Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καημένα παιδιά είναι αυτά που πεθάναν από εκτρώσεις, που εσύ με τόσο θράσος υποστηρίζεις.

Ενω αμα ζουσαν και μεγαλωναν σε ορφανοτροφεια θα ηταν καλα?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ ήμουν κατά των εκτρώσεων μέχρι που γκαστρώθηκε η πρώην μου και άλλαξα άποψη.

Τι σου κάνει η προσωπική εμπειρία ε;

Δημοσ.

Κοιτα σοβαρά τωρα και εγω είμαι κατά της έκτρωσης αλλά όχι για θρησκευτικούς λόγους.

Δηλαδη αμα μια βιαστει θα πρεπει να κρατησει το παιδι του βιαστη της?

Δημοσ.

Δες αυτά:

Πόσα παιδιά έχεις, χριστιανή μου; Ούτε ένα, πάτερ. Πόσες εκτρώσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα; Σαράντα έκανα πάτερ.

Πήγαινε από εδώ, παιδί μου, και εξομολογήσου στον επίσκοπο και μετανόησε όσο έχεις καιρό, διότι είναι φοβερή ή κρίσης του Θεού! Μετά από την άρνηση της πίστεως, το μεγαλύτερο αμάρτημα στον κόσμο είναι ό φόνος των βρεφών δια των εκτρώσεων. Αυτά τα δύο αμαρτήματα προκαλούν γρήγορα την οργή και τιμωρία του Θεού στους ανθρώπους.

http://www.pigizois....tapokriseis.htm

Αν δεν είναι αυτή ανεύθυνη τότε δεν ξέρω.

Δημοσ.

οk, αμα βιασει την αδελφη σου κανας αγνωστος πακιστανος, να κρατησετε το πακιστανακι και να το αναθρεψετε σωστα.

Ετσι, για να μη σας πουν ανευθυνους.

Δημοσ.

Δες αυτά:

Πόσα παιδιά έχεις, χριστιανή μου; Ούτε ένα, πάτερ. Πόσες εκτρώσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα; Σαράντα έκανα πάτερ.

Πήγαινε από εδώ, παιδί μου, και εξομολογήσου στον επίσκοπο και μετανόησε όσο έχεις καιρό, διότι είναι φοβερή ή κρίσης του Θεού! Μετά από την άρνηση της πίστεως, το μεγαλύτερο αμάρτημα στον κόσμο είναι ό φόνος των βρεφών δια των εκτρώσεων. Αυτά τα δύο αμαρτήματα προκαλούν γρήγορα την οργή και τιμωρία του Θεού στους ανθρώπους.

http://www.pigizois....tapokriseis.htm

Αν δεν είναι αυτή ανεύθηνη τότε δεν ξέρω.

bvzPy.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τα καημένα πρωτότοκα παιδιά της Αιγύπτου όμως το άξιζαν ε? :P

Οχι βεβαια, δεν ξερω αν στεκει αυτο ιστορικα ομως ή ειναι μυθολογια.

Μην ξεχνας ομως οτι και εμεις ζητησαμε πολλες φορες τη βοηθεια του θεου οπως στην εθνικη επανασταση του 21 ή το 40.

Αν ειναι σωστο αυτο ειναι μια μεγαλη ιστορια οχι ομως για αυτο εδω το τοπικ.

Ενω αμα ζουσαν και μεγαλωναν σε ορφανοτροφεια θα ηταν καλα?

Τα παιδια δεν φταινε φταινε μονο οι γονεις ας παιρναν χαπια και ας βαζαν προφυλακτικα απο εκει και περα αφου δεν προσεχαν να κοψουν τον κ@λο τους να τα μεγαλοσουν σωστα!!!

Το κρατος επρεπε για μενα να επιτρεπει την εκτρωση μονο σε ειδικες περιπτωσης οπως πχ αν τιθεται θεμα ζωης της μητερας.

Δυστηχως ομως επειδη εχουμε κρατος ρδελο χωρις καθολου προνοια τα παιδακια την πληρωνουν και οι γονεις δεν παθαινουν τιποτα.

οk, αμα βιασει την αδελφη σου κανας αγνωστος πακιστανος, να κρατησετε το πακιστανακι και να το αναθρεψετε σωστα.

Ετσι, για να μη σας πουν ανευθυνους.

Ας το γεννησει και ας το δωσει σε μια καλη οικογενια για υοθεσια το παιδακι δεν φταει.

Υ.Γ

Εισαι λιγο ρατσιστης ή μου φαινεται ?

Δημοσ.

Απο να βασανίζομαι σαν γονιός μια ζωή, και να βασανίζεται και το ίδιο το παιδί αν βγεί π.χ έτσι:

images?q=tbn:ANd9GcSL436UTMEyShcO08riGnPDitBbKoPSxx8kH8E2x5byn-tHLnag

Καλύτερα να προλάβω το λάθος της φύσης και την μελλοντική μου ψυχική και σωμαντική εξόντωση μέσω της έκτρωσης. Την γνώμη του εβραϊκού, ανθελληνικού, σκοταδιστικού χριστιανισμού πάνω σε αυτό το θέμα μπορώ να την έχω γραμμένη στα παπάρια μου, ως σκεπτόμενο και μη-λοβοτομημένο άτομο που ζεί στο 2012, και όχι στο 1012.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...