headbanger Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 κάτω τα χέρια από οτν αντρέα, είναι ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ τρολλ και με διασκεδάζει. η απλά είναι ακόμια μια παράβλεψη του natural selection....
Andreas2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αντρεα πως και ο tsimfuckis στο αβαταρ; Είναι ίνδαλμα μου.
Tilemaxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ενω εσυ εισαι χωμα ετσι? Το καρκίνωμα τοτε το αφηνεις? Θελει να ζησει οπως θα εχεις διαβασει. Κλαίω.
ennoeitai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Είναι ίνδαλμα μου. Για πιο πραγμα τον θαυμαζεις;
ennoeitai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δεν είναι νεκρός τώρα; Οκ. Για ποιο πραγμα τον θαυμαζες τοτε.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Tα θεια δεν ειναι μονο τον ΧΟ ρε. Ειναι ολων των θρησκων. Εσυ γιατι τρως μοσχαρι? Προσβαλλεις τοσες θρησκειες. Να σε δικασουμε? Ακυρη συγκρηση αλλο να βριζεις τα θεια γενικα οχι μονο ΧΟ αλλα επειδη εγω ειμαι για αυτο με πειραζει και αλλο να τρως μοσχαρι οπως λες. Επισης πες οτι εχεις δικιο που δεν εχεις μοσχαρι τρωω στο σπιτι μου ή εστω σε μαγαζια που συχναζουν ατομα που δεν τους ενοχλει. Δεν το κανω δημοσια ουτε πηγα μεσα σε κανα τζαμι να του θιξω.
Andreas2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Επειδή παρ'όλο την αναπηρία του δεν το βάζει κάτω και δείχνει του κόσμου πως πρέπει να αντιμετωπίζεις την ζωή, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 ευτυχώς δεν ζούμε ανάμεσα σε πιθήκια που δεν αντιλαμβάνονται την ελευθεριά της πίστεως, που οι ίδιοι διατυμπανίζουν ανά τους αιώνες. Ελευθερία, αν μην τι άλλο, υπάρχει όταν ακούς πράγματα τα οποία δεν είναι αρεστά! Πιστεύω στην ανάγκη της θρησκείας, γιατί σαν όντα έχουμε αδυναμίες. Δεν δέχομαι ως έχει αυτά που περιγράφονται στις γραφές. Τέτοιες απόψεις απατώνται ευφυέστατα από τον Τούφα, στο ότι κάλλιστα υπάρχουν γκόμπλιν άμα βασιστείς στο D&D... Και γω σε επαρχιακή, θεοκρατούμενη περιοχή μεγάλωσα, δέχομαι τον χριστιανισμό ως "be a better person " kind of thing, αλλά ο λογικός άνθρωπος με παιδεία, δεν χρειάζεται θρησκεία για να είναι και να συμπεριφέρεται ως άνθρωπος.... όπως λέει και ο ιταλός στο διπλανό cubical, "in a conflict, be afraid of the one that calls himself civilized" Και ομως κανεις μεγαλο λαθος η πιστη ειναι πολυ μεγαλο πραγμα μπορει να κανει τα αδυνατα δυνατα και στο λεω εκ πειρας.
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ακυρη συγκρηση αλλο να βριζεις τα θεια γενικα οχι μονο ΧΟ αλλα επειδη εγω ειμαι για αυτο με πειαζει και αλλο να τρως μοσχαρι οπως λες. Επισης πες οτι εχεις δικιο που δεν εχεις μοσχαρι τρωω στο σπιτι μου ή εστω σε μαγαζια που συχναζουν ατομα που δεν τους ενοχλει. Δεν το κανω δημοσια ουε πηγα μεσα σε κανα τσαμι να του θιξω. Ειδες που εισαι τελικα ασχετος? Οχι πως ειχα αμφιβολιες, εδω δεν εχεις διαβασει την βιβλο, θα ξερεις απο αλλες θρησκειες? Και εμενα με πειραζει να βριζουν την λογικη, να σου κανουν μυνηση επειδη με προσβαλλει? Σε μια μουσουλμανικη χωρα, δεν θα βρεις γουρουνια. Η θρησκεια τους (και η δικια σου, και το prequel της btw) το απαγορευει. Στην ελλαδα αν πας σε χασαπικο δεν θα βρεις μοσχαρισιο κρεας κρεμασμενο απο τσιγκελια? Αν εγω κρεμασω απο τσιγκελια τον χριστο πανω στον σταυρο θα σου αρεσει? Δεν θα το κανω σπιτι σου.
ennoeitai Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Επειδή παρ'όλο την αναπηρία του δεν το βάζει κάτω και δείχνει του κόσμου πως πρέπει να αντιμετωπίζεις την ζωή, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό. Ναι κι εγω οταν εβλεπα τον Κατμαν στην Πανια, ακριβως το ιδιο σεφτομουνα. Μπραβο παντως.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ειδες που εισαι τελικα ασχετος? Οχι πως ειχα αμφιβολιες, εδω δεν εχεις διαβασει την βιβλο, θα ξερεις απο αλλες θρησκειες? Και εμενα με πειραζει να βριζουν την λογικη, να σου κανουν μυνηση επειδη με προσβαλλει? Σε μια μουσουλμανικη χωρα, δεν θα βρεις γουρουνια. Η θρησκεια τους (και η δικια σου, και το prequel της btw) το απαγορευει. Στην ελλαδα αν πας σε χασαπικο δεν θα βρεις μοσχαρισιο κρεας κρεμασμενο απο τσιγκελια? Αν εγω κρεμασω απο τσιγκελια τον χριστο πανω στον σταυρο θα σου αρεσει? Δεν θα το κανω σπιτι σου. Τη βιβλο την εχω διαβασει αλλα για να ειμαι ειληκρινης μικρος.Τωρα στο δευτερο λεγε οτι θες δικαιομα σου αλλα οπως ειπαμε ειναι ποινικο αδικημα να βριζεις τα θεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα