Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Οχι βεβαια, δεν ξερω αν στεκει αυτο ιστορικα ομως ή ειναι μυθολογια.

Μην ξεχνας ομως οτι και εμεις ζητησαμε πολλες φορες τη βοηθεια του θεου οπως στην εθνικη επανασταση του 21 ή το 40.

Αν ειναι σωστο αυτο ειναι μια μεγαλη ιστορια οχι ομως για αυτο εδω το τοπικ.

facepalm.bmp

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα καημένα πρωτότοκα παιδιά της Αιγύπτου όμως το άξιζαν ε? :P

They had it coming dude..

Ο αντρικος νομιζει οτι μερικες το κανουν απο χομπι btw.

Όπως εσύ τις αφήνεις έγκυες από χόμπι βρε αδελφε΄΄.;ρ

και αμα εθιστουν στην εκτρωση ε αντρεα?

Μια τελευταία ρε φίλε και θα τις κόψω..

Δες αυτά:

Πόσα παιδιά έχεις, χριστιανή μου; Ούτε ένα, πάτερ. Πόσες εκτρώσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα; Σαράντα έκανα πάτερ.

Πήγαινε από εδώ, παιδί μου, και εξομολογήσου στον επίσκοπο και μετανόησε όσο έχεις καιρό, διότι είναι φοβερή ή κρίσης του Θεού! Μετά από την άρνηση της πίστεως, το μεγαλύτερο αμάρτημα στον κόσμο είναι ό φόνος των βρεφών δια των εκτρώσεων. Αυτά τα δύο αμαρτήματα προκαλούν γρήγορα την οργή και τιμωρία του Θεού στους ανθρώπους.

http://www.pigizois....tapokriseis.htm

Αν δεν είναι αυτή ανεύθυνη τότε δεν ξέρω.

Ρε με τόσες αποξήσεις (πως ΤΣΙ λένε) δεν φτάνεις τα 20, πόσο μάλλον τα 40..

Τι διάολο (δόξα το σκότος του..), μήτρα από μπετό έχει;

Δημοσ.

Απο να βασανίζομαι σαν γονιός μια ζωή, και να βασανίζεται και το ίδιο το παιδί αν βγεί π.χ έτσι:

images?q=tbn:ANd9GcSL436UTMEyShcO08riGnPDitBbKoPSxx8kH8E2x5byn-tHLnag

Καλύτερα να προλάβω το λάθος της φύσης και την μελλοντική μου ψυχική και σωμαντική εξόντωση μέσω της έκτρωσης. Την γνώμη του εβραϊκού, ανθελληνικού, σκοταδιστικού χριστιανισμού πάνω σε αυτό το θέμα μπορώ να την έχω γραμμένη στα παπάρια μου, ως σκεπτόμενο και μη-λοβοτομημένο άτομο που ζεί στο 2012, και όχι στο 1012.

Α ωραια οποτε αν το παιδι σου ειναι τυχερο και βγει "φυσιολογικο" και μετα γυνει ναρκομανης ή ομοφυλοφιλος, ή τρανσεξουαλ και εσενα δεν σου αρεσει του κανεις και μια ευθανασια.....
Δημοσ.

facepalm.bmp

superfacepalm.jpg.....

Γι' αυτά υπάρχει και ο καιάδας. Μα καλά είσαι σοβαρός;

Εγω ειμαι εσυ εισαι, τι παει να πει να μην βαζανιζεται.

Δηλαδη επειδη εχει ενα Α προβλημα εστω και σοβαρο δεν πρεπει να γεννηθει.

Και αν αργοτερα βρεθει γιατρια τη αααα συγνωμη καναμε λαθος!

Να το πρεσεξεις λιγο κατι τετοια ελεγε και ο Χιτλερ.....

• Super Moderators
Δημοσ.

"Γιατρειά" για σύνδρομο down και λοιπές χρωμοσωματικές βλάβες;

ναι ρε δεν το ξέρες?

είναι στιγμές πάντως τις οποίες αναρωτιέμαι σε ποιο σπήλαιο ζει ο Odin :P

Δημοσ.

Η ύστατη υποκρισία είναι η εξής:

Αν υπήρχε παράσταση με θέμα τον Μωάμεθ θα είχε καεί το θέατρο,

Αν διακωμωδούσε τους γκέυ θα γινόταν χαμός όλοι θα καταδίκαζαν για σεξουαλικό ρατσισμό κτλ

Αν διακωμωδούσε τους μαύρους ή τους Αλβανούς ή τους γύφτους θα λέγανε για φυλετικό ρατσιμό κτλ

Αν διακωμωδούσε την εργατική τάξη η τους κατοίκους της επαρχίας πάλι θα το καταδίκαζαν όλοι,

Αν διακωμωδούσε το γυναικείο φύλο και τις φεμινίστριες θα γινόταν πάλι χαμός

Αν εμφάνιζε όλους τους Γερμανούς ως νεο-ναζί, 4ο ράιχ κτλ πάλι θα γινόταν χαμός

Τελικά μόνο τους Χριστιανούς επιτρέπεται να διακωμωδούν...

Σχεδόν σε όλα όσα αναφέρεις γίνεται σάτυρα και σχολιασμός.

(Ειδικά για τους γκευ. Όποια σειρά και να παρακολουθήσεις, σατυρίζουν τους γκέυ.)

Απλά η θρησκεία είναι ταμπού. Είναι ''βαθύτερα'' τα πιστεύω του θρησκευόμενου και νομίζει ότι έχουν ασυλο στην σάτυρα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Α ωραια οποτε αν το παιδι σου ειναι τυχερο και βγει "φυσιολογικο" και μετα γυνει ναρκομανης ή ομοφυλοφιλος, ή τρανσεξουαλ και εσενα δεν σου αρεσει του κανεις και μια ευθανασια.....

Γαύρος να μη γίνει μόνο, κατά τ' άλλα θα τ' αγαπάω το καημένο.

Δημοσ.

"Γιατρειά" για σύνδρομο down και λοιπές χρωμοσωματικές βλάβες;

Και η κλωνοποιηση καποτε ακουγοταν σαν ταινια φαντασιας αλλα εχει γυνει, το ιδιο και πολλες "αθεραπευτες" ως καποτε ασθενειες.
Δημοσ.

Και η κλωνοποιηση καποτε ακουγοταν σαν ταινια φαντασιας αλλα εχει γυνει, το ιδιο και πολλες "αθεραπευτες" ως καποτε ασθενειες.

H θρησκεία σου την θεωρεί βλασφημία στα μάτια του θεού..;ρ

Δημοσ.

Γαύρος να μη γίνει μόνο, κατά τ' άλλα θα τ' αγαπάω το καημένο.

Αυτο κανονιζεται μπορεις να τον κανεις φαν τους πινκ πονγκ αμα θες να βγει βαζελος ή του χαντμπολ αν θες να βγει αεκτζης :P

H θρησκεία σου την θεωρεί βλασφημία στα μάτια του θεού..;ρ

Οχι ολοι ενα μερος.

Αλλα και παλι τα εχουμε πει ειμαι αιρετικος, γιαλαντσι χριστιανος κλπ κλπ :P

Δημοσ.

Αυτο κανονιζεται μπορεις να τον κανεις φαν τους πινκ πονγκ αμα θες να βγει βαζελος ή του χαντμπολ αν θες να βγει αεκτζης :P

Οχι ολοι ενα μερος.

Αλλα και παλι τα εχουμε πει ειμαι αιρετικος, γιαλαντσι χριστιανος κλπ κλπ :P

Ποιοι "όχι όλοι";

Δημοσ.

Ποιοι "όχι όλοι";

Ξερω παπαδες που εχουν σπουδασει και μετα γυναν ιερεις που εχουν αλλοι γνωμη βεβαια με ενα οριο παντα πχ να κλωνοποιησεις μια καρδια για να κανεις μεταμοσχευση αλλα οχι να φτιαξει το "τελιο" ανθρωπο.
Δημοσ.

Συγκρίνεις εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Να διορθωθεί βλάβη στο χρωμόσωμα είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει κατ' όπιν "εορτής". Το να γίνει έγχυση κυττάρων σε άδειο ωάριο είναι πολύ πιο εύκολο και απλό απο παρέμβαση σε μια διαδικασία που συντελείται σε εξαιρετικά μικρή, μοριακή θα έλεγα κλίμακα. Η θρησκεία σου σε εμποδίζει απο το να μάθεις τα βασικά, και γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι με τα αντεπιχειρήματα σου σε αυτά που προσπαθούν να σου εξηγήσουν κάποια απλά πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...