Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ναι, ίδιο πράγμα να βρίζεις μάνες/πατεράδες/κτλπ και ίδιο κάποιο φανταστικό πρόσωπο...

Για κάποιους ειναι ακριβως το ίδιο ρε συ

Δε λέω οτι ειναι σωστό, αλλά όταν κάποιος τσαντίζεται που του βρίζεις τον Βάζελο ή τον γάβρο, μη περιμένεις να μη τσαντιστεί όταν του βρίσεις κάτι που ο ίδιος θεωρεί "πατέρα" του.

Κατα τα άλλα ο Μωάμεθ είχε λέει μόνο μια γυναίκα.

Καλοί και αυτοι παντως. Οτι τους βολεύει πιστεύουν.

Κατώτερη η γυναίκα λένε, τη στιγμη που ο ίδιος ο Μωάμεθ ελεγε πως η γυναίκα ειναι ίση. Τι να πεις...

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Για κάποιους ειναι ακριβως το ίδιο ρε συ

Δε λέω οτι ειναι σωστό, αλλά όταν κάποιος τσαντίζεται που του βρίζεις τον Βάζελο ή τον γάβρο, μη περιμένεις να μη τσαντιστεί όταν του βρίσεις κάτι που ο ίδιος θεωρεί "πατέρα" του.

προφανώς και θα τσαντιστεί και είναι λογικό, αλλά το παράλογο είναι να μην απευθύνεται σε σένα η βρισιά και να τσαντιστείς από αυτή...

Δημοσ.

προφανώς και θα τσαντιστεί και είναι λογικό, αλλά το παράλογο είναι να μην απευθύνεται σε σένα η βρισιά και να τσαντιστείς από αυτή...

Ε καλα, βρίσε εσύ τον γάβρο η τον βάζελο και θα δεις πόσοι θα σου τη πέσουν :P :P :P

• Super Moderators
Δημοσ.

για οτιδήποτε μπορεί να στην πέσουν (πχ αμάξια), ακόμα και αν σατυρίσεις/κοροιδέψεις, ούτε καν να βρίσεις, άρα τι να κάνουμε? μούγκα για να προστατευτούμε από τα μόγγολα?

Δημοσ.

για οτιδήποτε μπορεί να στην πέσουν (πχ αμάξια), ακόμα και αν σατυρίσεις/κοροιδέψεις, ούτε καν να βρίσεις, άρα τι να κάνουμε? μούγκα για να προστατευτούμε από τα μόγγολα?

Σωστος. Αλλά αν το καλοσκεφτείς, το 90% έχει μια δώση Μογγόλου μέσα του.

Αλλος αν του βρίσεις τον θεό, άλλος την ομάδα, άλλος το καγκουροφτιαγμένο του αμάξι, άλλος τις ξανθιές γκόμενες με αξύριστο αιδοίο:P

• Super Moderators
Δημοσ.

άρα για να απαιτεί αυτός σεβασμό στο παράλογό του θα θέλω κι εγώ κάτι αντίστοιχο, 1000 φορές πιο παράλογο όμως μπας και τον κάνω να καταλάβει το πόσο τραγικό είναι το θέμα...

Δημοσ.

Κοίτα ειναι διαφορετικο το να σου ζητάει ο άλλος σεβασμό για ένα συγκεκριμένο θέμα, σε μια συζητηση που αφορά αυτό το θέμα και εσύ να τον πεθαίνεις στην ειρωνία και στα καντίλια (δε λέω οτι το έκανες, ως παράδειγμα το θέτω).

Είναι σα να σου κάνω εγω κουβεντα για τον Ολυμπιακό και εσυ ως Παναθηναικός να με ειρωνεύεσαι, επειδή θεωρείς οτι έχεις δίκιο σε όλα.

Αυτό που θέλω να σου πω, ειναι οτι προσπαθουμε να βρίσκουμε μια μέση λύση για το καλό της κουβέντας, επιχειρηματολογώντας, χωρίς όμως να ειρωνευόμαστε.

Ας πουμε και εγω ξέρω οτι ο Lucifer θεωρούσε παράλογες τις περισσότερες απ τις απόψεις μου σε πρόσφατη συζήτηση που καναμε στο παρον τόπικ και το ιδιο ισχυε και απο εμένα.Δεν υπήρξε όμως ειρωνεία και στο τέλος απλά υπήρξε πολιτισμένη διαφωνία (δε ξέρω αν απο μέσα του βέβαια με σκεφτόταν σουβλισμένο αλλά εντάξει :P:P )

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κοίτα ειναι διαφορετικο το να σου ζητάει ο άλλος σεβασμό για ένα συγκεκριμένο θέμα, σε μια συζητηση που αφορά αυτό το θέμα και εσύ να τον πεθαίνεις στην ειρωνία και στα καντίλια (δε λέω οτι το έκανες, ως παράδειγμα το θέτω).

Είναι σα να σου κάνω εγω κουβεντα για τον Ολυμπιακό και εσυ ως Παναθηναικός να με ειρωνεύεσαι, επειδή θεωρείς οτι έχεις δίκιο σε όλα.

Αυτό που θέλω να σου πω, ειναι οτι προσπαθουμε να βρίσκουμε μια μέση λύση για το καλό της κουβέντας, επιχειρηματολογώντας, χωρίς όμως να ειρωνευόμαστε.

Ας πουμε και εγω ξέρω οτι ο Lucifer θεωρούσε παράλογες τις περισσότερες απ τις απόψεις μου σε πρόσφατη συζήτηση που καναμε στο παρον τόπικ και το ιδιο ισχυε και απο εμένα.Δεν υπήρξε όμως ειρωνεία και στο τέλος απλά υπήρξε πολιτισμένη διαφωνία (δε ξέρω αν απο μέσα του βέβαια με σκεφτόταν σουβλισμένο αλλά εντάξει :P :P )

εσύ παίρνεις την περίπτωση του διαλόγου με κάποιον, εγώ παίρνω την περίπτωση του να έρχεται ξεκάρφωτος κάποιος 3ος και απαιτεί αυτά τα πράγματα ακόμα κι αν δεν βρίζεις, απλά αν αμφισβητείς ή αν σατυρίζεις...

στο κάτω κάτω ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται...

Δημοσ.

άρα για να απαιτεί αυτός σεβασμό στο παράλογό του θα θέλω κι εγώ κάτι αντίστοιχο, 1000 φορές πιο παράλογο όμως μπας και τον κάνω να καταλάβει το πόσο τραγικό είναι το θέμα...

Δεν ειναι παραλογο να σεβεσαι αυτο που πιστευω, εσυ εισαι ο αθεος σε εβρισα για αυτο ειπα ολοι οι αθεοι ειναι απο απο αυτο η απο κοινο.

Μια φορα μιλαγα με ενα φιλο δωδεκαθεαστη και εριχνε καταιγηδες και ειπα αυθορμητα μια ατακα μαμηθηκε ο Διας και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το συνητοποιησα και ζητησα συγνωμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

αν κάποιος πιστεύει σε ένα ροζ μονόκερο που κλάνει ουράνια τόξα σημαίνει ότι δεν πρέπει να βρίζω τον μονόκερο? με αυτή την λογική αν ο καθένας μας έχει τα δικά του πιστεύω τότε δεν πρέπει να προσβάλουμε τπτ γιατί υπάρχει περίπτωση να πιστεύει σε αυτό κάποιος...

Δημοσ.

Το χω ξαναγραψει:

Και μου αρεσει που ο nihilist λεει οτι πρεπει να σεβομαστε τα πιστευω του αλλου αλλα μετα λεει για κακους σατανιστες, ισλαμιστες. Να μαντεψω οτι τους σεβεται και αυτους? Επισης τρωτε μοσχαρι? Γιατι δεν σεβεστε τους ινδουιστες?

Και πως σεβεστε εσεις αυτα που πιστευω εγω οταν η θρησκεια σας χωνει την μυτη της παντου? Βλαστοκυτταρα, προφυλαξεις στο σεξ, γαμος ομοφυλοφιλων κλπ κλπ.

Δεν σεβομαι τα θρησκευτικα σου πιστευω.

Σεβομαι το δικαιωμα σου να τα εχεις.

Σεβομαι το δικαιωμα σου να τα εκφραζεις.

Σε σεβομαι αρκει να με σεβεσαι και εσυ.

Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να με πεις κακο.

Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να μου πεις οτι θα παω στην κολαση σου.

Δεν σεβομαι το δικαιωμα σου για να επιβαλεις τα πιστευω σου πανω μου.

Δεν σεβομαι την αγνοια/αμαθεια.

Δεν σεβομαι την πλυση εγκεφαλου.

Δεν σεβομαι το τι λατρευεις οσο παλιο και να ειναι αυτο.

Δεν σεβομαι την μισογυνια, το μισος, την αδιαλλαξια, τον σεξισμο και την τυραννια καθε μορφης.

Δεν σεβομαι την θρησκεια σου, ουτε πρεπει να την σεβαστω.

http://www.youtube.com/watch?v=-IjBi1eEaAA

Δημοσ.

Δεν ειναι παραλογο να σεβεσαι αυτο που πιστευω, εσυ εισαι ο αθεος σε εβρισα για αυτο ειπα ολοι οι αθεοι ειναι απο απο αυτο η απο κοινο.

Μια φορα μιλαγα με ενα φιλο δωδεκαθεαστη και εριχνε καταιγηδες και ειπα αυθορμητα μια ατακα μαμηθηκε ο Διας και μετα απο λιγα δευτερολεπτα το συνητοποιησα και ζητησα συγνωμη.

Εάν εσύ πίστευες ότι δίπλα σου είναι ο «κωστάκης» και ότι είναι πολύ καλός φίλος σου, και σου έλεγαν ότι ο κωστάκης δεν υπάρχει...θα τσατιζόσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...