Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλετε χώρους λατρείας ξέρω έναν στην Σερίφου και άλλη μία στην Επιδάμνου στα Κάτω Πατήσια (αν βάλουμε και την Μασονική Στοά έχουμε άλλη μία).

Αυτά είναι σε απόσταση 3-4 στενών από εκεί που έμενα πριν ένα χρόνο. Χώρους λατρείας έχουνε, επίσημους δεν έχουνε, μην τα μπερδεύουμε.

Εγώ πάντως τον Παναγιώταρο (έτσι δεν τον λένε αυτόν με τις Αλβανικές Κ...τρυπίδες; ), βλέπω πολλά κοινά με τον Τατσόπουλο...

http://www.youtube.com/watch?v=h8ztdYSXf98

Για να μην ξεχνιόμαστε όχι τίποτε άλλο

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιοι ειναι φλωροι? ειναι φανατικοι χριστιανοι (παλαιοημερολογιτες ως επι το πληστον) και χρυσυαγιτες που εννοειται οτι σε τετοια θεματα δινουν το παρον απαραιτητως.

Δεν εισαι λες με κανεναν, δηλαδη ουδετεροτητα?

Εκτος απ τους παπαδες και τις κυρατσες εχεις και τους γνωστους ρεπουσηδες, τατσοπουλους, μπιστηδες.

Σιγά τη φανατίλα...αν είχαν στοιχειώδη φανατισμό θα το είχαν ήδη κάψει το θέατρο με τους συντελεστές μέσα. Φλώροι είναι...πρέπει να δουν κανα βίντεο απο αλ κάιντα να μάθουν 5 πράγματα.

• Moderators
Δημοσ.

Όχι δε βρίσκω.

Ακόμα κι αν κάποιος το πιστεύει ότι οι θεούσες αυτές ήταν παλαβές (πχ λόγω αγαμοσύνης) αν θέλει να λέει μετά ότι σέβεται τον συνανθρωπό του, δεν βάζει ταμπέλες, είναι ανεκτικός ... και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις που έλεγε και ο Χαρυ κλυν ... δεν το λέει φάτσα φόρα στον αέρα.

Εγώ και άλλοι που δεν διεκδικούμε τέτοιες δάφνες μπορούμε, αυτός όχι.

Κατ' αρχάς, απ' όσο κατάλαβα από αυτά που άκουσα, ο Τατσόπουλος δεν το είπε υβριστικά το «ψυχασθενείς». Ειλικρινά το είπε, το εννοούσε. Δεν είναι ταπεινωτική ταμπέλα. Είναι πολλοί οι συνάνθρωποί μας που χρειάζονται βοήθεια και πιστεύω ότι και αυτοί έξω από το θέατρο ήταν τέτοιοι.

Επίσης το να κρατάς ένα πανό για να διαμαρτυρηθείς ενάντια σε μια παράστααση στην οποία δεν είσαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσεις ... ΟΧΙ δε σε κάνει ψυχασθενή (νομίζω μπορούν να το επιβεβαιώσουν φίλοι insomnio-ψυχίατροι). Στη χειρότερη σε κάνει γραφικό ή χασομέρη ... αλλά από την άλλη κι άλλοι έχουν μαζευτεί και σηκώνουν πανό για ότι άσχετο θέμα λες και χεστήκαμε πως το βλέπουν το θέμα.

Έστω συμφωνώ, το πανό σε κάνει γραφικό. Το να μου απαγορεύεις την είσοδο στην παράσταση, όμως, σε κάνει είτε ψυχασθενή είτε φασίστα (συνδέονται αυτά τα δύο μεταξύ τους). Και ναι κι άλλα πανό έχουν σηκωθεί, σπάνια όμως σηκώνονται χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένα δυνητικό κέρδος για αυτόν που το σηκώνει, όπως σε αυτή την περίπτωση. Δηλαδή τι θα κερδίσει ο random ψωλόγερος ( <- αυτό είναι ταπεινωτική ταμπέλα) που θα μου απαγορεύσει την είσοδο στην παράσταση; Ψυχική ανάταση; Ε, ένας λόγος παραπάνω να χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας.

Δύο πραγματάκια επιπλέον:

1) Η παράσταση μού είχε ελκύσει το ενδιαφέρον καιρό πριν. Τώρα χλωμό να πάω, καθώς ψιλοφοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα.

2) Αυτές οι γελοίες διαμαρτυρίες έχουν το αντίστροφο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμούν οι ναζιστές και οι ψυχωτικοί φίλοι τους.

Δημοσ.

Εμένα δεν με φόβιζαν ούτε οι Σοιμπλε, ούτε η ΕΕ, ούτε η Γερμανία, ούτε η τρόικα, ούτε καν το ΔΝΤ, πάντα είχα την ελπίδα ζωντανή. Απόψε όμως:

Το αποκλειεις ? Και αλλες φορες η χωρα βρεθηκε σε πολυ δυσκολη θεση και τα καταφερε, μπορει οντως να μην υπαρχει θεος οπως λες αλλα μονο και μονο η πιστη σου δινη κινητρο.

Εμενα μου θυμισε με τη βοηθεια του χριστου θα τους γαμησουμε την παναγια, η αντιστροφα

Λιγο πιο ωραια γιατι φτανεις τα οριο της προσβολης οκ για σενα δεν υπαρχει αλλα εμενα με πειραζει.
Δημοσ.

Λιγο πιο ωραια γιατι φτανεις τα οριο της προσβολης οκ για σενα δεν υπαρχει αλλα εμενα με πειραζει.

Ψιτ, Καραισκάκης, νομίζω..

Τον κρινο

Ο Τάκης ήταν στο Original, εμείς μιλάμε για τους υποψήφιους εραστές.

Δημοσ.

Κρίνο λένε εναν τυπά εδω πιο κάτω απ την Αιθοπία. Καλό παιδί. Γύρω στο 1.90.

(χαλαρώστε παρεπιπτόντος. Αφου βλέπετε οτι τον ενοχλεί)

• Like 2
Δημοσ.

Αν τον έλεγαν Μουτούμπο ίσως να μην μας ένοιαζε, εντάξει;

• Like 1
Δημοσ.

Προβλημα του. Εμενα με ενοχλουν αυτα που λεει αλλα δεν του λεω να μην τα λεει.

Μήπως θες και εσυ να γνωρίσεις τον Κρίνο??

Δημοσ.

Το αποκλειεις ? Και αλλες φορες η χωρα βρεθηκε σε πολυ δυσκολη θεση και τα καταφερε,

Guarantee ομως, χωρίς τη βοήθεια της Παναγίας.

Και για τους άλλους δεν με νοιάζει, ο ένας έχει αποκούμπι τον Κοέλιο, ο άλλος έχει το Μυστικό, ο άλλος το NLP, o άλλος την παναγία, ο άλλος το αμόλυντο dna, ο άλλος τον Μωάμεθ, ο άλλος τον μπάφο, ο παράλλος το αλκοόλ κι ο φίλος του την πρέζα. Όταν υπουργοί και άνθρωποι εξουσίας όμως τα λένε, αλήθεια κάτι σπάει μέσα μου. Πονάω πως το λένε.

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι δεν τους νοιαζει χεστηκαν αμα εχω ομως αρχιζω και βριζω θα φαω κανενα ban.
Δημοσ.

Το Χριστό σας, την Παναγία σας, και όλους τους Αγίους σας, με ένα εικοσάρικο,

πάρε κόσμε εικονίσματα!!

Δημοσ.

Μήπως θες και εσυ να γνωρίσεις τον Κρίνο??

OjBjS.jpg

Λεγε οτι θες δυστηχως δεν μπορω να πεσω στο επιπεδο σου.Κατα αλλα εμεις ειμαστε οι τραμπουκοι, ξερεις εκτος απο την σωματικη υπαρχει και οι ψυχολογικη βια!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...