REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Συγκρίνεις εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Να διορθωθεί βλάβη στο χρωμόσωμα είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει κατ' όπιν "εορτής". Το να γίνει έγχυση κυττάρων σε άδειο ωάριο είναι πολύ πιο εύκολο και απλό απο παρέμβαση σε μια διαδικασία που συντελείται σε εξαιρετικά μικρή, μοριακή θα έλεγα κλίμακα. Η θρησκεία σου σε εμποδίζει απο το να μάθεις τα βασικά, και γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι με τα αντεπιχειρήματα σου σε αυτά που προσπαθούν να σου εξηγήσουν κάποια απλά πράγματα. Ναι γιατι στο σχολειο που πηγαινα ειχαμε ενα λογοκρητη οπως στη χουντα...ρε μην λεμε και οτι θελουμε. Μπορει να βρουν τροπο να αλλαξουν το χρωμοσομα πριν τη γενννηση ή μετα ή καποιο φαρμακο που θα αλλαζει τις παρενεργειες. Υ.Γ Αληθεια ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα των Αθεων να πιστεουν οτι ολοι οι αλλοι ειναι χαζη, καθηστερημενη, περιορισμενη, κλπ κλπ ή απλα ετυχε ? Υ.Γ.2 Οχι οτι λεει κατι αλλα στη βιολογια υμουν αρκετα καλος.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Παρενέργειες; Απο τί; Κρυολόγησε το χρωμόσωμα και του βγήκε... κουσούρι;
..MementoMori.. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εκτρωση μεχρι τα 40 ετη. Εκτρωση και στο thread γιατι πλεον ουτε γελιο δεν βγαζει. Μονο κακομοιρια.
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μπορει να βρουν τροπο να αλλαξουν το χρωμοσομα πριν τη γενννηση ή μετα ή καποιο φαρμακο που θα αλλαζει τις παρενεργειες. Εγώ λέω να κάνουν έκτρωση. Μπορεί να βρουν κάποιο τρόπο να την αναστρέψουν. Πχ να ξαναπηδηχτούν. 7
REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Παρενέργειες; Απο τί; Κρυολόγησε το χρωμόσωμα και του βγήκε... κουσούρι; Πχ λογω ελατοματικου χρωμοσωματος παραγει τη ταδε ουσια που προκαλει τυφλωσει ή παραπληγια κλπ Εκει θα επεμβαινει και θα χωρηγει μια αλλη ουσια που θα αντισταθμιζει της παρενεργειες. Μπορει να προχωρησει τοσο πολυ η επιστημη που να ανακαλυφθει ακομα και "μεταμοσχευση" χρωμοσωματος Εκτρωση μεχρι τα 40 ετη. Εκτρωση και στο thread γιατι πλεον ουτε γελιο δεν βγαζει. Μονο κακομοιρια. Ε ναι εχει γυνει αηδια απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου πηγαινουμε αλλα εστω και ετσι ειναι ωραιο να υπαρχει μια ελευθερια γνωμης και μια ανταλαγη αποψεων. Οχι οτι θα βγει κατι απλα κανουμε κουβεντα για την κουβεντα.
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ε ναι εχει γυνει αηδια απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου πηγαινουμε αλλα εστω και ετσι ειναι ωραιο να υπαρχει μια ελευθερια γνωμης και μια ανταλαγη αποψεων. Οχι οτι θα βγει κατι απλα κανουμε κουβεντα για την κουβεντα. Ρε, δεν το έχει πιάσει το νόημα να ουμ *χλανκ* το θέμα είναι να σταματήσει ο super andreas2 έστω και μια έκτρωση και να μπορέσει να κοιμηθεί ίσυχος και να τον βρει ο σατανάς στον ύπνο του και να πλαντάξει στα γέλια, πάλι..ο σατανας..;ρ Επίσης, με κάθε μαλακία που τραβάτε, ο θεούλης σκοτώνει ένα παιδάκι στην Αιθιοπία.
REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ρε, δεν το έχει πιάσει το νόημα να ουμ *χλανκ* το θέμα είναι να σταματήσει ο super andreas2 έστω και μια έκτρωση και να μπορέσει να κοιμηθεί ίσυχος και να τον βρει ο σατανάς στον ύπνο του και να πλαντάξει στα γέλια, πάλι..ο σατανας..;ρ Επίσης, με κάθε μαλακία που τραβάτε, ο θεούλης σκοτώνει ένα παιδάκι στην Αιθιοπία. Δηλαδή είμαι χειρότερος εγκληματίας και από τον Αμίν Νταντά
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δηλαδή είμαι χειρότερος εγκληματίας και από τον Αμίν Νταντά Μια σύγκρουση γης-αστεροειδή μεγέθους όσο της γης δε είναι τίποτα μπροστά σου.;ρ 1
REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Μια σύγκρουση γης-αστεροειδή μεγέθους όσο της γης δε είναι τίποτα μπροστά σου.;ρ Έλα σταμάτα κόλακα Όνειρό μου να φτάσω την Σώσω 1
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Ξερω παπαδες που εχουν σπουδασει και μετα γυναν ιερεις που εχουν αλλοι γνωμη βεβαια με ενα οριο παντα πχ να κλωνοποιησεις μια καρδια για να κανεις μεταμοσχευση αλλα οχι να φτιαξει το "τελιο" ανθρωπο. Σπουδαγμένοι παπάδες και θρήσκοι επιστήμονες δημιουργούν conflict κατά την άποψη μου. Θα πιστεύεις ΕΙΤΕ στον δαιμονισμό, ΕΙΤΕ στην σχιζοφρένεια. Δεν υπάρχει μέση οδός που να παντρεύει και τα δύο. Ομοίως, προτιμώ να με εγχειρήσει ένας άθεος καρδιοχειρούργος παρά ένας θρήσκος. Γιατί ο άθεος θα πιστεύει ότι ένα λάθος θα σημαίνει το τέλος, ενώ ένας θρήσκος γιατρός θα αυτομειώνει τις ενοχές του -έστω και λίγο, υποσυνείδητα- πιστεύοντας στη μετά θάνατον ζωή.
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δες αυτά: Πόσα παιδιά έχεις, χριστιανή μου; Ούτε ένα, πάτερ. Πόσες εκτρώσεις έχεις κάνει μέχρι τώρα; Σαράντα έκανα πάτερ. Πήγαινε από εδώ, παιδί μου, και εξομολογήσου στον επίσκοπο και μετανόησε όσο έχεις καιρό, διότι είναι φοβερή ή κρίσης του Θεού! Μετά από την άρνηση της πίστεως, το μεγαλύτερο αμάρτημα στον κόσμο είναι ό φόνος των βρεφών δια των εκτρώσεων. Αυτά τα δύο αμαρτήματα προκαλούν γρήγορα την οργή και τιμωρία του Θεού στους ανθρώπους. http://www.pigizois....tapokriseis.htm Αν δεν είναι αυτή ανεύθυνη τότε δεν ξέρω. http://www.youtube.com/watch?v=1wC0MJJcsxE
ZAKKWYLDE Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ είμαι κατά των εκτρώσεων γενικότερα. Όμως όταν πρόκειται για ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ λόγο τότε είναι θεμιτό. π.χ βιασμός, σοβαρή αρρώστεια κτλ. Τώρα αν απλά πηδήχθηκε η άλλη και ήταν ανεύθυνη και απλά θέλει να "διορθώσει το λάθος" έ όχι είναι καθαρά δολοφονία.
REDODIN7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Σπουδαγμένοι παπάδες και θρήσκοι επιστήμονες δημιουργούν conflict κατά την άποψη μου. Θα πιστεύεις ΕΙΤΕ στον δαιμονισμό, ΕΙΤΕ στην σχιζοφρένεια. Δεν υπάρχει μέση οδός που να παντρεύει και τα δύο. Ομοίως, προτιμώ να με εγχειρήσει ένας άθεος καρδιοχειρούργος παρά ένας θρήσκος. Γιατί ο άθεος θα πιστεύει ότι ένα λάθος θα σημαίνει το τέλος, ενώ ένας θρήσκος γιατρός θα αυτομειώνει τις ενοχές του -έστω και λίγο, υποσυνείδητα- πιστεύοντας στη μετά θάνατον ζωή. Δεν μιλαμε για "θρησκους" μιλαμε για ανθρωπους που πιστευουν, δεν ειναι κολημενοι και δεν ειναι ολοι σαν τη λουκα! Εγώ είμαι κατά των εκτρώσεων γενικότερα. Όμως όταν πρόκειται για ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ λόγο τότε είναι θεμιτό. π.χ βιασμός, σοβαρή αρρώστεια κτλ. Τώρα αν απλά πηδήχθηκε η άλλη και ήταν ανεύθυνη και απλά θέλει να "διορθώσει το λάθος" έ όχι είναι καθαρά δολοφονία. Και καπος ετσι το βλεπω στο βιασμο βεβαια ειναι ολοκληρο θεμα για τις σε πολλες περιπτωσεις το θυμα θελει το παιδι αλλα η οικογενεια τη πιεζει να το ριξει.
Andreas2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Εγώ είμαι κατά των εκτρώσεων γενικότερα. Όμως όταν πρόκειται για ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ λόγο τότε είναι θεμιτό. π.χ βιασμός, σοβαρή αρρώστεια κτλ. Τώρα αν απλά πηδήχθηκε η άλλη και ήταν ανεύθυνη και απλά θέλει να "διορθώσει το λάθος" έ όχι είναι καθαρά δολοφονία. Ορθός, απλή λογική.
Toufas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 δηλαδη ειστε οκ στο να σκοτωνουμε, αλλα υπο προϋποθεσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα