Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

REDODIN7προσβάλεις όσους πιστεύουν στον Όντιν και τον Θορ με αυτό το nickname αλλά στ' @@ σου,ξέρω ξέρω,ποιος βλάκας πιστεύει σε αυτούς,αφού ξέρουμε δεν υπάρχουν,lol

Aσχετε, ο ΘΟΡ υπάρχει...

Avengers_char_main_Thor4.jpg

:P

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

REDODIN7προσβάλεις όσους πιστεύουν στον Όντιν και τον Θορ με αυτό το nickname αλλά στ' @@ σου,ξέρω ξέρω,ποιος βλάκας πιστεύει σε αυτούς,αφού ξέρουμε δεν υπάρχουν,lol

Γιατι εβρισα ισα ισα που γουσταρω πολυ τους σκανδιναβους θεους, ειδικα ο odin πιθανοτατα να ειναι το ιδιο προσωπο αλλα διαφορετικα λατρεμενος δηλαδη σε εμας σαν θεος, στους ελληνες σαν διας και στους σκανδιναβους σαν οντιν.

Παρε και δωρο τα λογιας της αποκαλυψης κατα του σκανδιναβους (Ragnarok)

Brothers will fight and kill each other, sisters' children will defile kinship. It is harsh in the world, whoredom rife —an axe age, a sword age —shields are riven— a wind age, a wolf age— before the world goes headlong. No man will have mercy on another.

Ασε μας ρε THRESH με τον μλκ τον Οντιν.

Ειναι γνωστο οτι ο Θορ ειναι γ@μω τα παιδιά και καλύτερος θεός. :P

Τωρα τι θες να κατεβει κατω και να σου κανει κανενα Zantetsuken :P

http://www.youtube.com/watch?v=2Exzjxf3Hk8

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γιατι εβρισα ισα ισα που γουσταρω πολυ τους σκανδιναβους θεους, ειδικα ο odin πιθανοτατα να ειναι το ιδιο προσωπο αλλα διαφορετικα λατρεμενος δηλαδη σε εμας σαν θεος, στους ελληνες σαν διας και στους σκανδιναβους σαν οντιν.

Δηλαδή, ο Οντίν, ο Ζευς και ο θεός των Ιουδαίων είναι το ίδιο πρόσωπο; Έχεις διαβάσει καθόλου μυθολογία και θεολογία ή έτσι τα πετάς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή, ο Οντίν, ο Ζευς και ο θεός των Ιουδαίων είναι το ίδιο πρόσωπο; Έχεις διαβάσει καθόλου μυθολογία και θεολογία ή έτσι τα πετάς;

Έτσι τα πετάω για να τα πιάνεις εσύ :P

Εγώ ξέρω πως και οι τρεις παρουσιάζονται σαν σοφοί γέροντες με άσπρα μούσια και άσπρα μαλλιά αυτό λέω!

Μπορεί να εννοεί ότι ο Τζίζας είναι μια κακή αντιγραφή. =ρ

Άλλο χριστός άλλο θεός! Επεξ/σία από REDODIN7
Δημοσ.

Εγώ ξέρω πως και οι τρεις παρουσιάζονται σαν σοφοί γέροντες με άσπρα μουσεία και άσπρα μαλλιά αυτό λέω!

Άλλο χριστός άλλο θεός!

oh god....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...