλαζουν πιστη

Κλασικο παραδειγμα ο Σαουλ που εγυνε Αποστολος Παυλος!

Εισαι χαζουλης τελικα.

Ξερεις πολλα μωρα να ειναι Χ.Ο. απο τοτε που βγαινουν? Επισης χεσε μας με τους γιαλαντζι αθεους. Εχει πεθανει ο πατερας μου και η θεια μου (που αγαπουσα πιο πολυ απο τον πατερα μου) απο καρκινο. Ακομα αθεος ειμαι.

Μου αρεσει που οταν λεμε εμεις για τους γιαλαντζι χριστιανους σαν και του λογου σου και του τρομπwylde, για τους παπαδες που κανουν οτι νανε, για την εκκλησια Α.Ε. μας λετε οτι δεν ειναι ο κανονας και δεν πρεπει να κρινουμε απο αυτα. Ενω εσυ εχεις κανεις την γενικευση σου απο 3-4 μαλακες που το παιξανε αθεοι για να δειξουν οτι ειναι σκεπτομενα ατομα.

• Like 4
Δημοσ.

Μεγαλυτερη χαζομαρα δεν υπαρχει!!!

Ξερεις ποσοι (τα εχουμε ξαναπει) ειναι αθεοι και παθαινουν χοντρα στραπαντσα και αλλαζουν πιστη

Κλασικο παραδειγμα ο Σαουλ που εγυνε Αποστολος Παυλος!

Που ακριβώς κολλάει αυτό σε αυτά που έγραψε ο Τούφας;

Δημοσ.

Στο οτι πιστος γεννιεσαι δεν γυνεσαι

Δηλαδή και στο Πακιστάν να γεννιόσουν, χριστιανός ορθόδοξος θα γεννιόσουν. Mmmkay.

Αλήθεια, και τα μωρά γιατί τα βαφτίζουν;

Δημοσ.

Υπαρχουν και οι bi που "δοκιμαζουν" και τα δυο και μετα αποφασιζουν αν θα ειναι straight ή οχι.

Υ.Γ

Χαζη απορια τελικα αυτη που μπιπ αντρες αλλα μονο μπιπ ειναι gay ή οχι, παλιοτερα τους ελεγαν κ@μπαραδες και τους ξεχοριζαν απο της "αδερφες" (sorry κιολας για το λεξιλογιο ειναι λιγο ρατσιτσικο αλλα δεν ξερω αλλη φραση για να τα ξεχωρησω)

Ειλικρινα, εχεις διαβασει ποτε τιποτα στην ζωη σου ή ολα τα μαθαινεις σε στυλ χαλασμενο τηλεφωνο?

Δημοσ.

Εισαι χαζουλης τελικα.

Ξερεις πολλα μωρα να ειναι Χ.Ο. απο τοτε που βγαινουν? Επισης χεσε μας με τους γιαλαντζι αθεους. Εχει πεθανει ο πατερας μου και η θεια μου (που αγαπουσα πιο πολυ απο τον πατερα μου) απο καρκινο. Ακομα αθεος ειμαι.

Μου αρεσει που οταν λεμε εμεις για τους γιαλαντζι χριστιανους σαν και του λογου σου και του τρομπwylde, για τους παπαδες που κανουν οτι νανε, για την εκκλησια Α.Ε. μας λετε οτι δεν ειναι ο κανονας και δεν πρεπει να κρινουμε απο αυτα.

Εχουμε πει δεν ειναι ολοι το ιδιο καπιοι αλλαζουν τα πιστευω τους επιδη παθανε σοκ οχι μονο με τη πιστη πχ νομιζεις οτι ο ταδε ειναι κολυτος και ο χ ειναι α@δι και τελικα στη στραβη σε βοηθαει ο Χ και ο ταδε σου ρυχνει ακυρο οποτε αλλαζει το σκεπτικο για το ποιος ειναι πραγματικα φιλος σου.

Αν ειμαι γιαλαντσι η οχι το ξερω μονο εγω εσυ εχεις κολησει σε ενα στερεοτυπο και τα βαζεις ολα στο ιδιο καλαθι.

εσυ εχεις κανεις την γενικευση σου απο 3-4 μαλακες που το παιξανε αθεοι για να δειξουν οτι ειναι σκεπτομενα ατομα.

Αυτο δεν το καταλαβα ?

Δημοσ.

Δηλαδή και στο Πακιστάν να γεννιόσουν, χριστιανός ορθόδοξος θα γεννιόσουν. Mmmkay.

Αλήθεια, και τα μωρά γιατί τα βαφτίζουν;

Εγω αυτο λεω οτι μπορει να μη πιστευω και μετα να αλλαξω.

Τα μωρα τα βαφτιζουν για δυο λογους απο οτι ξερω κιολας εχω καιρο να διαβασω τα θρησκευτικα, Α) Για να δηλωσουν οτι ειναι ΧΟ και επιδη το παιδι δεν μπορει το κανει ο νονος

Β) Για συνγχωρεθει το προπατορικο αμαρτημα.

Εχω a.d.d. και δεν καταλαβαινω τι γραφεις ωρες ωρες.

Κανε quote να στο εξηγησω
Δημοσ.

Τσαμπα θα πανε οι θερμιδες για να πατησω τα πληκτρα αστο

Τρολολολ

Παλια ειχαμε τα xax0ax0a0x0a00x0a τωρα εχουμε το trololol...

Δημοσ.

Τσαμπα θα πανε οι θερμιδες για να πατησω τα πληκτρα αστο

Παλια ειχαμε τα xax0ax0a0x0a00x0a τωρα εχουμε το trololol...

Ειδες εδω εχω το μεγαλο αβανταζ εγω πολλες θεμιδες περισιες να καψω :P
Δημοσ.

Εγω αυτο λεω οτι μπορει να μη πιστευω και μετα να αλλαξω.

Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.

Γεννιέσαι πιστός ή όχι; Αποφάσισε.

Τα μωρα τα βαφτιζουν για δυο λογους απο οτι ξερω κιολας εχω καιρο να διαβασω τα θρησκευτικα, Α) Για να δηλωσουν οτι ειναι ΧΟ και επιδη το παιδι δεν μπορει το κανει ο νονος

Β) Για συνγχωρεθει το προπατορικο αμαρτημα.

Βαφτίζονται για να γίνουν μέρος της εκκλησίας του τριαδικού σας θεού. Άμα γεννιέσαι πιστός τότε είσαι ήδη μέλος, δε σου χρειάζεται η κολυμπήθρα. Your arguement is invalid.

Δημοσ.

Προσευχη και νηστεια τεκνον μου.

Οταν πρεπει κανω βεβαια δεν ειμαι τελειως ή κατε εσενα γιαλαντσι χρηστιανος....

Αληθεια τωρα ειδα τη σημαινει A.D.D αν ειναι αληθεια να μου λες τι δεν καταλαβαινεις ή να το κανεις quote να στο αναλυω οσο το δυνατον καλυτερα αν παλι το ειπες για πλακα καλο ειναι να μην κανουνμε τετοια αστεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...