Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και βέβαια θα ήθελα να δω αυτοί που τώρα ¨δικαιολογούν¨ τον Δεκέμβρη του 2008, τι λέγανε τότε....

Επειδή είμαι ένας απ'τους τρεις στους οποίους αναφέρεσαι, να σου πω ότι δε χρειάζεται να γενικεύεις και να βγάζεις συμπεράσματα αυθαίρετα. Γιατί καταλαβαίνω τι υποννοείς και τι φαντάζεσαι. Είπα και για τους χριστιανούς στο προηγούμενό μου ποστ (στην προηγούμενη σελίδα [26]). Δεν ξέρω αν το είδες αλλά δε νομίζω. Και γενικά να σου πω ότι και τότε και τώρα ήμουνα υπέρ της αντίδρασης (για τα περιστατικά του '08 λέμε πάντα).

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
london-olympics-athletics-women-6-310x415.jpg

Αυτοι ειναι οι πολιτισμενοι ? Μια γυναικα τολμησε να κατεβει σε ολυμπιακους αγωνες και οι πλειονοτητα των συμπατριωτων της την λενε πορνη.

Εννωειτε οτι μενει στις ΗΠΑ και οχι στη σαουδικη αραβια...

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα σχολια και δεν εχω δει που διαφωνειτε. Η αληθεια ειναι απλη, οι μουσουλμανοι ειναι αιωνες πισω πολιτισμικα και συμπεριφερονται οπως θα συμπεριφεροντουσαν οι χριστιανοι τον μεσαιωνα αν τους ελεγες οτι η γειτόνισσα σου ειναι μάγισσα. Πλεον ειμαστε στην μετριοπαθη φαση του χριστιανισμου και ομως καποιοι συνεχιζουν να τον κατηγορουν (και καλα κανουν). Δεν γινεται ομως απο την μια να κατηγορεις τον χριστιανισμο και απο την αλλη να δειχνεις κατανοηση στον μουσουλμανισμο που ειναι στα ντουζενια του.

• Like 1
Δημοσ.

Εσενα δεν σε ενοχλει δηλαδη ε ? Αν εμπαινε ενας το βραδυ σπιτι σου ακαλεστος ας πουμε δεν θα ειχες ποβλημα.

Γιατι αυτο κανουν μπαινουν παρανομα σε μια χωρα αυτο μονο φτανει, εγω αν μπω παρανομα σε ενα μαγαζι θα με πανε στην αστυνομια.

Ναι, μόνο που δεν είναι τα πάντα σπίτι σου :P Απλά λέω ότι τους δικαιολογώ. Δεν ξέρω αν έχεις κι εσύ στο μυαλό του "το σχέδιο των ανθελληνικών δυνάμεων που θέλουν να εξαφανίσουν την ιστορία μας και την θρησκεία μας, και έχουν ξεκινήσει τον εξισλαμισμό της χώρας, με τη βοήθεια των αλληλέγγυων πρακτόρων του Σόρος" (το έχω ακούσει πολλές φορές και το έχω μάθει απ'έξω :P ), αλλά εγώ το βλέπω κάπως πιο απλά. Κάποιοι έρχονται για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον (μετανάστες), κάποιοι για να έχουν μέλλον (λαθρομετανάστες).

Τώρα το αν είναι σωστό, ποιος φταίει για την κατάσταση, και τι λύσεις υπάρχουν, είναι ακόμα πιο offtopic απ'ότι είμαστε ήδη.

Δημοσ.

Πολίτης χώρας με θεοκρατικό καθεστώς, συλλαμβάνεται λόγω σατυρικής σελίδας που ανέρτησε στο ιντερνετ

Μέσα σε 48 ώρες μετά την καταγγελία που δέχτηκε η ΔΗΕ παρακαλώ. Αυτό θα πει ταχύτητα.

εδιτ: Ωχ, δεν κάνει automerge τα posts; :/

Δημοσ.

Και πολύ σύντομα σε κάθε γειτονιά... Kαλή μας χώνεψη

398447_413972742015939_6216249_n.jpg

Για το σταυρό στη σημαία λες; Κι εμένα μου τη σπάνε τα θρησκευτικά σύμβολα που βρίσκονται παντού, αλλά τι να κάνεις, αφού το προτιμά η πλειοψηφία.

• Like 4
Δημοσ.

Ναι, μόνο που δεν είναι τα πάντα σπίτι σου :P Απλά λέω ότι τους δικαιολογώ. Δεν ξέρω αν έχεις κι εσύ στο μυαλό του "το σχέδιο των ανθελληνικών δυνάμεων που θέλουν να εξαφανίσουν την ιστορία μας και την θρησκεία μας, και έχουν ξεκινήσει τον εξισλαμισμό της χώρας, με τη βοήθεια των αλληλέγγυων πρακτόρων του Σόρος" (το έχω ακούσει πολλές φορές και το έχω μάθει απ'έξω :P ), αλλά εγώ το βλέπω κάπως πιο απλά. Κάποιοι έρχονται για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον (μετανάστες), κάποιοι για να έχουν μέλλον (λαθρομετανάστες).

Τώρα το αν είναι σωστό, ποιος φταίει για την κατάσταση, και τι λύσεις υπάρχουν, είναι ακόμα πιο offtopic απ'ότι είμαστε ήδη.

Δουλεύεις κάπου;Πληρώνεις μόνος σου τους λογαριασμούς σου;

Κάλεσε κάποιος απ' το Ελληνικό κράτος κάποιον απ' αυτούς που λυπάσαι;Γιατί τους λες μετανάστες;Έχουν χαρτιά όταν έρχονται;Γιατί δεν κάθονται Σαουνταράμπια αφού από κει χρηματοδοτείται ο εποικισμός τους;Γιατί δεν παραμένουν Τουρκία αφού από κει περνάνε;

...και σου μίλησα για ομόθρησκες χώρες,υπό άνθιση,συνεπώς μπορεί να δικαιολογήσει την έκρηξη μετανάστευσης.Εν αντιθέσει με την ύφεση που υφιστάμεθα και την οποία επιδεινώνει η λαθρεισβολή.

Πως πια πρέπει να ειπωθεί ότι δεν χωράμε,εγκούξαμε,έλεος,δυόμισυ εκατομύρια απ' όσους μπορούμε ακόμα και πληρώνουμε φόρους,είναι αδύνατον να συντηρούμε τα στίφη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Κάλεσε κάποιος απ' το Ελληνικό κράτος κάποιον απ' αυτούς που λυπάσαι;Γιατί τους λες μετανάστες;Έχουν χαρτιά όταν έρχονται;Γιατί δεν κάθονται Σαουνταράμπια αφού από κει χρηματοδοτείται ο εποικισμός τους;Γιατί δεν παραμένουν Τουρκία αφού από κει περνάνε;

...και σου μίλησα για ομόθρησκες χώρες,υπό άνθιση,συνεπώς μπορεί να δικαιολογήσει την έκρηξη μετανάστευσης.Εν αντιθέσει με την ύφεση που υφιστάμεθα και την οποία επιδεινώνει η λαθρεισβολή.

Πως πια πρέπει να ειπωθεί ότι δεν χωράμε,εγκούξαμε,έλεος,δυόμισυ εκατομύρια απ' όσους μπορούμε ακόμα και πληρώνουμε φόρους,είναι αδύνατον να συντηρούμε τα στίφη τους.

2,5 μύρια μόνο...

ίσα με 3 δις μη σου πω....

Δημοσ.

ΑΦΜ πως και δεν ζήτησες ακόμα; Γιατί όταν μια συζήτηση φτάνει σε κάποιο σημείο πάντα μου ζητάνε προσωπικά στοιχεία, και τι σχέση έχουν με το θέμα;

Όχι, δεν πληρώνω τίποτα, είμαι επαναστάτης των ΒΠ, και χαίρομαι τα πλούτη μου ενώ κάθομαι και αραδιάζω τις ιδεολογίες μου.

Κάλεσε κάποιος απ' το Ελληνικό κράτος κάποιον απ' αυτούς που λυπάσαι;Γιατί τους λες μετανάστες;Έχουν χαρτιά όταν έρχονται;

Τους λέω μετανάστες επειδή είναι μετανάστες, νομίζω είναι αυταπόδεικτο. Και όντως, δεν ζητάω επίσημα έγγραφα για να λυπηθώ κάποιον.

Γιατί δεν κάθονται Σαουνταράμπια αφού από κει χρηματοδοτείται ο εποικισμός τους;Γιατί δεν παραμένουν Τουρκία αφού από κει περνάνε;

Για να μην κάθονται, κάποιο λόγο θα έχουν. Από την άλλη, γιατί να μην έρθουν ελλάδα; Από τη δική τους οπτική το συζητάμε εξάλλου.

Είμαι εδώ για να σου χαλάω τη μέρα. Προτιμώ να συντηρώ "λαθροεισβολείς" παρά ελληνάρες φραπεδάκηδες και "πατριώτες".

• Like 1
Δημοσ.

Λαθρομεταναστες ειναι.

Ναι, δεν υπολόγισα τον οικονομικό παράγοντα, μιας που δεν αφορά άμεσα τη συζήτηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...