Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειάζεσαι χωρο λατρείας για να λατρεύεις την Αθεία σου βρε συ Τουφα? :P

Ανεξιθρησκεία σημαίνει οτι ο καθένας ειναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει. Όχι οτι το κράτος ειναι υποχρεωμένο να φτιάχνει τόπους λατρείας για τον οποιονδήποτε.

Μπράβο ευγε... ακου πως δουλευει τωρα στην Ελλάδα. Υπάρχουν αναγνωρισμένες θρησκείες η οποίες είναι και οι νόμιμες να λατρεύεις. Ας πουμε λοιπόν πως εγώ θέλω να λατρεψω μαζι με μερικους αλλους χιλιάδες μουρλους εναν νεο θεο που ειναι κατι μεταξυ Μανιτου και Βουδα! Εχω κανει και σχεδιο του πως ειναι ο Θεός (σαν χοντρό ινδιάνο φαντάσου τον) και βγαινω μαζι με τους αλλους τρελους σε μια απλα και κανουμε τα δικά μας (χορο της βροχής με αναμένα θυμιατά κτλ κτλ). Συμφωνα με τους νόμους αυτού του κράτους παώ μεσα. Καμια μη αναγνωρισμένη θρησκεια δεν εχει δικαιωμα εκτελεσης θρησκευτικών τελετων παρα μόνο πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Πάμε τώρα στο καλυτερο. Για να αναγνωριστεί μια θρησκεία ως επισημη στο μπουρδελο κράτος που ζούμε περνας απο τι αλλο??! Απο επιτροπή! Μαντεψε απο τι αποτελειται η επιτροπή μεταξύ άλλων?? Απο παπάδες! Αυτα περι ανεξιθρησκείας λοιπόν ειναι τριχες κατσαρες.

Ο Τούφας ξεκαθάρισε οτι δε θέλει ούτε πάπαρδους, ούτε ιμάμιδες.

Αυτό που τονίζω εγώ, και πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη στη παρούσα κουβέντα, ειναι οτι σε λίγο καιρό, το προβλημα δε θα ειναι οι πάπαρδοι, αλλά μάλλον οι ιμάμηδες.

Και η ανεξιθρησκεία θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα αν δεν παραμείνουμε ενωμένοι ως κράτος...(το τελευταίο το αφήνω να το σχολιάσετε εσεις)

Ασε που επειδη στην Ελλάδα η επίσημη θρησκεία ειναι η ορθοδοξία, ο ορθόδοξος παπάς έχει εξουσία.

Όπως ειδαμε λοιπον στην Ελλάδα ανεξιθρησκεια δεν εχουμε. Εχουμε εναν κατάλογο απο τον οποιο μπορεις να διαλέξεις πιανού πελάτης θα είσαι. Αν θα φιλάς το ξερό του ορθόδοξου τράγοπαπα ή αν θα γονατίζεις μπροστά στον απλυτο ιμάμι με μουσι που θυμίζει κατσίκι. Μια χώρα της οποία η πολιτιστική κληρονομιά ισοπεδώθηκε για να ανεβει ο χριστανισμός έχει μεγάλο πρόβλημα εδω και 2000 χρόνια περίπου. Αυτά τα διλήμματα του κώλου, στυλ το κρατος κινδυνευει στο κατηχητικο της κυριακής.

Εμενα μου θυμισε με τη βοηθεια του χριστου θα τους γαμησουμε την παναγια, η αντιστροφα

Να σε καλά δεν μου εμεινε αντερο οταν το διαβασα!

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

το ξέρεις ότι τα αντισυλληπτικά δεν έχουν 100% επιτυχία έτσι?

αν όχι, καλημέρα...

Δημοσ.

Αντρεα ο θεος σου αν ηταν παντοδυναμος δεν θα αφηνε την γυναικα να μείνει εγκυος. Αρα ειναι ο σκοπος του να γινει η εκτρωση. Γιατι πας εναντια στον λογο του?

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...