Dark_Duck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικα δεν τους πολυ δινω σημασια τα θεωρω λιγο σαν μυθολογια. Εχεις δικιο δυστηχως η αληθεια ειναι οτι οι μουσουλμανοι ειναι σε πολυ μεγαλυτερο μεριδιο αγραμματοι για αυτο και πεφτουν υποχειριο του καθενα αφου δεν μπορουν να σκεφτουν λογικα. Ε ναι δεν ειπα εγω οτι τα εγραψαν εξωγυινη Τωρα ειναι στη κριση του καθενα να σκεφτει τη ειναι λογικο και τη οχι Εισαι ορθόδοξος χριστιανός? Τότε παλαιά και καινη Διαθήκη αποτελουν για σενα το δόγμα! Παει και τελειώσε! Ουτε γκουκ ουτε μουκ! Αν εσυ θες να πιστευεις σε κάτι δικό σου ή η παλαιά διαθήκη σου φαίνεται μυθολογία, προβλημα σου. Μην λες ειμαι ορθοδοξος, ανοιξε τον κατάλογο με τα εκατομυρια των αιρέσεων βρες μια που να σε βολεύει, που να κουμπώνει πιο καλά στα πιστεύω σου ρε αδερφέ και πες, βρωντοφώναξε με περηφάνια! Ειμαι χριστιανος παλαιοδιαθηκομυθολογίτης! Εγώ σου λέω τι ισχύει κατά την πίστη. Δεν πα να δίνεις όλα τα λεφτά στους φτωχούς, να κάνεις πολλές πράξεις, να έχεις ανιδιοτέλεια αν δεν πιστεύεις είσαι κακός. Δεν λέω ότι θα σε σκοτώσουν αλλά είσαι κακός. Δεν φτάνει να πιστευεις... Πρέπει να πηγαίνεις στην εκκλησία και να τιμάς τον τζεχωβα μέσα στο σπίτι του. Πρέπει να κάτσεις να σου πνίξει ο παπας το παιδί και να χορεψεις τον χωρό του Ησαια αλλιώς οτι κάνεις δεν ειναι ευλογημένο και πας ντουγρου για...? Εε? Το πεζοδρόμιο έχω απο την κόλαση-παράδεισο όπου εχει μαζευτεί η ουρά αναμονής..... Makes perfect sence. Όπως λοιπόν απαγορεύονταν πριν από τον Μωυσή το ψέμα, ο φόνος, η ασέλγεια, η μοιχεία, και γενικά οι κακίες, αν και δεν υπήρχε γι’ αυτά ειδική γραπτή εντολή, έτσι απαγορευόταν και η λατρεία άλλων όντων εκτός του Θεού, αν και δεν είχε δοθεί γι’ αυτήν ειδική γραπτή εντολή. Η τελευταία μάλιστα αυτή απαγορευόταν περισσότερο από κάθε άλλη κακίας, επειδή είναι η μεγαλύτερη απ’ όλες. Εφ’ όσον λοιπόν η προσκύνηση σημαίνει λατρεία, δεν έπρεπε τα πρόσωπα, τα οποία είδαμε να προσκυνούν ανθρώπους, επειδή διαφορετικά θα τιμωρούνταν. Εφ’ όσον όμως και προσκυνούν και μένουν ατιμώρητα, και ακόμα περισσότερο να ευλογούνται από τον Θεό, είναι φυσικό να διακρίνουμε την τιμητική προσκύνηση από την λατρευτική. Tι λες; Οταν λες ειδική γραπτή εντολή εννοούμε κάτι σαν φαξ? Τι μαλα είναι αυτές με τον Κάρλιν; Τι προσπαθείς να αποδείξεις; Nα δεις τι πανηγύρι κάνουν οι δαίμονες με αυτόν τώρα. Σε βρίσκω αδιάβαστο τα μάλα, κανείς δεν εχει παει κόλαση η παράδεισο ακόμα, γιατί δεν εχει ερθει η Δευτερα παρουσία! Μεσα στον Παράδεισο ειναι ο χεσους και ο ληστής και στην κόλαση ο διάολος και εχει βαρεσει μπιέλα από την βαρεμαρα. Ο αγιος πέτρος μπαινοβγαίνει και μάλλον για 2000 κατι χρόνια κάνουν πρωταθληματακια σε ταβλι σουμπουτεο και αλλα επιτραπέζια! Αυτά τα βιβλικά με τους Δαίμονες να χλευάζουν ειναι λιγο χειρότερα απο το παραμυθι με τον μπαμπούλα στην ντουλάπα που λενε στα 6χρονα για να κοιμηθούν και να αφησουν την μαμα και τον μπαμπα να κανουν σεξ.
Cossutius. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 O Πιτσιρίκος έχει αρχίσει και το πηδάει σιγά σιγά το ζήτημα. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει προς όλους αυτούς οι οποίοι πιστεύουν και δε τον ενοχλούν. Ακόμα ένας που δε μπορει να διαχωρίσει την εκκλησία και τους παπάδες με το λόγο του Τζιζας Κραιστ με αποτέλεσμα να του βγαίνει όλο αυτό το κομπλεξικό μένος. Πιστεύω οτι πλέον περισσότερο κακία βγάζουν όσοι το παίζουν άθεοι (άθεοι αλλά το φακελάκι στον πάτερ για να γίνει γαμάτος ο γάμος με 10 πολυελαίους πάει αβέρτα), παρά όσοι το παίζουν θρήσκοι. Υποτίθεται οτι και στις 2 περιπτώσεις, είτε άθεος, είτε Θεοσεβούμενος, είσαι αξιοπρεπης. Κοιτάς τη πάρτυ σου. Δεν κάθεσαι να κατηγορείς τους άλλους, ειδικά όταν δε μπορείς να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Γενικά το τσουβάλιασμα ειναι ενοχλητικό και καταντάει αηδία. Από τα πολιτικά (όλοι κλέβουν, όλοι φάγανε), μέχρι τα θρησκευτικά (όλοι ειστε ερετικοί και άπιστοι, όλοι είστε άσχετοι και πιστεύετε σε κάποιον ανυπαρκτο) Και το χω ξαναπεί, οτι είμαι τύπος που δεν θέλω να έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία. Το αν πιστεύω όμως ειναι προσωπικό θέμα. KleKoR no offense φυσικά μαζί σου. Με αυτούς που τα γράφουν χωρις να βάζουν όρια τα βάζω. 3
Dark_Duck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 O Πιτσιρίκος έχει αρχίσει και το πηδάει σιγά σιγά το ζήτημα. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει προς όλους αυτούς οι οποίοι πιστεύουν και δε τον ενοχλούν. Ακόμα ένας που δε μπορει να διαχωρίσει την εκκλησία και τους παπάδες με το λόγο του Τζιζας Κραιστ με αποτέλεσμα να του βγαίνει όλο αυτό το κομπλεξικό μένος. Πιστεύω οτι πλέον περισσότερο κακία βγάζουν όσοι το παίζουν άθεοι (άθεοι αλλά το φακελάκι στον πάτερ για να γίνει γαμάτος ο γάμος με 10 πολυελαίους πάει αβέρτα), παρά όσοι το παίζουν θρήσκοι. Υποτίθεται οτι και στις 2 περιπτώσεις, είτε άθεος, είτε Θεοσεβούμενος, είσαι αξιοπρεπης. Κοιτάς τη πάρτυ σου. Δεν κάθεσαι να κατηγορείς τους άλλους, ειδικά όταν δε μπορείς να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Γενικά το τσουβάλιασμα ειναι ενοχλητικό και καταντάει αηδία. Από τα πολιτικά (όλοι κλέβουν, όλοι φάγανε), μέχρι τα θρησκευτικά (όλοι ειστε ερετικοί και άπιστοι, όλοι είστε άσχετοι και πιστεύετε σε κάποιον ανυπαρκτο) Και το χω ξαναπεί, οτι είμαι τύπος που δεν θέλω να έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία. Το αν πιστεύω όμως ειναι προσωπικό θέμα. KleKoR no offense φυσικά μαζί σου. Με αυτούς που τα γράφουν χωρις να βάζουν όρια τα βάζω. Θα συμφωνήσω μαζί σου σε ότι εχει να κάνει με την αξιοπρέπεια. Το τσουβάλιασμα πράγματι ειναι ενοχλητικό και πράγματι ενα φορουμ δεν ειναι το ιδανικό μέρος να αποδείξουν άθεοι και μή άθεοι πόσο δίκιο έχουν και πόσο γαμάτα ειναι τα επιχειρήματά τους. Το τσουβάλιασμα όμως ειναι κατα την προσωπική μου άποψη ειναι κάτι που η εκαστοτε θρησκεία προμοτάρει οσο μπορεί. Εμείς οι ενάραιτοι χριστιανοί-μουσουλμάνοι κτλ και ολοι οι άλλοι. Η ορθοδοξη χριστιανική θρησκεία βάλεται και απειλείται από 50 μεριές θα σου πει ο κάθε παπάς και αν δεν την ενοχλεί κανένας τότε παραμονευει ο διάολος με τα δαιμόνια! Το τσουβάλιασμα ήταν ο τρόπος να μείνουν τα πρόβατα στο μαντρί. Νομίζω πως δεν εχεις ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία γιατί η ίδια η εκκλησία προσβάλει την αξιοπρέπεια σου. Σεβομαι την αποψη σου οπως και εσυ πιστευω σεβεσαι αυτούς που εχουν βγει απο το μαντρι που λεγεται χριστιανισμος.
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 O Πιτσιρίκος έχει αρχίσει και το πηδάει σιγά σιγά το ζήτημα. Λίγος σεβασμός δε βλάπτει προς όλους αυτούς οι οποίοι πιστεύουν και δε τον ενοχλούν. Ακόμα ένας που δε μπορει να διαχωρίσει την εκκλησία και τους παπάδες με το λόγο του Τζιζας Κραιστ με αποτέλεσμα να του βγαίνει όλο αυτό το κομπλεξικό μένος. Πιστεύω οτι πλέον περισσότερο κακία βγάζουν όσοι το παίζουν άθεοι (άθεοι αλλά το φακελάκι στον πάτερ για να γίνει γαμάτος ο γάμος με 10 πολυελαίους πάει αβέρτα), παρά όσοι το παίζουν θρήσκοι. Υποτίθεται οτι και στις 2 περιπτώσεις, είτε άθεος, είτε Θεοσεβούμενος, είσαι αξιοπρεπης. Κοιτάς τη πάρτυ σου. Δεν κάθεσαι να κατηγορείς τους άλλους, ειδικά όταν δε μπορείς να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου. Γενικά το τσουβάλιασμα ειναι ενοχλητικό και καταντάει αηδία. Από τα πολιτικά (όλοι κλέβουν, όλοι φάγανε), μέχρι τα θρησκευτικά (όλοι ειστε ερετικοί και άπιστοι, όλοι είστε άσχετοι και πιστεύετε σε κάποιον ανυπαρκτο) Και το χω ξαναπεί, οτι είμαι τύπος που δεν θέλω να έχω ιδιαίτερες σχέσεις με την εκκλησία. Το αν πιστεύω όμως ειναι προσωπικό θέμα. KleKoR no offense φυσικά μαζί σου. Με αυτούς που τα γράφουν χωρις να βάζουν όρια τα βάζω. o σεβασμος δεν ειναι de facto, τον κερδιζεις. Αν δεν μπορουν οι ιδιοι χριστιανοι να διαχωρισουν την εκκλησια με τους παπαδες ειναι προβλημα τους, οχι του εμενα που ειμαι στην απ'εξω. Για μενα ειναι το ιδιο πραγμα μιας και με δικες τους ευλογιες γινονται. Επισης κατα ποσο σεβονται οι χριστιανοι τους αλλους οταν τρωνε μοσχαρι? Οι ινδουιστες θα πρεπει να τους λενε τι θα κανουν για να μην προσβαλλονται?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδη εβαλα κατι και κανεις δεν το ειδε: οι μουσουλμανοι σε αυτες τις χωρες δεν ζουν σε δημοκρατιες. Το κρατος εκκλησία ή νόμος της Σαρίας ελεγχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο αυτα που βλεπουν. Δεν εχουν internet κλπ και καμια προσβαση σε δυτικο πολιτισμο μιας και τα παντα φιλτραρονται και νομιζουν πως οι αμερικανοι πχ κανουν αυτα για να μειωσουν την θρησκεια τους ενω το inception with animals video ειναι πιο ενδιαφερον για εμας. Δεν το ξερουν αυτο Δειτε αυτο που εβαλα απο το daily show. Fixed Επειδή σε τρώει να κατεβάσω καμμιά 100αρια εδάφια από ΠΔ/ΚΔ, αλλά την κάνω για δουλειά αυτή τη στιγμή, ανοιξε και διάβασε τα τρία βιβλία των Μακκαβαίων. Αν δεν ξέρεις σε τί αναφέρωμαι, πριν ομνήεσαι ενάντια κάποιας άλλης θρησκείας, διάβασε τα βιβλία της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ θρησκείας πρώτα. Και σε αφήνω με την φιλοσοφική αναζήτηση της ημέρας. Είναι ο Χριστιανισμός αίρεση του Ιουδαϊσμού; Ωραία υπεκφυγή, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για το Ισλάμ. Αν θες άνοιξε άλλο Thread λοιπόν για το πόσο κακός είναι ο Χριστιανισμός. Μην υπεκφεύγεις λοιπόν και απάντησε τι εννοεί ο ποιητής με το "Θα σπείρουμε τον τρόμο στους άπιστους".
Cossutius. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Dark_Duck σαφως και φορείς της εκκλησίας με προσβάλλουν όπως προσβάλλουν και τα πιστεύω μου. Χρησιμοποιούν ως άλλος Κύριλλος τις γραφές ανάλογα με το συμφέρον τους, ξεχνώντας οτι ακόμα και αυτές γράφτηκαν από ανθρώπινο χέρι και πως πιθανότατα πρέπει να ελέγχουν περισσότερο το περιεχόμενό τους (κλασικό παράδειγμα το θέμα της ισότητας της γυναίκας) Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι παπάδες ειναι έτσι. Τουφα για να επιλέξεις να είσαι άθεος, προφανώς έχεις διαβάσει πολλά από αυτά που λένε οι εκάστοτε θρησκείες και δε σε έπεισαν. Διαβάζοντας αυτά τα πράγματα, εύκολα μπορεις να αντιληφθείς πως υπήρχαν άνθρωποι που έγραφαν με σεβασμό για τις άλλες θρησκείες ακόμα και τους άθεους και άλλοι (σε μεγαλύτερο ποσοστό) που ζητούσαν τη κεφαλή τους σε δίσκο. Ετερον εκάτερον λοιπόν. Αν εσύ δε μπορεις να διαχωρήσεις τον σωστό και αξιοπρεπη θρήσκο με αυτόν που δε μπορεί να κάνει τον διαχωρισμό, ειναι δικό σου λάθος. Εσύ οφείλεις να διαχωρίζεις αυτόν που αξίζει τον σεβασμό σου όπως οφείλει και αυτός να κάνει το ίδιο με εσένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ξέρεις ομως τι ισχυει? Είσαι θρήσκος?Αρα εισαι βλάκας που πιστεύεις αφου ως γνωστών ο Θεός δεν υπάρχει. ή Είσαι άθεος? Απιστε θα πας στη κόλαση.
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα μου εμενα ειναι: αν μερικοι ιερεις της ορθοδοξης εκκλησιας χαλανε την εικονα του δογματος τους/σου ειναι δικο σου θεμα που τους εχεις στην θεση που τους εχεις. Δεν θα εχω για παραδειγμα εναν βιαστη να ειναι εκπροσωπος του κινηματος κατα της κακοποιησης.
KleKoR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Fixed Ωραία υπεκφυγή, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε για το Ισλάμ. Αν θες άνοιξε άλλο Thread λοιπόν για το πόσο κακός είναι ο Χριστιανισμός. Μην υπεκφεύγεις λοιπόν και απάντησε τι εννοεί ο ποιητής με το "Θα σπείρουμε τον τρόμο στους άπιστους". θα συνεχίσεις για πολύ να προβοκάρεις κόβοντας-ράβοντας; 2
Cossutius. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό ειναι το λάθος . Ποιός είπε οτι εγω ως άνθρωπος που πιστευω, έχω αυτους τους ανθρώπους (που δεν ειναι λίγοι αλλά πολλοί), σε υψηλή θέση? Κατα βάση ο μέσος σκεπτόμενος πιστός, τους έχει για φτύσιμο και τους συμπεριφέρεται ανάλογα. Εξού και ο λόγος της απομάκρυνσης πολλών νέων από την εκκλησία παρόλλο που πιστεύουν στον Θεό ή σε κάποιον δικό τους Θεό εν πάση περιπτώση. Εγω διαχωρίζω την εκκλησία από τον Χριστιανισμό. Επίσης σέβομαι το οτι εσυ δε πιστευεις. Δικαίωμά σου. Εσύ μπορεις να το κάνεις? Εκεί ειναι όλο το θέμα (σαφως δεν αναφέρομαι ειδικά αλλά γενικά) Και μια παρένθεση. Ξέρεις πόσο αστείο μου φαίνεται, άνθρωποι που βρίζουν τους παπάδες και τον Χριστιανισμο να τρέχουν να κάνουν πλούσιους γάμους και να καλούν εκατοντάδες κόσμο στις εκκλησίες, πληρώνοντας παπάδες κτλ? Και επειδή η δικαιολογία ειναι "κάνω χάρη στο σύντροφό μου" κάτι το οποιο είναι απόλυτα σεβαστό, αν μη τι αλλο, και ο σύντροφος μπορεί να βάλει νερό στο κρασί με έναν απλό και λιτό γάμο ο οποίος δε θα ενδυναμώνει τους τραγόπαπες
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι σαφές ότι η ανθρωπότητα σε στιγμές πολιτιστικής χαλάρωσης δημιούργησε τις θρησκείες. Από αυτά τα κατακάθια της κουλτούρας, λοιπόν, ο απόλυτος πάτος είναι το Ισλάμ. Στη συνέχεια είναι οι υπόλοιπες θρησκείες, με μικρή διαφορά μεν, αλλά έχουν κάποια διαφορά στα στοιχειώδη από το Ισλάμ. Ωστόσο, θεωρώ ότι είναι λάθος να συγχέουμε γενικά τους μουσουλμάνους με αυτούς που προκαλούν επεισόδια λόγω της ταινίας. Κι αυτό γιατί -θέλω να- πιστεύω ότι υπάρχουν και μουσουλμάνοι, οι οποίοι έχουν τα στοιχειώδη ψήγματα νοημοσύνης να καταλαβαίνουν ότι είναι εντελώς μαλακία να σκοτώνεις λόγω μιας ταινίας (με τον ίδιο τρόπο που θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να ακολουθούν το λόγο του Χριστού, χωρίς να πιστεύουν σε αστειότητες, όπως η ανάσταση των νεκρών και η θαυματουργή γιατρειά των τυφλών). With this in mind, θεωρώ ότι δεν πρέπει καν να αποκαλούμε «μουσουλμάνους» αυτούς που κάνουν αυτά τα επεισόδια, η λέξη «Ορκς» θα άρμοζε καλύτερα. Δεν χρειάζεται να έχεις μία θρησκεία πάνω από το κεφάλι σου για να σου πει ότι είναι σωστό ή λάθος να σκοτώνεις. Είσαι απλά ηλίθιος, καθυστερημένος και υπάνθρωπος εάν δολοφονείς το συνάνθρωπο σου. Πόσο μάλλον όταν είναι χωρίς κανένα λόγο απολύτως. 1
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ψιτ, το πήρατε χαμπάρι ότι ο Ιησούς είχε γυναίκα έτσι; Πάντε να κάψετε καμιά πρεσβεία και εσείς και αφήστε το ίντερνετ, αυτό είναι εργαλείο του chatανά.;ρ Αν δεν κάνει δήλωση ο Πειραιώς δεν έχει νόημα.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 θα συνεχίσεις για πολύ να προβοκάρεις κόβοντας-ράβοντας; Πάλι υπεκφεύγεις. Εγώ γουστάρω να προβοκάρω και διαδίδω όλα αυτά τα ψεύδη και να παραποιώ το κακό Ισλάμ (Άλλωστε και εσείς ένα σωρό ανακρίβειες έχετε πεί για την Α.Γ.). Εσύ που είσαι ειδικός θα μας πείς τι εννοεί ο ποιητής και ποια τα συμφραζόμενα η θα συνεχίζεις να κάνεις υπεκφεύγεις εκτροχιάζοντας τη συζήτηση; Ψιτ, το πήρατε χαμπάρι ότι ο Ιησούς είχε γυναίκα έτσι; Πάντε να κάψετε καμιά πρεσβεία και εσείς και αφήστε το ίντερνετ, αυτό είναι εργαλείο του chatανά.;ρ Αν δεν κάνει δήλωση ο Πειραιώς δεν έχει νόημα. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά...βλέπεις καναν Χριστιανό έξω απο καμια πρεσβεία να καίει τίποτα; Ούτε καν η Λουκά... Αν έβγαινε κανείς και έλεγε ότι ο Μωάμεθ ήταν ξέρω γω gay πάλι σφαγές θα είχαμε εκεί κάτω.
Cossutius. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Bρε δε πα να είχε και 100 γυναικες. Εμένα με ενδιαφέρουν αυτά που διδαξε ο συγκεκριμένος ανθρωπος (ή θεάνθρωπος, οπως θέλει ο καθένας). Ο τζιζας μίλησε για αγάπη, για ισότητα, για προσφορά προς τους συνανθρώπους κτλ κτλ. Να μου πεις δε τα έλεγαν και άλλοι νωρίτερα? Τα έλεγαν. Ε εμείς αυτόν γουστάρουμε. Ειναι πιό κουλ ο Τζιζας Τωρα πως σκατά τα κάνανε το παπαδαριό και το γυρίσαν για Θεό τιμωρό κτλ κτλ...ε εντάξει. Αμα δε τρομοκρατήσεις λιγο το κόσμο δε θα πιστέψει. Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά...βλέπεις καναν Χριστιανό έξω απο καμια πρεσβεία να καίει τίποτα; Ούτε καν η Λουκά...
ZAKKWYLDE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 With this in mind, θεωρώ ότι δεν πρέπει καν να αποκαλούμε «μουσουλμάνους» αυτούς που κάνουν αυτά τα επεισόδια, η λέξη «Ορκς» θα άρμοζε καλύτερα. Δεν χρειάζεται να έχεις μία θρησκεία πάνω από το κεφάλι σου για να σου πει ότι είναι σωστό ή λάθος να σκοτώνεις. Είσαι απλά ηλίθιος, καθυστερημένος και υπάνθρωπος εάν δολοφονείς το συνάνθρωπο σου. Πόσο μάλλον όταν είναι χωρίς κανένα λόγο απολύτως. Εγώ διαφωνώ. "Όρκς" έχουμε και στην Ελληνική κοινωνία, τους βλέπεις στα γήπεδα, τους βλέπεις και στις διαδηλώσεις (αν και πολύ ισχυρίζονται ότι είναι παρακρατικοί). Είναι άτομα τα οποία απλά ζουν για να καταστρέφουν. Ε πόσοι είναι αυτοί κάθε φορά; 100; 200; Εδώ μιλάμε έχει ξεσηκωθεί ΟΛΟ το μουσουλμανικό τόξο απο Μαρόκο μέχρι το Ιραν με εκατοντάδες χιλιάδες στους δρόμους να καταστρέφουν.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή κάτι λένε για χριστιανούς που δεν καίνε πρεσβείες.. Οι χριστιανοί που κάνουν πολέμους σε χώρες "αλλόθρησκων" ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ και όχι πριν 100, 200, 300 χρόνια, πιάνονται; Οι τσακωμοί στα και καλά "ιερά μέρη", χώματα ή όπως λέγονται τεσ' πα... πιάνονται; Ο ξεσηκωμός και η μεγάλη αντίρρηση να θεωρείται ως αναγκαίος γάμος ΜΟΝΟ ο πολιτικός εν έτη 2000+ στην Ελλάδα, πιάνεται; Η άρνηση να γίνει επίσημος χώρος λατρείας άλλης θρησκείας σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, εν έτη 2011, πιάνεται; Ο σκοτωμός παιδιών επειδή ήταν μουσουλμάνοι πριν από 1 χρόνο... σε ένα νησάκι στα βόρεια.. από κάποιον χριστιανό που αρνήθηκε ότι έχει ψυχολογικό πρόβλημα... πιάνεται; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα