Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Χριστό σας, την Παναγία σας, και όλους τους Αγίους σας, με ένα εικοσάρικο,

πάρε κόσμε εικονίσματα!!

Τι είπες; Τη παναγία μου είπες;

Έχεις ρέστα για 50άρι;

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειλικρινά συγγνώμη και δημοσια και από το Status και από τα παιδιά στο φόρουμ για τη γλώσσα που χρησιμοποίησα δεν το συνηθίζω.

Αλλα ρε παιδιά σεβαστείτε και εσείς τον άλλον υπάρχουν ρε όρια ρε γαμώτο.

Και παλι συγγνώμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι, ίδιο πράγμα να βρίζεις μάνες/πατεράδες/κτλπ και ίδιο κάποιο φανταστικό πρόσωπο...

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

ε ναι, ίδιο πράγμα να βρίζεις μάνες/πατεράδες/κτλπ και ίδιο κάποιο φανταστικό πρόσωπο...

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άθεοι βρίζουν τα θεία, οι θρήσκοι ανταπαντούν βρίζοντας μανάδες.

Ότι και καλά θα θιχτεί κάποιος;

• Like 1
Δημοσ.

μοιράζουν αγάπη και συγχώρεση, δεν βρίζουν...

Απ, φιλαράκι, ο Ιησούς στο σενάριο ήταν εγκρατής (σχεδόν), μην έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από το fun club..

Αν και από ότι καταλαβαίνω, ο redodin χέστηκε για την παναγία κλπ απλά έχει τον δικό του πόνο τώρα και είναι πιο ευέξαπτος.

Για αυτό, κομμάτια να γίνει, ας φερθώ εβραϊκά εεε χριστιανικά ήθελα να πω, και ας τον συγχωρήσω.

Μουτς αγορίνα:*

Δημοσ.

Καλά ρε μάστορα, παίχτηκε τέτοιο σκηνικό και κάθεσαι και μιλάς για παναγίες στο ινσόμνια; Ντρέπομαι και μόνο που στα γράφω. Συλλυπητήρια.

Δημοσ.

Συγνώμη, πώς έχεις όρεξη να λογομαχείς με κάποια άγνωστα άτομα μέσω διαδικτύου για ΠΑΠΑΡΙΕΣ, όταν σου έχει συμβεί τέτοιο τραγικό περιστατικό; Αν όντως είναι αλήθεια και δεν μας δουλεύεις ψιλό γαζί, τότε τι να πώ, σεβάσου τουλάχιστον τον άνθρωπο που έχασες,

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άθεοι βρίζουν τα θεία, οι θρήσκοι ανταπαντούν βρίζοντας μανάδες.

Ότι και καλά θα θιχτεί κάποιος;

Γιατι ειναι οτι πιο ιερο εχεις και θελουν να σε προσβαλουν οπως εκανες εσυ με αυτους.

Αν και δεν ειναι σωστο γενικα και κακος γυνεται και εγω χθες το μετανιωσα πικρα αλλα δυστηχως το λαθος εγυνε.

Δημοσ.

Επιστροφή στον Ισλαμισμό: υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αναγνωρίσει την πολυγαμία στους μουσουλμάνους;

Δημοσ.

Απ, φιλαράκι, ο Ιησούς στο σενάριο ήταν εγκρατής (σχεδόν), μην έχεις τις ίδιες απαιτήσεις από το fun club..

Αν και από ότι καταλαβαίνω, ο redodin χέστηκε για την παναγία κλπ απλά έχει τον δικό του πόνο τώρα και είναι πιο ευέξαπτος.

Για αυτό, κομμάτια να γίνει, ας φερθώ εβραϊκά εεε χριστιανικά ήθελα να πω, και ας τον συγχωρήσω.

Μουτς αγορίνα:*

Κανεις λαθος εχω φιλου που ηξερα χρονια και επιδη βρισαν εκοψα να κανω παρεα.

Στο μονο που εχεις εν μερη δικιο ειναι οτι δεν ειμαι θεος ουτε καν θεανθρωπος οπως ο χριστος για αυτο εχω τις αδυναμιες μου.

Και δυστηχως εκανα το λαθος και φερθηκα ασχημα παρολου που το μετανιωσα αυτο δεν αλλαζει τιποτα στην συνηδηση μου θα ειμαι λαθος για αρκετο καιρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...