Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαινεις ποσο λαθος σκεφτεσαι μονο και μονο απο αυτη την προταση?

Επισης ο θεος σου:

3OcF2.jpg

Γιατι ειμαι λαθος ? Δηλαδη μια ζωη που δεν φταιει να σκοτωθει ?
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και μολις ζησει θα ειναι ολα τελεια για αυτη την ζωη? Αν η 16χρονη κοπελα εμεινε εγκυος, ειναι σωστη για να γινει μανα?

Δημοσ.

Και μολις ζησει θα ειναι ολα τελεια για αυτη την ζωη? Αν η 16χρονη κοπελα εμεινε εγκυος, ειναι σωστη για να γινει μανα?

Γιατί δεν πρόσεχε; Μα είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα τωρά, είναι λογική αυτή;

Δημοσ.

To θέμα ειναι καθαρά ηθικό και οχι θρησκευτικό.

Θέλοντας ή μη, η έκτρωση ειναι αφαίρεση ανθρώπινης ζωής, έστω και αν το βρέφος ακομα δεν εχει σχηματιστεί (βασικά ένας γυρίνος είναι όπως άλλωστε όλα τα έμβρυα σε πρώιμο στάδιο σε ολο το ζωικό βασίλειο).

Το κατά πόσο μια 16χρονη ναρκομανής μάνα, μπορεί να το μεγαλώσει είναι άλλη ιστορία. Την ευκαιρία όμως του εμβρύου να ζήσει, δε μπορεί να τη στερήσει κανείς. Δε μπορείς να σταματάς έτσι απλά την ανάπτυξη μιας ανθρώπινης ζωής.

Και για να μη κοροιδευόμαστε, αν εγώ στα 16 μου άφηνα κοπέλα της ιδια ηλικιας έγκυο θα προτιμούσα προφανως να μην ειμαι πατέρας σε τέτοια ηλικία.

Σκοπος ειναι να μην υπάρξει καν γονιμοποίηση. Υπάρχουν καπότες, υπάρχουν σπερματοκτόνα και εντάξει. Αμα θες τόσο πολύ να γαμήσει ρε φίλε χωρίς καπότα, γάμα 2-3 μέρες μετά τη περίοδο. Στη μέση δηλαδή, πανω στις "μέρες της" :P

• Like 1
Δημοσ.

«εσύ στην γη δεν με αναγνώριζες, σκότωνες τα παιδιά στην κοιλιά σου και επί πλέον έλεγες στους ανθρώπους: δεν πρέπει να γεννάτε παιδιά, τα παιδιά είναι περιττά». Σε μένα δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν περιττά. Σε μένα υπάρχουν τα πάντα και για όλους αρκετά.

http://www.impantokratoros.gr/25C2CBA9.print.el.aspx

Δημοσ.

Αν σπασει το προφυλακτικο τι κανουμε?

χαπι επομενης ημέρας.

Καλύτερο από μια έκτρωση όπου το έμβρυο αντιδράει.

Δημοσ.

χαπι επομενης ημέρας.

Καλύτερο από μια έκτρωση όπου το έμβρυο αντιδράει.

Αν δεν το παρει χαμπαρι οτι εσπασε λογω απειρίας?

Επισης, ξερεις αν μια 16χρονη κοπελα μείνει εγκυος, το παιδι ισως να εχει πιο πολλα προβληματα. Λεω εγω τωρα...

«εσύ στην γη δεν με αναγνώριζες, σκότωνες τα παιδιά στην κοιλιά σου και επί πλέον έλεγες στους ανθρώπους: δεν πρέπει να γεννάτε παιδιά, τα παιδιά είναι περιττά». Σε μένα δεν υπάρχουν, δεν υπάρχουν περιττά. Σε μένα υπάρχουν τα πάντα και για όλους αρκετά.

http://www.impantokr...9.print.el.aspx

MulcC.jpg

Δημοσ.

Αν δεν το παρει χαμπαρι οτι εσπασε λογω απειρίας?

Πρέπει να πρόκειται για ηλίθιο :P

Επισης, ξερεις αν μια 16χρονη κοπελα μείνει εγκυος, το παιδι ισως να εχει πιο πολλα προβληματα. Λεω εγω τωρα...

Iσα ίσα που θα έχει πολύ λιγότερα προβλήματα απο μια 35αρα. Εκτός αν εννοείς τα προβλήματα του παιδιού μετά τη γέννηση του (ποιότητας ζωής κτλ κτλ), παράγοντας ομως ο οποιος κατά τη γνωμη μου, δε σου επιτρέπει να μη το αφήσεις να έχει την ευκαιρία της ζωής.

Ακομα και παιδιά της μπιάφρας που λέει ο λόγος κατάφεραν και ξέφυγαν απ τη καταδίκη τους, με βοήθεια γιατρών κτλ κτλ.

Δημοσ.

Μια γεννα ειναι τσαμπα προφανως?

E τζάμπα είναι ρε συ. Ξέρεις πόσες ξεγεννάνε σε δημόσια νοσοκομεία επειδή δε παίζουν λεφτά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...