Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις δικιο απο τη μερια σου αλλα δεν ξερεις αν καποιος ειναι ευτηχησμενος ή οχι μονο και μονο γιατι ειναι φτωχος.

Εννωειτε οτι περνανε πολυ δυσκολα αλλα υπαρχουν τωρα τελευταια πολλα ατομα που ξεχωριζουν και βρισκουν μια αξιοπρεπη δουλεια.

Ποια άτομα που ξεχωρίζουν και αξιοπρεπείς δουλειές μου λες; Μιλάμε για αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που κυριολεκτικά πεθαίνουν απ'τη πείνα. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να ξέρεις αν είναι ευτυχισμένος ή όχι;

Κι επειδή σου τυχαίνει εσένα και ξεπερνάς κάποιες δυσκολίες πάει να πει πως υπάρχει θεός; Και γω είχα περάσει μια δύσκολη κατάσταση από τύχη. Η μάνα μου ευχαριστούσε τη παναγία, εγώ της έλεγα πως κοιτάει τη πάρτη της. Φαίνεται η ανθρώπινη ματαιοδοξία είναι ικανή να δικαιολογήσει ένα θεό επιλεκτικό στην ευσπλαχνία.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια άτομα που ξεχωρίζουν και αξιοπρεπείς δουλειές μου λες; Μιλάμε για αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που κυριολεκτικά πεθαίνουν απ'τη πείνα. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να ξέρεις αν είναι ευτυχισμένος ή όχι;

Κι επειδή σου τυχαίνει εσένα και ξεπερνάς κάποιες δυσκολίες πάει να πει πως υπάρχει θεός; Και γω είχα περάσει μια δύσκολη κατάσταση από τύχη. Η μάνα μου ευχαριστούσε τη παναγία, εγώ της έλεγα πως κοιτάει τη πάρτη της. Φαίνεται η ανθρώπινη ματαιοδοξία είναι ικανή να δικαιολογήσει ένα θεό επιλεκτικό στην ευσπλαχνία.

Ειναι πολυ δυσκολα αλλα υπαρχουν παρα πολυ ανθρωποι που πανε και βοηθανε σε τροφιμα και φαρμακα αυτο κατι λεει.

Και παλι θα σου πω οτι εχεις δικιο και οτι μπορει να ειναι τυχη αλλα εμενα οταν χανω καθε ελπιδα ξαφνικα βλεπω φως.

Δημοσ.

Ακόμα κρατάει αυτό το ποστ :D

Πρόσφατα διάβασα για μια γυναίκα που την σκότωσαν γιατί δεν ήθελε να βγει στο πεζοδρόμιο!!!!!

Δημοσ.

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 15χρονης μαθήτριας από τους ίδιους τους γονείς της στο Πακιστάν. Οταν αντιλήφθηκαν ότι η κόρη τους μιλούσε σε ένα νεαρό αγόρι χωρίς τη συγκατάθεσή τους, την περιέλουσαν με οξύ, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Κασμίρ, η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ.

Ο πατέρας του θύματος, Μοχάμαντ Ζαφάρ, αρχικά ξυλοκόπησε το απόγευμα της Δευτέρας την έφηβη κόρη του Aνβου Σα, λίγη ώρα αφού την είδε να συζητάει με ένα αγόρι έξω από την πόρτα του σπιτιού τους. Κατόπιν της έριξε οξύ.

«Ο πατέρας άρχισε να την χτυπά και στη συνέχεια περιέλουσε το σώμα της με οξύ με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε» ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας, προσθέτοντας πως ο θάνατος του κοριτσιού διαπιστώθηκε την Τετάρτη.

Η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την αστυνομία λίγο μετά την ταφή του, ζητώντας να διεξαχθούν έρευνες.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως «υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».

Στις φτωχότερες και πιο απομονωμένες ζώνες του Πακιστάν, οι γυναίκες συχνά αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή είδη ανταλλαγής και δεν προστατεύονται από την αστυνομία.

Συχνά, υπό την πίεση της οικογένειάς τους, αναγκάζονται να μην αποκαλύπτουν την κακομεταχείρισή τους προκειμένου η οικογένεια να αποφύγει το στιγματισμό.

tanea.gr

Δημοσ.

Ποιος ακριβως "τους χαιρεται"?

Χαζες ερωτησεις.

Αθεοι και χριστιανοι συζηταμε εδω μεσα.

Παρ'ολο λοιπον που καμια απο τις δυο πλευρες δεν ταχθηκε υπερ τετοιων ενεργειων, αλλα κρινοντας απο τον Αη-Βασιλη αρχες Νοεμβρη,

μαλλον για τους αθεους χτυπαει η καμπανα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XK6x3vOOdSk

Κοντοζυγώνουμε κι εμείς, ο καιρόc γαρ εγγύc..;ρ

Ωραιο βιντεο γελασαμε δες ομως εδω ενα που δεν ειναι για γελια!

Το βαζω σε σποιλερ γιατι ειναι αρκετα βιαιο.

Edit

Δειτε και αυτο πριν λιγο το ειδα.

Link.png Site: Mother 'beat son, 7, to death then set fire to his body' because he struggled to learn the Koran off by heart

Επεξ/σία από REDODIN7
Δημοσ.

REDODIN7προσβάλεις όσους πιστεύουν στον Όντιν και τον Θορ με αυτό το nickname αλλά στ' @@ σου,ξέρω ξέρω,ποιος βλάκας πιστεύει σε αυτούς,αφού ξέρουμε δεν υπάρχουν,lol

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...