Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 http://www.apologiti...ient/erotas.htm Toufas διάβασε αυτό και πες μου την γνώμη σου. http://www.youtube.com/watch?v=rg91fluBt18&hd=1
REDODIN7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Αν σπασει το προφυλακτικο τι κανουμε? Υπαρχει χαπι αν το παρεις αμεσως μετα εχεις 90% να μην γονιμοποιηθει
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει χαπι αν το παρεις αμεσως μετα εχεις 90% να μην γονιμοποιηθει Και γιατί να κάνεις χρήση μιας μεθόδου που έχει 90% πιθανότητα να μην γονιμοποιηθεί, όταν υπάρχει μέθοδος που έχει 100% πιθανότητα να μη γεννηθεί (έκτρωση); Επίσης, το χάπι της επόμενης μέρας σκοτώνει το ήδη γονιμοποιημένο ωάριο. Έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μώρο 72 ωρών, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μωρό τριών μηνών;
Andreas2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Και η αποφυγή τεκνογονίας είναι μέγα αμάρτημα.
REDODIN7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rg91fluBt18&hd=1 ΕΙπαμε οι παπαδες ειναι ανθρωποι και δεν σεβονται το λειτουργιμα τους, οπως κανουν και οι γιατροι και οι δασκαλοι κλπ κλπ. Παρεπιπτοντος ξερεις πως λεγετε η ταινια που ειχε τη σκηνη με τον χαρι κλιν θελω οπωσδιποτε να την δω Και γιατί να κάνεις χρήση μιας μεθόδου που έχει 90% πιθανότητα να μην γονιμοποιηθεί, όταν υπάρχει μέθοδος που έχει 100% πιθανότητα να μη γεννηθεί (έκτρωση); Επίσης, το χάπι της επόμενης μέρας σκοτώνει το ήδη γονιμοποιημένο ωάριο. Έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μώρο 72 ωρών, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις ένα μωρό τριών μηνών; Ναι γιατι ακομα ειναι ενα κυταρο και θα σκοτωθει με χημικο τροπο. δεν εχει ουτε ματακια, ουτε καρδουλα και δεν θα πεθανει για στραγαλισμου απο ,μια "δαγκανα" ενος γιατρου.
REDODIN7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Ματακια και καρδουλα. Βασιλη καιλα εσυ? Ναι εγω ειμαι εχει χαιρετισματα απο την μανταλενα Υ.Γ Δεν μου ειπες πως λεγετε η ταινια του κλιν
status Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Για το δικό μου τι έχετε να πείτε; Ότι είσαι προκατειλημμένος και ότι ο γκόμενος σου σε εγκατέλειψε επειδή στο μοναστήρι πηδάν καλύτερα από ότι εσύ. ή επειδή δεν του έπαιρνες πίπες επειδή άκουγες τι έλεγε ο Σεραφείμ-ο. ;ρ
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δεν είμαι γκέι. Πού το ξέρεις;
REDODIN7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Για παμε παλι στο θεμα μας! Site: Φοβάται χτύπημα ισλαμιστών στην Ελλάδα η αντιτρομοκρατική...!!!
Toufas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Για το δικό μου τι έχετε να πείτε; You are [ ] Not told [X] Told [X] Knights of the Told republic [X] No country for Told man [X] Austin Powers in Toldmember [X] You don't normally read, but got handed some Toldstoy [X] Toldboy [X] Legend of McKenna's Told [X] Buffy and the ToldSlayer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα