Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν σπασει το προφυλακτικο τι κανουμε?

Υπαρχει χαπι αν το παρεις αμεσως μετα εχεις 90% να μην γονιμοποιηθει
  • Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει χαπι αν το παρεις αμεσως μετα εχεις 90% να μην γονιμοποιηθει

Και γιατί να κάνεις χρήση μιας μεθόδου που έχει 90% πιθανότητα να μην γονιμοποιηθεί, όταν υπάρχει μέθοδος που έχει 100% πιθανότητα να μη γεννηθεί (έκτρωση);

Επίσης, το χάπι της επόμενης μέρας σκοτώνει το ήδη γονιμοποιημένο ωάριο. Έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μώρο 72 ωρών, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μωρό τριών μηνών;

Δημοσ.

ΕΙπαμε οι παπαδες ειναι ανθρωποι και δεν σεβονται το λειτουργιμα τους, οπως κανουν και οι γιατροι και οι δασκαλοι κλπ κλπ.

Παρεπιπτοντος ξερεις πως λεγετε η ταινια που ειχε τη σκηνη με τον χαρι κλιν θελω οπωσδιποτε να την δω :-D

Και γιατί να κάνεις χρήση μιας μεθόδου που έχει 90% πιθανότητα να μην γονιμοποιηθεί, όταν υπάρχει μέθοδος που έχει 100% πιθανότητα να μη γεννηθεί (έκτρωση);

Επίσης, το χάπι της επόμενης μέρας σκοτώνει το ήδη γονιμοποιημένο ωάριο. Έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μώρο 72 ωρών, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μωρό τριών μηνών;

Ναι γιατι ακομα ειναι ενα κυταρο και θα σκοτωθει με χημικο τροπο. δεν εχει ουτε ματακια, ουτε καρδουλα και δεν θα πεθανει για στραγαλισμου απο ,μια "δαγκανα" ενος γιατρου.
Δημοσ.

Ματακια και καρδουλα.

Βασιλη καιλα εσυ?

Ναι εγω ειμαι εχει χαιρετισματα απο την μανταλενα :mrgreen:

Υ.Γ

Δεν μου ειπες πως λεγετε η ταινια του κλιν

Δημοσ.

Για το δικό μου τι έχετε να πείτε;

Ότι είσαι προκατειλημμένος και ότι ο γκόμενος σου σε εγκατέλειψε επειδή στο μοναστήρι πηδάν καλύτερα από ότι εσύ. ή επειδή δεν του έπαιρνες πίπες επειδή άκουγες τι έλεγε ο Σεραφείμ-ο. ;ρ

Δημοσ.

Για το δικό μου τι έχετε να πείτε;

You are

[ ] Not told

[X] Told

[X] Knights of the Told republic

[X] No country for Told man

[X] Austin Powers in Toldmember

[X] You don't normally read, but got handed some Toldstoy

[X] Toldboy

[X] Legend of McKenna's Told

[X] Buffy and the ToldSlayer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...