Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο θεος ποτε δεν βαζει καποιον να κανει κακο μοναχα αφηνει να γυνετε διοτι ειναι δοκιμασια και για αυτον που θα το κανει και για αυτον που θα το παθει για να δει την αντιδραση του.

Αφού ο θεός είναι παντογνώστης, άρα ξέρει από πριν τι θα γίνει, ποιος ο λόγος να βάλει την δοκιμασία;

Εκτός αν δοκιμάζει τον εαυτό του, να δει αν τo έχει ακόμα το κληρονομικό χάρισμα της παντογνωσίας.

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρχισαμε τωρα το δικα μας α ωραια και εγω αμα σου σκοτωσω ολοι την οικογενια και σε αφησω φυτο να βασανιζεσαι για αντιποινα ηταν θελημα θεου,,,,ρε τη ακουω!!!!!!

Ειπαμε ο θεος μας βαζει δοκιμασειες!!!! Ο βιαστης δοκιμαζετε αν μπορει να νικησει την "αρρωστια" του το θυμα πως θα αντιδρασει.

Το θύμα με τη σειρά του δε πρέπει να αντιδράσει διότι ο βιαστής θα κριθεί έτσι κι αλλιώς στο τέλος απ'τον Θεό.

Δημοσ.

Αφού ο θεός είναι παντογνώστης, άρα ξέρει από πριν τι θα γίνει, ποιος ο λόγος να βάλει την δοκιμασία;

Εκτός αν δοκιμάζει τον εαυτό του, να δει αν τo έχει ακόμα το κληρονομικό χάρισμα της παντογνωσίας.

Άμα είναι παντογνώστης τότε γιατί μας έδωσε το δικαίωμα της επιλογής και μας έδωσε την δυνατότητα να γίνουμε και εμείς "θεοί" ?
Δημοσ.

Το θύμα με τη σειρά του δε πρέπει να αντιδράσει διότι ο βιαστής θα κριθεί έτσι κι αλλιώς στο τέλος απ'τον Θεό.

Να αντιδραση νομιμα δηλαδη να ζητησει τη καταδικη του αλλα οχι να παρει το νομο στα χερια του.
Δημοσ.

Άμα είναι παντογνώστης τότε γιατί μας έδωσε το δικαίωμα της επιλογής και μας έδωσε την δυνατότητα να γίνουμε και εμείς "θεοί" ?

LoL, εμένα ρωτάς; Εσύ είσαι ο χριστιανός που πιστεύει στον έναν τριαδικό Θεό που είναι παντοδύναμος, παντογνώστης και πανταχού παρών.

Κι δυνατότητα να γίνουμε θεοί; Μάλλον λάθος μου, δεν είσαι ορθόδοξος, σε ποια αίρεση είπαμε ανήκεις;

Δημοσ.

Να αντιδραση νομιμα δηλαδη να ζητησει τη καταδικη του αλλα οχι να παρει το νομο στα χερια του.

Φάσκεις κι αντιφάσκεις.

Οι νόμοι του Θεού είναι πάνω απ'τους ανθρώπινους. Άμα είσαι χριστιανός ορθόδοξος και πιστεύεις πραγματικά δε χρειάζεται να ανησυχείς γιατί ξέρεις πως ο Θεός θα του δώσει αυτό που του αξίζει.

Δημοσ.

LoL, εμένα ρωτάς; Εσύ είσαι ο χριστιανός που πιστεύει στον έναν τριαδικό Θεό που είναι παντοδύναμος, παντογνώστης και πανταχού παρών.

Κι δυνατότητα να γίνουμε θεοί; Μάλλον λάθος μου, δεν είσαι ορθόδοξος, σε ποια αίρεση είπαμε ανήκεις;

Και αιρετικος να ειμαι οπως λες παλι χρηστιανος ειμαι αλλα δεν ειμαι.Ο θεος δεν κανει οτι γουσταρει αν ηταν ετσι με το που τον εβριζες θα σου εδυνε μια και θα σε σκοτωνε (επιδη ειναι και αιμοδιψη οπως λετε).

Ο θεος μας δινει επιλογες μας φερνει σε ενα σταυροδρομι και αποφασιζουμε το δρομο που θα παρουμε, ετσι ειναι και στη ζωη που ζουμε.

Διαλεγουμε πως θα φερδουμε στους γονεις και τα παιδια μας, ποιους θα κανουμε φιλους, αμα θα αγαπαμε το συναθρωπο μας ή θα τον εκμεταλευτουμαι, αν θα κανουμε το καλο ή το κακο κλπ κλπ.

• Moderators
Δημοσ.

Ο θεος δεν κανει οτι γουσταρει.

Ο θεός σου σού έχει απαγορεύσει να τον κρίνεις. Πρόσεχε φίλε, φλερτάρεις με την κόλαση με αυτά που γράφεις.

Δημοσ.

Και αιρετικος να ειμαι οπως λες παλι χρηστιανος ειμαι αλλα δεν ειμαι.Ο θεος δεν κανει οτι γουσταρει αν ηταν ετσι με το που τον εβριζες θα σου εδυνε μια και θα σε σκοτωνε (επιδη ειναι και αιμοδιψη οπως λετε λένε οι γραφές).

Άλλη μια απόδειξη πως δεν υπάρχει.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλη μια απόδειξη πως δεν υπάρχει.

Ειπαμε οι γραφες ειναι γραμμενες απο τους ανθρωπους!

Γιατι δεν υπαρχει επιδη δεν σε τιμωρει ? Δεν σημαινει τιποτα αυτο

Δημοσ.

Ειπαμε οι γραφες ειναι γραμμενες απο τους ανθρωπους!

Γιατι δεν υπαρχει επιδη δεν σε τιμωρει ? Δεν σημαινει τιποτα αυτο

Δεν υπάρχει ακριβώς γιατί η μόνη απόδειξη της ύπαρξης του είναι μυθιστορήματα δυο χιλιετιών.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ακριβώς γιατί η μόνη απόδειξη της ύπαρξης του είναι μυθιστορήματα δυο χιλιετιών.

Γνωμη σου για εμενα υπαρχει ισως να ειναι τυχαιο αλλα παρα τις δυσκολιες οταν το χρειαζομαι κατι καλο γυνεται ανεπαντεχα.

Αν αποκαληφθει πως φτιακτηκε ο κοσμος και αν υπαρχει μετα θανατον ζωη λη οχι τοτε θα παραδεκτω οτι μαλλον εκανα λαθος που πιστευα.

Δημοσ.

Γνωμη σου για εμενα υπαρχει ισως να ειναι τυχαιο αλλα παρα τις δυσκολιες οταν το χρειαζομαι κατι καλο γυνεται ανεπαντεχα.

Τράβα πες το στα αφρικανάκια αυτό.

Δημοσ.

Τράβα πες το στα αφρικανάκια αυτό.

Εχεις δικιο απο τη μερια σου αλλα δεν ξερεις αν καποιος ειναι ευτηχησμενος ή οχι μονο και μονο γιατι ειναι φτωχος.

Εννωειτε οτι περνανε πολυ δυσκολα αλλα υπαρχουν τωρα τελευταια πολλα ατομα που ξεχωριζουν και βρισκουν μια αξιοπρεπη δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...