Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο το Check your head των Beastie Boys ξέρω.

Λοιπόν, μιλάτε λες και γνωρίζεται τι θέλει, αν θέλει και τι θέση παίρνει στο θέμα που πολεμάτε, επειδή έτσι νομίζετε. και απ την άλλη είμαι εγώ, που δεν πιστεύω σε αυτόν αλλά «χλευάζω» εσάς, ποιος είναι πιο βλάσφημος από τους δύο μας;

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σαν ισότιμη ψυχοσωματική οντότητα με εμένα.

εισαι αιρετικος? Genesis 3:16 Unto the woman he said, I will greatly multiply thy sorrow and thy conception; in sorrow thou shalt bring forth children; and thy desire shall be to thy husband, and he shall rule over thee. Isaiah 3:12 As for my people, children are their oppressors, and women rule over them. 1 Corinthians 11:3 But I would have you know, that the head of every man is Christ; and the head of the woman is the man; and the head of Christ is God. 1 Corinthians 14:34-36 Let your women keep silence in the churches: for it is not permitted unto them to speak; but they are commanded to be under obedience as also saith the law. And if they will learn any thing, let them ask their husbands at home: for it is a shame for women to speak in the church. Ephesians 5:22-24 Wives, submit yourselves unto your own husbands, as unto the Lord. For the husband is the head of the wife, even as Christ is the head of the church: and he is the saviour of the body. Therefore as the church is subject unto Christ, so let the wives be to their own husbands in every thing. Colossians 3:18 Wives, submit yourselves unto your own husbands, as it is fit in the Lord. 1 Timothy 2:11-15 Let the woman learn in silence with all subjection. But I suffer not a woman to teach, nor to usurp authority over the man, but to be in silence. For Adam was first formed, then Eve. And Adam was not deceived, but the woman being deceived was in the transgression. Notwithstanding she shall be saved in childbearing. Titus 2:4-5 Teach the young women to be ... obedient to their own husbands, that the word of God be not blasphemed. 1 Peter 3:1 Likewise, ye wives, be in subjection to your own husbands.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει Ιουδαίος ούτε Ελλην, δεν υπάρχει δούλος ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει άρσεν και θύλυ, διότι όλοι σεις είσθε ένας νέος άνθρωπος και νέος οργανισμός...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει Ιουδαίος ούτε Ελλην, δεν υπάρχει δούλος ούτε ελεύθερος, δεν υπάρχει άρσεν και θύλυ, διότι όλοι σεις είσθε ένας νέος άνθρωπος και νέος οργανισμός...

παψε αιρετικε

Δημοσ.

Να μου πεις ποιο είναι το email του πνευματικού σου να του προωθήσω αυτό το ποστ, να δεις για πότε παίρνεις πόδι από την ορθοδοξία. ΑΝΑΓΩΓΕ!

Δημοσ.

Μια φορά μόνο πήγα σε πνευματικό. Αρνήθηκα την πίστη μου, ήμουν άθεος κάποτε αλλά μετά από μερικά συμβάντα επανήλθα στην πίστη.

Δημοσ.

Μια φορά μόνο πήγα σε πνευματικό. Αρνήθηκα την πίστη μου, ήμουν άθεος κάποτε αλλά μετά από μερικά συμβάντα επανήλθα στην πίστη.

Του παπά της ενορίας σου τότε, θα σε κάνω εγώ να βλέπεις ράσσο βλάσφημε και να τρέχεις να κρυφτείς.

Δημοσ.

Δεν βλέπω καμία διαφορά, απλά αντί για τη λέξη defy βάζει το ανταγωνίζεται...το οποίο επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Η ύπαρξη οποιασδήποτε θρησκείας (η οποια ισχυρίζεται ότι αντιπροσωπεύει την αλήθεια) επι της ουσίας, αποτελεί ανταγωνισμό για το Ισλάμ. Άρα κάλλιστα η τιμωρία της φωτιάς, το πλήγμα στον αυχένα και το χτύπημα στα δάκτυλα αφορά όλους τους άπιστους και όχι μόνο αυτούς που κυρήσσουν πόλεμο στο Ισλάμ. Εξ'άλλου όπως είπα και παραπάνω η ύπαρξη της οποιασδήποτε θρησκείας μπορεί εύκολα να θεωρηθεί "πόλεμος ενάντια στο Ισλάμ".

Το 15 βέβαια δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αν κολλήσεις και το 16 εννοεί επι λέξει ότι αν βρείς άπιστο στο πεδίο της μάχης (το πεδίο της μάχης επιδέχεται πάρα πολλές ερμηνείες, όπως για παράδειγμα τον πόλεμο διάδοσης των θρησκειών) σκότωσέ τον (εκτός αν χρησιμοποιήσεις τακτική υποχώρησης).

Βέβαια...αν δεν σου αρέσουν αυτά διάβασε το 38-39 όπου χρησιμοποιείται επι-λεξει το "σκοτώστε".

προφανώς για να πήγες μέχρι το 38-39 πέρασες από το 35 και το πήδηξες...

όποιος θέλει εκεί είναι το κοράνι, ας το διαβάσει... ο καθένας το ερμηνεύει όπως το συμφέρει...

το σίγουρο είναι πως πουθενά δεν αναφέρει να σφάξεις τους άπιστους παρά μόνο ως αυτοάμυνα ή αν σε εμποδίσουν να πας σε ένα ιερό μέρος...

επίσης θεωρεί την γυναίκα ίση προς τον άντρα.

το τι γίνεται σε κάποια μέρη του μουσουλμανικού κόσμου, κάποια παιδιά μπήκαν στον κόπο και έγραψαν, γιατί και πως... εγώ βαριέμαι...

Δημοσ.

ο adiasistos μπροστά σου είναι γατάκι....

Δημοσ.

Δεν πάω εκκλησία αλλά μόλις εξομολογηθώ θα αρχίσω να πηγαίνω. Έχω να πάρω Θεία Κοινωνία από 8 χρονών.

Και από τότε ούτε ένα τηλέφωνο ο αχάριστος έτσι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...