Taulphess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 ρε παιδια,εσεις που ειστε διαβασμενοι και ασχοληστε με αυτα τα πραματα... στη δικη μου περιπτωση, βλεπω παπα και μου ανεβανει το αιμα στο κεφαλι και οτι αλλα κουλα(χρηματα στα παγκαρια και εικονες για να γινει θαυμα κτλ κτλ)...αλλα θελω να πιστεψω οτι υπαρχει κατι ανωτερο και η ψυχη μου ή του συναθρωπου μου θα εχει καπου να παει και δεν θα εξαφανιστει ετσι απλα μετα το θανατο, τι ειμαι; Αθεας δαρβινας χριστιαν μουσλιμ αδιαβαστος σταρχιδιστης κτλ
REDODIN7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου. Γεννιέσαι πιστός ή όχι; Αποφάσισε. Βαφτίζονται για να γίνουν μέρος της εκκλησίας του τριαδικού σας θεού. Άμα γεννιέσαι πιστός τότε είσαι ήδη μέλος, δε σου χρειάζεται η κολυμπήθρα. Your arguement is invalid. Αμα διαβαζες τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβαινες εγω λεω οτι γυνεσαι ο τουφας οτι γεννιεσαι, το καταλαβες ?Δεν γεννιεσαι πιστος η γονεις σου σε βαφτιζουν χωρις να το θες αλλα επιδη το θελουν αυτοι ρε παιδια,εσεις που ειστε διαβασμενοι και ασχοληστε με αυτα τα πραματα... στη δικη μου περιπτωση, βλεπω παπα και μου ανεβανει το αιμα στο κεφαλι και οτι αλλα κουλα(χρηματα στα παγκαρια και εικονες για να γινει θαυμα κτλ κτλ)...αλλα θελω να πιστεψω οτι υπαρχει κατι ανωτερο και η ψυχη μου ή του συναθρωπου μου θα εχει καπου να παει και δεν θα εξαφανιστει ετσι απλα μετα το θανατο, τι ειμαι; Αθεας δαρβινας χριστιαν μουσλιμ αδιαβαστος σταρχιδιστης κτλ Μπερδεμενος, δεν ειναι αναγκη να πιστευεις στους παπαδες αλλα στο θεο οι παπαδες ειναι ανθρωποι αρα εχουν ελατοματα ειναι να στο πω απλα σαν το πολιτευμα μας εχουμε δημοκρατια αλλα οι βουλευτες που την ευαγγελιζονται δεν ειναι καθολου μα καθολου δημοκρατες! θρησκεια της αγαπης Δεν αμφισβητω εσενα αλλα τη πηγη σου μηπως μπορεις να μου διξεις το κειμενο
pappous_soulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αμα διαβαζες τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβαινες εγω λεω οτι γυνεσαι ο τουφας οτι γεννιεσαι, το καταλαβες ? Δεν γεννιεσαι πιστος η γονεις σου σε βαφτιζουν χωρις να το θες αλλα επιδη το θελουν αυτοι Η διαφορα ειναι: gay γεννιεσαι. Δεν γινεσαι. Θρησκος γινεσαι. Δεν γεννιεσαι. Μεγαλυτερη χαζομαρα δεν υπαρχει!!! Ξερεις ποσοι (τα εχουμε ξαναπει) ειναι αθεοι και παθαινουν χοντρα στραπαντσα και αλλαζουν πιστη Κλασικο παραδειγμα ο Σαουλ που εγυνε Αποστολος Παυλος! Από Δευτέρα σε οφθαλμίατρο.
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αμα διαβαζες τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβαινες εγω λεω οτι γυνεσαι ο τουφας οτι γεννιεσαι, το καταλαβες ? Δεν γεννιεσαι πιστος η γονεις σου σε βαφτιζουν χωρις να το θες αλλα επιδη το θελουν αυτοι Μπερδεμενος, δεν ειναι αναγκη να πιστευεις στους παπαδες αλλα στο θεο οι παπαδες ειναι ανθρωποι αρα εχουν ελατοματα ειναι να στο πω απλα σαν το πολιτευμα μας εχουμε δημοκρατια αλλα οι βουλευτες που την ευαγγελιζονται δεν ειναι καθολου μα καθολου δημοκρατικοι! Εισαι χαζος? Διαβαζεις τι γραφεις? Επισης, τους βουλευτες τους ψηφιζει ο κοσμος, αρα και το παραδειγμα σου ειναι λαθος. Και σε ποιον θεο θα του πεις να πιστευει. Αυτος ειπε για ανωτερη δυναμη. Αν ειναι ο σατανας? Αν ειναι ο Ρα? Θα του πεις να πιστευει εκει? Ή μονο η δικια σου ιστοριουλα ειναι η σωστη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αμα διαβαζες τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβαινες εγω λεω οτι γυνεσαι ο τουφας οτι γεννιεσαι, το καταλαβες ? φόρεσε τα γυαλιά σου, το ίδιο έγραψε κι ο Toufas...
REDODIN7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Από Δευτέρα σε οφθαλμίατρο. Συγνωμη δεν το ειδα εχεις δικιο οσο για το δευτερο ειμαι ανασφαλιστος φόρεσε τα γυαλιά σου, το ίδιο έγραψε κι ο Toufas... Τα φοραω αλλα δεν το ειδα σαφως και φταιω οπως ειπα και πιο πανω
Taulphess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 REDODIN7 πιστευε για τον εαυτο σου και μην προσπαθεις να το μεταδωσεις σε αλλους..
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Αμα διαβαζες τα προηγουμενα ποστ θα καταλαβαινες εγω λεω οτι γυνεσαι ο τουφας οτι γεννιεσαι, το καταλαβες ? Δεν γεννιεσαι πιστος η γονεις σου σε βαφτιζουν χωρις να το θες αλλα επιδη το θελουν αυτοι Μπερδεμενος, δεν ειναι αναγκη να πιστευεις στους παπαδες αλλα στο θεο οι παπαδες ειναι ανθρωποι αρα εχουν ελατοματα ειναι να στο πω απλα σαν το πολιτευμα μας εχουμε δημοκρατια αλλα οι βουλευτες που την ευαγγελιζονται δεν ειναι καθολου μα καθολου δημοκρατες! Δεν αμφισβητω εσενα αλλα τη πηγη σου μηπως μπορεις να μου διξεις το κειμενο http://wol.jw.org/el/wol/d/r11/lp-g/1001060420
REDODIN7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 REDODIN7 πιστευε για τον εαυτο σου και μην προσπαθεις να το μεταδωσεις σε αλλους.. Για μενα πιστευω δεν προσπαθω να πεισω ΚΑΝΕΝΑΝ απλα ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ τη πιστη μου γιατι μου την εχουν πεσει τοσα ατομα και μοπυ την λενε ενας απο αυτους και εσυ http://wol.jw.org/el...lp-g/1001060420 Ωραίες πηγές χρησιμοποιείς!!!!
Taulphess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για μενα πιστευω δεν προσπαθω να πεισω ΚΑΝΕΝΑΝ απλα ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ τη πιστη μου γιατι μου την εχουν πεσει τοσα ατομα και μοπυ την λενε ενας απο αυτους και εσυ μια συμβουλη σου εδωσα δεν στην ειπα πουθενα
REDODIN7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 μια συμβουλη σου εδωσα δεν στην ειπα πουθενα Λαθος μου λοιπον σε περασα για "εχθρο".Συγνωμη
Toufas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Για μενα πιστευω δεν προσπαθω να πεισω ΚΑΝΕΝΑΝ απλα ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ τη πιστη μου γιατι μου την εχουν πεσει τοσα ατομα και μοπυ την λενε ενας απο αυτους και εσυ Ωραίες πηγές χρησιμοποιείς!!!! Ποσο μου αρεσει να βαζω παγιδες στον αλλον και να πεφτει μεσα... Παρε και την "κανονικη" και πες μου τις διαφορες http://www.wordplanet.org/gk/19/58.htm Ωραια θρησκεια ακολουθεις. 1
viper2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Ποσο μου αρεσει να βαζω παγιδες στον αλλον και να πεφτει μεσα... Παρε και την "κανονικη" και πες μου τις διαφορες http://www.wordplanet.org/gk/19/58.htm Ωραια θρησκεια ακολουθεις. Ο δίκαιος θα ευφρανθεί, όταν δει την εκδίκηση· θα νίψει τα πόδια του στο αίμα τού ασεβή μα που παει ο βρωμιαρης ο δικαιος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα