Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορεί απλά να χρησιμοποιήσει αντισύλληψη; Τι ποιο απλό;

και τα χιλιαδες σπερματοζωαρια που θα πεθανουν?δεν ειναι κριμα?

Δημοσ.

Επιστροφή στον Ισλαμισμό: υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αναγνωρίσει την πολυγαμία στους μουσουλμάνους;

Γιατί για το Ισλάμ έχει θέμα το τόπικ;

Δημοσ.

dark_duck θα επαναλάβω κάτι το οποίου προφανώς την έννοια δεν έχεις αντιληφθεί.

Ανεξιθρησκεία, είναι η ελευθερία του να πιστεύεις σε ότι σου αρέσει είτε και να μη πιστεύεις σε τίποτε.

Αυτό σημαίνει ο όρος, και θεσπίστηκε το 313 μ.Χ. με το διάταγμα των Μεδιολάνων.

Μπορεις να λατρέψεις οποιονδήποτε Θεό, αρκεί αυτός να μην έχει σατανιστικά στοιχεία. Αν θέλεις να χορεύεις μέσα στη βροχή με 10 άλλους και να κάνετε κωλοτουμπες με αναμμένους πυρσούς, ΚΑΝΕΙΣ νόμος δε στο απαγορεύει.

Αυτό που σου απαγορεύει είναι να ενοχλείς τους γύρω σου. Αμα εσύ θες να γκαρίζεις μέσα στο μεσημέρι επειδή έτσι επιβάλει η θρησκεία σου, σόρρυ αλλά τράβα στη παραλία να το κάνεις που δε σε ενοχλεί κανείς. Ακόμα και οι πάπαρδοι που βαράνε καμπάνες όποτε γουστάρουν, τρώνε μηνύσεις πλέον.

Ναι στην Ελλάδα υπάρχει επίσημη θρησκεία. Για να αναγνωριστεί άλλη ως επίσημη (να εχουμε δηλαδη και 2η) θα πρέπει ένας μεγάλος αριθμών πολιτών, αυτου του κράτους να πιστεύει όντως σε αυτή τη θρησκεία και να το αιτηθεί.

Αυτή τη στιγμή, μόνο οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν επίσημα σε κάτι διαφορετικό, είναι αναγνωρισμένοι ως μειονότητα αλλά τυγχάνουν ούτε 100.000. Λογικότατο να μην έχουμε τη θρησκεία τους ως δεύτερη.

Όσο για την επιτροπή, ας έρθει η ώρα που ένα 30-40% των φορολογούμενων πολιτών αυτης της χώρας, αιτηθεί αναγνώριση 2ης επισημης θρησκειας και βλέπουμε αν θα αναγνωρίσει ή όχι ο εκάστοτε πάπαρδος.

Μην διαστρεβλώνουμε τα πράγματα.

Μια χώρα της οποία η πολιτιστική κληρονομιά ισοπεδώθηκε για να ανεβει ο χριστανισμός έχει μεγάλο πρόβλημα εδω και 2000 χρόνια περίπου. Αυτά τα διλήμματα του κώλου, στυλ το κρατος κινδυνευει στο κατηχητικο της κυριακής.

Επιτέλους πρέπει να καταλάβεις και εσυ και όλοι, οτι ο Περικλης έζησε πριν 2500 χιλιάδες χρόνια, σε μια πόλη κράτος που ουδεμία σχέση, έχει με τη σημερινή Ελλάδα.

Ευτυχώς ένα πολύ σημαντικό πράγμα που υπάρχει για να μας θυμίζει αυτή τη στιγμή οτι κάποτε υπήρξαν εδω άνθρωποι που παγίωσαν το δημοκρατικο πολίτευμα, ειναι η γλώσσα μας. Μάντεψε ποιος τη διατήρησε ζωντανή .

Αν δε μπορεις να μαντέψεις,διάβασε.

Για να βγάζει κάποιος συμπεράσματα θα πρέπει να έχει μια ελάχιστη γνωση της ιστορίας.

Το αν η πολιτιστική σου κληρονομιά "ισοπεδώθηκε", είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα, γιατι εγώ βλεπω οτι αυτη η πολιτιστικη κληρονομιά μια χαρα ζωντανή ειναι, ελέω κάποιων ανθρώπων που φρόντισαν να την ζωντανέψουν γιατι 200 χρόνια νωρίτερα, ο πρόγονός σου που πιθανον ζουσε στο λασποχώρι που λεγόταν Αθήνα, δεν είχε ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα με τις πέτρες εκει πάνω και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάει να το γκρεμίσει. Ο λόγος που δε το έκανε, ειναι επειδή κάποιοι του το απαγόρευαν. Διάβασε να δεις ποιοι ήταν αυτοί οι κάποιοι.

Αν σε ενοχλεί που κάηκαν πάπυροι, καταστράφηκαν εργα τέχνης κτλ κτλ, γιατι δε ρίχνεις καμία ευθύνη σε όσους έμπαιναν εδώ μέσα (Ρωμαίους, Σλάβους, Οθωμανούς, Αγγλους, Ελγιν) και δεν άφηναν τίποτε όρθιο?

Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός έφθασε στο τέλος του, επειδή αναδείχθηκε ένας άλλος πολιτισμός, ο Ρωμαικός και επειδή οι πόλεις κράτη δεν ενώθηκαν ποτέ απέναντι στον κοινό εχθρό (παρά μόνο στους Περσικους πολέμους).

Ο Ρωμαικός έφθασε στο τέλος του, λόγω της διαφθοράς, της μη τήρησης της δημοκρατίας και το γεγονός οτι παρέμεινε ζωντανός ως βυζαντινός πλέον ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα την Ελληνική, επίσης κάπου το χρωστάς και αν δε το θυμάσαι μπορω να στο υπενθυμίσω.

Το ότι οι πρωτοχριστιανοι έκαναν καταστροφές είναι γνωστό, και αυτό οφείλεται καθαρά σε διεφθαρμένους και εξουσιολάτρεις θρησκευτικούς ηγέτες εκ των οποίων μερικοί ήταν Ρωμαίοι αυτοκράτορες. Άσε που 2500 χρόνια μετά τον Περικλή, πάλι καλά που μπορούμε και θαυμάζουμε τα θαύματα της αρχαιότητας.

Οι ευθύνες τις εκκλησίας ειναι τεράστιες, αλλά ειναι τουλαχιστον αστείο να μιλάμε για ισοπέδωση πολιτιστικης κληρονομιάς.

Τελος το οτι το κράτος κινδυνεύει ειναι δική σου ανακάλυψη όχι δική μου.

Εγω έθεσα ως προβληματισμό το θέμα της εξάπλωσης του ισλαμισμού και το πρόβλημα που θα έχει η ελευθερία της πιστης ή της απιστίας, αν μια τέτοια θρησκεία, με έντονο το στοιχειό της βίας, εδραιωθεί και στην Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Μην λες αλήθειες ρε μαν, δεν είναι cool... δεν είναι cool, ρίξε καμια χριστοπαναγία να το σώσεις να είσαι με τα cool παιδιά του σχολείου

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά. Εγώ έμπαινα στον Παστίτσιο. Θα πω μόνο αυτό, χωρίς να αναλύσω περαιτέρω την άποψή μου για τις θρησκείες.

Αλλά κάπου κάνετε ένα λάθος. Τα παιδιά εδώ δεν επηρεάζουν τις ζωές σας. Μπορεί να λένε τις μεγαλύτερες βλακείες, κατά τη δική σας γνώμη, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό δε σημαίνει ότι πειράζουν κάποιον (και για να το πεις αυτό και να τον κατηγορήσεις με τη σειρά σου, πρέπει να έχεις αποδεικτικά στοιχεία).

Υπάρχει τεράστια διαφορά στο να λέει κάποιος απλά βλακείες, με το να σε ενοχλεί ή να επηρεάζει τη ζωή σου. Όταν κάποιος λέει βλακείες μπορείς να τον αγνοήσεις. Όταν επηρεάζει τη ζωή σου (όπως οι υπαίτιοι της διακοπής της θεατρικής παράστασης), τότε δικαιούσαι να βρεις τρόπο να τον σταματήσεις και να θες του αλλάξεις τη γνώμη.

Εδώ έχετε προσωποιήσει στο ρεντονιν και στον αντρεα2 όλο το μίσος σας για τη θρησκεία. Λες και έκαναν τίποτα κακό οι συγκεκριμένοι, πέρα απ'το να λένε κάποιες βλακείες (κατά τη γνώμη μου και κατά τη γνώμη σας έτσι;;; μην το ξεχνάτε). Το ότι λέει ο άλλος βλακείες δε σημαίνει ότι σου κάνει κακό.

Επίσης ειπώθηκε ότι η ελευθερία είναι το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δε θέλουν να ακούσουν. Να προσέξετε μόνο (χωρίς ειρωνικό τόνο), από τη πολλή αγάπη σας για ελευθερία, να μην μπερδευτείτε και νομίζετε, ότι δικαίωμα σημαίνει υποχρέωση να το κάνετε συνέχεια.

Δηλαδή για ποιό λόγο να χαλιόμαστε, απ'τη στιγμή που τα παιδιά δεν έχουν κάνει κάτι κακό. Μεγάλοι άνθρωποι είναι, τη γνώμη τους δε θα την αλλάξετε, όπως δε θα αλλάξουν αυτοί τη δική σας. Γιατί να μην κάνετε ήρεμη κουβέντα μπας και βγει τίποτα και σε περίπτωση που σας ενοχλεί να τους αγνοείτε.

Εδώ ακούω στειρώσεις. Δηλαδή όταν πει ο άλλος βλακεία, πρέπει να τον στειρώνουμε. Αυτό θα πει να είσαι ανεκτικός.

Θα πεις με περιφάνια "εγώ δεν είμαι ανεκτικός, μαγκιά μου".

Κάποια στιγμή εσύ ή δικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί την ανοχή και δεν θα την έχει. Τότε θυμήσου τις στειρώσεις.

Δημοσ.

Ανεξιθρησκεία, είναι η ελευθερία του να πιστεύεις σε ότι σου αρέσει είτε και να μη πιστεύεις σε τίποτε.

Βασικά, στο κράτος και την εποχή που ζω εγώ, ανεξιθρησκία υπάρχει από το 1822. :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ ακούω στειρώσεις. Δηλαδή όταν πει ο άλλος βλακεία, πρέπει να τον στειρώνουμε. Αυτό θα πει να είσαι ανεκτικός.

Θα πεις με περιφάνια "εγώ δεν είμαι ανεκτικός, μαγκιά μου".

Κάποια στιγμή εσύ ή δικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί την ανοχή και δεν θα την έχει. Τότε θυμήσου τις στειρώσεις.

δεν είναι απλά η βλακεία, αλλά η ποσότητα και η ποιότητα της...

πιστεύεις δλδ ότι αν ο Ανδρέας ήταν μουσουλμάνος δεν θα υποστήριζε τα έκτροπα που γίνονται σε αυτές τις χώρες? κόβω και το χέρι μου...

Δημοσ.

δεν είναι απλά η βλακεία, αλλά η ποσότητα και η ποιότητα της...

πιστεύεις δλδ ότι αν ο Ανδρέας ήταν μουσουλμάνος δεν θα υποστήριζε τα έκτροπα που γίνονται σε αυτές τις χώρες? κόβω και το χέρι μου...

Ναι πιστεύω ότι αν ο Ανδρέας ήταν μουσουλμάνος θα υποστήριζε τα έκτροπα που γίνονται σ'αυτές τις χώρες. Και εγώ θα τον θεωρούσα βλάκα.

Αλλά δε θα καθόμουνα να προσπαθήσω να του αποδείξω γιατί είναι βλάκας και να του αλλάξω τη γνώμη. Πόσο μάλλον να κάνω κουβέντα κάποιας έντασης μαζί του .

Η έστω αν καθόμουνα, θα προσπαθούσα (χωρίς να θέλω να του αλλάξω τη γνώμη, ή να θέλω να του δείξω "ότι είναι βλάκας"), να κάνω όσο μπορούσα κανονική κουβέντα μαζί του, με απόψεις και επιχειρήματα και αν έβλεπα ότι δεν τραβάει θα σταματούσα την κουβέντα.

Δε θα ήθελα να τον κάνω να νιώσει άσχημα (τουλάχιστον όχι πολύ), απ'τη στιγμή που δεν επηρεάζει τη ζωή μου, ούτε είναι κάποιο πρόσωπο εξουσίας κλπ.

Όλοι κάποια βιώματα είχαμε μεγαλώνοντας που έχουν καθορίσει τις απόψεις μας, δε εξαρτώνται 100% από μάς, γιατί να κατηγορούμε και να θέλουμε να διορθώσουμε τον άλλο; Λέω απ'τη στιγμή πάντα που δε μας πειράζει έτσι; Αυτό.

Δημοσ.

dark_duck θα επαναλάβω κάτι το οποίου προφανώς την έννοια δεν έχεις αντιληφθεί.

Μπορεις να λατρέψεις οποιονδήποτε Θεό, αρκεί αυτός να μην έχει σατανιστικά στοιχεία. Αν θέλεις να χορεύεις μέσα στη βροχή με 10 άλλους και να κάνετε κωλοτουμπες με αναμμένους πυρσούς, ΚΑΝΕΙΣ νόμος δε στο απαγορεύει.

Αυτό που σου απαγορεύει είναι να ενοχλείς τους γύρω σου. Αμα εσύ θες να γκαρίζεις μέσα στο μεσημέρι επειδή έτσι επιβάλει η θρησκεία σου, σόρρυ αλλά τράβα στη παραλία να το κάνεις που δε σε ενοχλεί κανείς. Ακόμα και οι πάπαρδοι που βαράνε καμπάνες όποτε γουστάρουν, τρώνε μηνύσεις πλέον.

Ναι στην Ελλάδα υπάρχει επίσημη θρησκεία. Για να αναγνωριστεί άλλη ως επίσημη (να εχουμε δηλαδη και 2η) θα πρέπει ένας μεγάλος αριθμών πολιτών, αυτου του κράτους να πιστεύει όντως σε αυτή τη θρησκεία και να το αιτηθεί.

Αυτή τη στιγμή, μόνο οι Μουσουλμάνοι πιστεύουν επίσημα σε κάτι διαφορετικό, είναι αναγνωρισμένοι ως μειονότητα αλλά τυγχάνουν ούτε 100.000. Λογικότατο να μην έχουμε τη θρησκεία τους ως δεύτερη.

Όσο για την επιτροπή, ας έρθει η ώρα που ένα 30-40% των φορολογούμενων πολιτών αυτης της χώρας, αιτηθεί αναγνώριση 2ης επισημης θρησκειας και βλέπουμε αν θα αναγνωρίσει ή όχι ο εκάστοτε πάπαρδος.

Μην διαστρεβλώνουμε τα πράγματα.

Αυτά που γράφω τα διαβάζεις καθόλου η οτι και να γραφω εσυ το δικο σου θα απαντήσεις. Διαβασε λοιπόν για μια ακομη φορά! Μπορώ να πιστευω οπου θελω αλλα δεν μπορώ να λατρεψω οποιον θελω. Ουτε και ναο να χτίσω αν δεν εχω την συμφωνη γνωμη της εκκλησίας.

Το ισχύον σύνταγμα της Ελλάδας του 1.975/1.986/2.001μ.α.χ.χ. ορίζει στο άρθρο 13 αυτά εδώ:

Άρθρο 13

1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη.

Η απόλαυση των ατομικών καί πολιτικών δικαιωμάτων

δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.

2. Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη καί τα σχετικά με τη

λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των

νόμων. Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλλει τη

δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη.

3. Οι λειτουργοί όλων των γνωστών θρησκειών υπόκεινται στην ίδια

εποπτεία της Πολιτείας καί στις ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της,

όπως καί οι λειτουργοί της επικρατούσας θρησκείας.

4. Κανένας δεν μπορεί, εξαιτίας των θρησκευτικών του πεποιθήσεων,

να απαλλαγεί από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων προς το Κράτος

ή να αρνηθεί να συμμορφωθεί προς τους νόμους.

5. Κανένας όρκος δεν επιβάλλεται, που να μην ορίζει καί τον τύπο του.

Ερμηνεία κατά τους ειδικούς(εκδόσεις Ποντίκι)

Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απόλυτη. Μπορεί δηλαδή κάποιος να είναι άθεος, να πιστεύει στο θείον αλλά να μην μετέχει σε καμμία θρησκεία(άθρησκος) ή να πιστεύει σε όποια θρησκεία θέλει.

Η ελευθερία της λατρείας εξασφαλίζεται για τις θρησκείες που είναι γνωστές, δηλαδή δεν έχουν κρυφά δόγματα ή μυστικιστικές τελετές.

Ο προσηλυτισμός, δηλαδή η μεταβολή της θρησκευτικής συνείδησης με δόλια μέσα καί υποσχέσεις, απαγορεύεται καί τιμωρείται ως ποινικό αδίκημαόχι μόνον όταν γίνεται σε βάρος της επικρατούσας θρησκείας, αλλά καί όταν γίνεται σε βάρος όλων των θρησκειών.

Σε σχέση με την παράγραφο 4, η οποία πρέπει να συνδυαστεί με την ερμηνευτική δήλωση που προστέθηκε στην τελευταία Αναθεώρηση στο άρθρο 4 καί αφορά την κατοχύρωση της εναλλακτικής θητείας, η οποία έχει θεσπιστεί με νόμο(2510/97).

Αυτά γράφει το "Ποντίκι" στο βιβλίο που εξέδωσε τον Σεπτέμβριο 2.001μ.α.χ.χ., με αφορμή την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Εγώ συμπληρώνω, ότι ισχύει καί η μεταξική νομοθεσία της περιόδου

1.938-1.939μ.α.χ.χ., κατά την οποίαν για να θεωρηθεί μία θρησκεία γνωστή θα πρέπει:

Να γνωστοποιήσει στο κράτος τα δόγματα, τις αρχές, την οργάνωση, την ιεραρχία της καί να ζητήσει άδεια "ευκτηρίου οίκου", στον οποίον θα υπάρχει "ποιμένας".

Για να χορηγηθεί άδεια απαιτείται ορισμένος αριθμός υπογραφών, ενώ πρέπει να εγκρίνει καί ο τοπικός μητροπολίτης.

Αυτό είναι το καθεστώς.

Τα κουρελόχαρτο που εχουμε για Συνταγμα λεει πως μπορω να κανω οτι θελω, οπως λες και συ αλλωστε αλλα ο τραγοπαπας λεει αλλα. Αν δε ο τραγοπαπας υποστηριξει πως η δικια μου θρησκεια, αυτη με τον βουδα-μανιτου εχει μυστηριακά-σατανιστικα στοιχεια τότε η τελεση μυστηριων απαγορευεται απο τον νόμο. Ο σκοταδισμός ζει και βασιλευει! Αν θες εσυ να πιστευεις πως εχουμε ανεξιθρησκεια τότε με γεια σου με χαρα σου, απλα μην περιμενεις να μην σε κραζω, γιατί η πραγματικότητα απεχει παρασαγγας!

Επιτέλους πρέπει να καταλάβεις και εσυ και όλοι, οτι ο Περικλης έζησε πριν 2500 χιλιάδες χρόνια, σε μια πόλη κράτος που ουδεμία σχέση, έχει με τη σημερινή Ελλάδα.

Ευτυχώς ένα πολύ σημαντικό πράγμα που υπάρχει για να μας θυμίζει αυτή τη στιγμή οτι κάποτε υπήρξαν εδω άνθρωποι που παγίωσαν το δημοκρατικο πολίτευμα, ειναι η γλώσσα μας. Μάντεψε ποιος τη διατήρησε ζωντανή .

Αν δε μπορεις να μαντέψεις,διάβασε.

Για να βγάζει κάποιος συμπεράσματα θα πρέπει να έχει μια ελάχιστη γνωση της ιστορίας.

Το αν η πολιτιστική σου κληρονομιά "ισοπεδώθηκε", είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το κοιτάξεις καλύτερα, γιατι εγώ βλεπω οτι αυτη η πολιτιστικη κληρονομιά μια χαρα ζωντανή ειναι, ελέω κάποιων ανθρώπων που φρόντισαν να την ζωντανέψουν γιατι 200 χρόνια νωρίτερα, ο πρόγονός σου που πιθανον ζουσε στο λασποχώρι που λεγόταν Αθήνα, δεν είχε ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα με τις πέτρες εκει πάνω και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάει να το γκρεμίσει. Ο λόγος που δε το έκανε, ειναι επειδή κάποιοι του το απαγόρευαν. Διάβασε να δεις ποιοι ήταν αυτοί οι κάποιοι.

Αν σε ενοχλεί που κάηκαν πάπυροι, καταστράφηκαν εργα τέχνης κτλ κτλ, γιατι δε ρίχνεις καμία ευθύνη σε όσους έμπαιναν εδώ μέσα (Ρωμαίους, Σλάβους, Οθωμανούς, Αγγλους, Ελγιν) και δεν άφηναν τίποτε όρθιο?

Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός έφθασε στο τέλος του, επειδή αναδείχθηκε ένας άλλος πολιτισμός, ο Ρωμαικός και επειδή οι πόλεις κράτη δεν ενώθηκαν ποτέ απέναντι στον κοινό εχθρό (παρά μόνο στους Περσικους πολέμους).

Ο Ρωμαικός έφθασε στο τέλος του, λόγω της διαφθοράς, της μη τήρησης της δημοκρατίας και το γεγονός οτι παρέμεινε ζωντανός ως βυζαντινός πλέον ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ γλώσσα την Ελληνική, επίσης κάπου το χρωστάς και αν δε το θυμάσαι μπορω να στο υπενθυμίσω.

Το ότι οι πρωτοχριστιανοι έκαναν καταστροφές είναι γνωστό, και αυτό οφείλεται καθαρά σε διεφθαρμένους και εξουσιολάτρεις θρησκευτικούς ηγέτες εκ των οποίων μερικοί ήταν Ρωμαίοι αυτοκράτορες. Άσε που 2500 χρόνια μετά τον Περικλή, πάλι καλά που μπορούμε και θαυμάζουμε τα θαύματα της αρχαιότητας.

Οι ευθύνες τις εκκλησίας ειναι τεράστιες, αλλά ειναι τουλαχιστον αστείο να μιλάμε για ισοπέδωση πολιτιστικης κληρονομιάς.

Τελος το οτι το κράτος κινδυνεύει ειναι δική σου ανακάλυψη όχι δική μου.

Εγω έθεσα ως προβληματισμό το θέμα της εξάπλωσης του ισλαμισμού και το πρόβλημα που θα έχει η ελευθερία της πιστης ή της απιστίας, αν μια τέτοια θρησκεία, με έντονο το στοιχειό της βίας, εδραιωθεί και στην Ελλάδα.

Οι πρωτοχριστιανοί όπως τους λες εκαψαν κατεστρεψαν και λεηλάτησαν όλα στο ονομα της θρησκείας της αγάπης. Όπως μου ειχε πει και κάποιος φανατικός χριστιανός μετά απο 400 χρόνια διωγμών λογικό ειναι να υπαρχει κάποιος ρεβανσισμός!! Και εγω πρεπει να βάλω γρασο στα αυτια και στα μάτια και να ακολουθήσω τα αλλα ζομπι?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εχουμε κατσει και τα χουμε πει πολλες φορες μαζι του, δεν ειναι η πρωτη φορα.

ακριβώς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...