pappous_soulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Το Χριστό σας, την Παναγία σας, και όλους τους Αγίους σας, με ένα εικοσάρικο, πάρε κόσμε εικονίσματα!! Τι είπες; Τη παναγία μου είπες; Έχεις ρέστα για 50άρι; 1
status Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) -= Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2012 από status
REDODIN7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ειλικρινά συγγνώμη και δημοσια και από το Status και από τα παιδιά στο φόρουμ για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα δεν το συνηθίζω. Αλλα ρε παιδιά σεβαστείτε και εσείς τον άλλον υπάρχουν ρε όρια ρε γαμώτο. Και παλι συγγνώμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, ίδιο πράγμα να βρίζεις μάνες/πατεράδες/κτλπ και ίδιο κάποιο φανταστικό πρόσωπο... 2
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 ε ναι, ίδιο πράγμα να βρίζεις μάνες/πατεράδες/κτλπ και ίδιο κάποιο φανταστικό πρόσωπο... Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άθεοι βρίζουν τα θεία, οι θρήσκοι ανταπαντούν βρίζοντας μανάδες. Ότι και καλά θα θιχτεί κάποιος; 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Ετσι μπράβο....αυτός παίζει να γλιτώσει τη κόλαση. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άθεοι βρίζουν τα θεία, οι θρήσκοι ανταπαντούν βρίζοντας μανάδες. Ότι και καλά θα θιχτεί κάποιος; http://www.youtube.com/watch?v=eTX5dTCCOj4
status Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 μοιράζουν αγάπη και συγχώρεση, δεν βρίζουν... Απ, φιλαράκι, ο Ιησούς στο σενάριο ήταν εγκρατής (σχεδόν), μην έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από το fun club.. Αν και από ότι καταλαβαίνω, ο redodin χέστηκε για την παναγία κλπ απλά έχει τον δικό του πόνο τώρα και είναι πιο ευέξαπτος. Για αυτό, κομμάτια να γίνει, ας φερθώ εβραϊκά εεε χριστιανικά ήθελα να πω, και ας τον συγχωρήσω. Μουτς αγορίνα:*
slygeo87 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Καλά ρε μάστορα, παίχτηκε τέτοιο σκηνικό και κάθεσαι και μιλάς για παναγίες στο ινσόμνια; Ντρέπομαι και μόνο που στα γράφω. Συλλυπητήρια.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Συγνώμη, πώς έχεις όρεξη να λογομαχείς με κάποια άγνωστα άτομα μέσω διαδικτύου για ΠΑΠΑΡΙΕΣ, όταν σου έχει συμβεί τέτοιο τραγικό περιστατικό; Αν όντως είναι αλήθεια και δεν μας δουλεύεις ψιλό γαζί, τότε τι να πώ, σεβάσου τουλάχιστον τον άνθρωπο που έχασες,
REDODIN7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άθεοι βρίζουν τα θεία, οι θρήσκοι ανταπαντούν βρίζοντας μανάδες. Ότι και καλά θα θιχτεί κάποιος; Γιατι ειναι οτι πιο ιερο εχεις και θελουν να σε προσβαλουν οπως εκανες εσυ με αυτους.Αν και δεν ειναι σωστο γενικα και κακος γυνεται και εγω χθες το μετανιωσα πικρα αλλα δυστηχως το λαθος εγυνε.
kostas_dr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Επιστροφή στον Ισλαμισμό: υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αναγνωρίσει την πολυγαμία στους μουσουλμάνους;
REDODIN7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Απ, φιλαράκι, ο Ιησούς στο σενάριο ήταν εγκρατής (σχεδόν), μην έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από το fun club.. Αν και από ότι καταλαβαίνω, ο redodin χέστηκε για την παναγία κλπ απλά έχει τον δικό του πόνο τώρα και είναι πιο ευέξαπτος. Για αυτό, κομμάτια να γίνει, ας φερθώ εβραϊκά εεε χριστιανικά ήθελα να πω, και ας τον συγχωρήσω. Μουτς αγορίνα:* Κανεις λαθος εχω φιλου που ηξερα χρονια και επιδη βρισαν εκοψα να κανω παρεα.Στο μονο που εχεις εν μερη δικιο ειναι οτι δεν ειμαι θεος ουτε καν θεανθρωπος οπως ο χριστος για αυτο εχω τις αδυναμιες μου. Και δυστηχως εκανα το λαθος και φερθηκα ασχημα παρολου που το μετανιωσα αυτο δεν αλλαζει τιποτα στην συνηδηση μου θα ειμαι λαθος για αρκετο καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα