Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

REDODIN πιστεύω μπορείς να ξεφτυλιστείς κι άλλο,μη το παρατάς τώρα,συνεχισε.

Και να θυμάσαι,ο Θεός σε βλέπει,σε ακούει,παρακολουθεί την κάθε σου κίνηση(όπως όλων),κατα καιρούς σου στέλνει δοκιμασίες για να δοκιμάσει την πίστη σου και σε αγαπάει με ανιδιοτελή αγάπη,απλα αν δεν πιστεψεις θα ουρλιαζεις απο τον πονο και τα βασανιστήρια,θα βασανιζεσαι και θα τυραννιεσαι για απειρο χρόνο,για πάντα!

Γιατί είναι απολύτως λογικό 50,60,70 χρόνια μείον τα χρόνια που κοιμάσαι να κρίνουν την αιωνιότητα,σαν να λεμε τα επόμενο τρισεκατομυριοστό του τρισεκατομυριοστού του χιλιοστού του δευτερολέπτου θα κρινει την υπολοιπη ζωή σου στον πλανητη γη.

΄

Έτσι για διευκρίνηση,δεν είμαι άθεος,απλά τυχαίνει να εχω διαφορετική αντίληψη για το πως θα ήταν κάποιος που δημιούργησε τον κόσμο απο αγαπη

• Like 4
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να θυμάσαι,ο Θεός σε βλέπει,σε ακούει,παρακολουθεί την κάθε σου κίνηση(όπως όλων),κατα καιρούς σου στέλνει δοκιμασίες για να δοκιμάσει την πίστη σου και σε αγαπάει με ανιδιοτελή αγάπη,απλα αν δεν πιστεψεις θα ουρλιαζεις απο τον πονο και τα βασανιστήρια,θα βασανιζεσαι και θα τυραννιεσαι για απειρο χρόνο,για πάντα!

Γιατί είναι απολύτως λογικό 50,60,70 χρόνια μείον τα χρόνια που κοιμάσαι να κρίνουν την αιωνιότητα,σαν να λεμε τα επόμενο τρισεκατομυριοστό του τρισεκατομυριοστού του χιλιοστού του δευτερολέπτου θα κρινει την υπολοιπη ζωή σου στον πλανητη γη.

΄

Έτσι για διευκρίνηση,δεν είμαι άθεος,απλά τυχαίνει να εχω διαφορετική αντίληψη για το πως θα ήταν κάποιος που δημιούργησε τον κόσμο απο αγαπη

Ρε, το παν είναι να μην βρίζουμε την θεία του άλλου..;ρ

Δημοσ.

O Andreas2 θα ξαναεμφανιστεί σε 66 ημέρες.

Redodin, είναι που είναι βλαμμένες οι γλαφυρότητες ως ενίσχυση επιχειρήματος, οι δικές σου είναι και λάθος. Κανένα έμβρυο δε στραγγαλίζεται με λαβίδες. Για την ακρίβεια, κανένα έμβρυο δεν αναπνέει.

Δημοσ.

΄

Δικαιομα σου να λες οτι θες αλλα δεν νομιζω να ξεφτιλιζομαι απλα λεω τη γνωμη μου τωρα αν εσυ εχεις κολημα δεν φταιω εγω.

Το τη πιστευει ο καθενας ειναι δικαιομα του και δεν εχει κανενας δικαιομα να τον κρινει στη τελικη δεν ξερεις τι εχω περασει στη ζωη ουτε ο καθενας.

Δεν σας ενοχλω εσεις αρχιζατε να βριζετε τα θεια και χλευαζετε αυτα που πιστευω και στη τελικη αφου εγω αισθανομαι καλα με αυτο και μου δινει δυναμη να συνεχισω στις δυσκολιες που αντιμετοπιζω και να μην το βαζω κατω δεν σου πεφτει λογος!

Δημοσ.

O Andreas2 θα ξαναεμφανιστεί σε 66 ημέρες.

Redodin, είναι που είναι βλαμμένες οι γλαφυρότητες ως ενίσχυση επιχειρήματος, οι δικές σου είναι και λάθος. Κανένα έμβρυο δε στραγγαλίζεται με λαβίδες. Για την ακρίβεια, κανένα έμβρυο δεν αναπνέει.

Το λαθος και το σωστο ειναι κατι υποκειμενικο το εχουμε πει πολλες φορες, τωρα για το στραγγαλιζεται χρησιμοποιησα λαθος ορο ηθελα να πω οτι παιρνει μια λαβιδα και στριβει μεχρι να το σκοτωσει.

Ξεφύγατε λίγο στο τόπικ ε? :P :P

Εδω και πολλες σελιδες αλλα εχει ψωμι το θεμα :lol:
Δημοσ.

Ο λόγος ύπαρξης αυτού του τόπικ πέρα απο το τρολινγκ ποιός είναι; Ακόμα και εγώ το βαρέθηκα. Έπρεπε να είχε κλειδωθεί πριν κάτι αιώνες. Το μόνο που γίνεται τώρα είναι 2-3 γνωστά τρολ βγάζουν τα απωθυμένα και το κόμπλεξ τους στον Όντιν.

• Like 2
Δημοσ.

τωρα για το στραγγαλιζεται χρησιμοποιησα λαθος ορο ηθελα να πω οτι παιρνει μια λαβιδα και στριβει μεχρι να το σκοτωσει.

Όχι.

Δημοσ.

Δικαιομα σου να λες οτι θες αλλα δεν νομιζω να ξεφτιλιζομαι απλα λεω τη γνωμη μου τωρα αν εσυ εχεις κολημα δεν φταιω εγω.

Το τη πιστευει ο καθενας ειναι δικαιομα του και δεν εχει κανενας δικαιομα να τον κρινει στη τελικη δεν ξερεις τι εχω περασει στη ζωη ουτε ο καθενας.

Δεν σας ενοχλω εσεις αρχιζατε να βριζετε τα θεια και χλευαζετε αυτα που πιστευω και στη τελικη αφου εγω αισθανομαι καλα με αυτο και μου δινει δυναμη να συνεχισω στις δυσκολιες που αντιμετοπιζω και να μην το βαζω κατω δεν σου πεφτει λογος!

1.Δεν έβρισα τα θεια

2.Δεν χλευασα τα πιστευω κανενός

3.Δεν κρινων κανεναν για τα πιστευω του

Μαθε να κατανοεις τα κειμενα...

Κοροιδεύω τις δικαιολογιες σου,οπως για παραδειγμα αυτά που ειπες με το μοσχάρι και αλλα + οτι εκφραζεις γνωμη χωρίς να ξέρεις τίποτα για τις άλλες θρησκείες + ότι δεν ξέρεις και τίποτα για την δικιά σου.

Επίσης σεβομαι τα πιστευω ΟΛΩΝ,σε αντιθεση με εσενα που θες να σεβαστουν ολοι τα δικα σου αλλα εσυ δεν σεβεσαι κανενος άλλου.

τες πα continue

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...