Andreas2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τα μωρά μπορεί να μην τα φέρνει ο πελαργός αλλά δεν σημαίνει πρέπει να τα σκοτώνουμε.
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σταματα να τον παιζεις τοτε, μην σκοτωνεις τοσες ζωες 3
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Ο Γκαντι ειπε στην γυναικα του να μην παρει ιατρικη φροντιδα οταν ηταν χαλια, λογω ιδεολογιας. Βεβαια μολις αυτος αρρωστησε... Ουτε εχει σχεση η ινδια με τους ταλιμπαν Αυτοι μια φορα εχουν: Παμε παλι στα ιδια,,,Που βρισκεις το λαθος ? Ειναι official ??? Αν ειναι εχουμε ξεφυγειιιιιιιιιιιιι οπως λεει και στη γνωστη διαφημηση!
Andreas2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θυμάμαι όταν σπούδαζα, ένας ''σοβαρός φιλόσοφος'' έλεγε ''it's just a bunch of cells''. Ουστ, εμπαθείς.
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θυμάμαι όταν σπούδαζα, ένας ''σοβαρός φιλόσοφος'' έλεγε ''it's just a bunch of cells''. Ουστ, εμπαθείς. Ενω εσυ εισαι χωμα ετσι? Το καρκίνωμα τοτε το αφηνεις? Θελει να ζησει οπως θα εχεις διαβασει. 2
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παμε παλι στα ιδια,,,Που βρισκεις το λαθος ? Τα βιβλια του dungeons and dragons ειναι αποδειξη οτι υπαρχουν δρακοι και ξορκια τοτε? Ναι τα πιστευεις οταν παιζεις πολυ rp, αλλα και παλι οταν τελειωσει το παιχνιδι δεν κοβεις βολτες και ψαχνεις goblins. Οι κανονες του παιχνιδιου ισχυουν για οταν το παιζεις και για οσους παιζουν. Γιατι αυτες οι μαλακιες, ειναι γραμμενες σε μερικα βιβλια μερικων χιλλιαδων ετων. Η παλαιοτητα τους δεν τα κανει αληθινα. Επισης το κειμενακι κανει αντιλογο μεσα σε μια προταση και ακυρωνεται. Και μου λες που βρισκω το λαθος... Θες να τα πιστευεις? Προβλημα σου και δικαιωμα μου. Δικαιωμα μου και προβλημα μου να τα χλευαζω οσο θελω, οπως κανεις για το ισλαμ/σαιντελογια/ινδουισμο κλπ κλπ. Ού, ηλίθια επιχειρήματα. Τελικα, δεν τρολλαρεις. Εισαι πραγματικα ανοητος. 1
REDODIN7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Τα βιβλια του dungeons and dragons ειναι αποδειξη οτι υπαρχουν δρακοι και ξορκια τοτε? Ναι τα πιστευεις οταν παιζεις πολυ rp, αλλα και παλι οταν τελειωσει το παιχνιδι δεν κοβεις βολτες και ψαχνεις goblins. Οι κανονες του παιχνιδιου ισχυουν για οταν το παιζεις και για οσους παιζουν. Γιατι αυτες οι μαλακιες, ειναι γραμμενες σε μερικα βιβλια μερικων χιλλιαδων ετων. Η παλαιοτητα τους δεν τα κανει αληθινα. Επισης το κειμενακι κανει αντιλογο μεσα σε μια προταση και ακυρωνεται. Και μου λες που βρισκω το λαθος... Θες να τα πιστευεις? Προβλημα σου και δικαιωμα μου. Δικαιωμα μου και προβλημα μου να τα χλευαζω οσο θελω, οπως κανεις για το ισλαμ/σαιντελογια/ινδουισμο κλπ κλπ. Το dungeons and dragons δεν υπηρχε εδω και χιλιαδες χρονια αυτη ειναι μια σημαντικοτατη διαφορα! Βασική αρχή της ανεξιθρησκίας ειναι να πιστευει ο καθενας οτι θελει αλλα να σεβεται και τα πιστευω του αλλου. Επισης ζεις στην Ελλαδα και ειτε σου αρεσει ειτε οχι επισημη θρησκεια ειναι ο ΧΟ και ειναι ποινικο αδικημα να βριζεις τα θεία.
headbanger Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ευτυχώς δεν ζούμε ανάμεσα σε πιθήκια που δεν αντιλαμβάνονται την ελευθεριά της πίστεως, που οι ίδιοι διατυμπανίζουν ανά τους αιώνες. Ελευθερία, αν μην τι άλλο, υπάρχει όταν ακούς πράγματα τα οποία δεν είναι αρεστά! Πιστεύω στην ανάγκη της θρησκείας, γιατί σαν όντα έχουμε αδυναμίες. Δεν δέχομαι ως έχει αυτά που περιγράφονται στις γραφές. Τέτοιες απόψεις απατώνται ευφυέστατα από τον Τούφα, στο ότι κάλλιστα υπάρχουν γκόμπλιν άμα βασιστείς στο D&D... Και γω σε επαρχιακή, θεοκρατούμενη περιοχή μεγάλωσα, δέχομαι τον χριστιανισμό ως "be a better person " kind of thing, αλλά ο λογικός άνθρωπος με παιδεία, δεν χρειάζεται θρησκεία για να είναι και να συμπεριφέρεται ως άνθρωπος.... όπως λέει και ο ιταλός στο διπλανό cubical, "in a conflict, be afraid of the one that calls himself civilized"
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Το dungeons and dragons δεν υπηρχε εδω και χιλιαδες χρονια αυτη ειναι μια σημαντικοτατη διαφορα! Βασική αρχή της ανεξιθρησκίας ειναι να πιστευει ο καθενας οτι θελει αλλα να σεβεται και τα πιστευω του αλλου. Επισης ζεις στην Ελλαδα και ειτε σου αρεσει ειτε οχι επισημη θρησκεια ειναι ο ΧΟ και ειναι ποινικο αδικημα να βριζεις τα θεία. Tα θεια δεν ειναι μονο τον ΧΟ ρε. Ειναι ολων των θρησκων. Εσυ γιατι τρως μοσχαρι? Προσβαλλεις τοσες θρησκειες. Να σε δικασουμε?
Andreas2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Toufas γελά μαζί σου ο διάολος όπως γέλασε και σε μένα όταν μου εμφανίστηκε σε όραμα. 3
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Φυσικα και ναι. Ερχετε στον υπνο σου και μου λεει τι βλακείες σκεφτεσαι. https://www.youtube.com/watch?v=GJzIBWEYBTA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα