Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ποιος οικονομικος παραγοντας; μπηκαν παρανομα στη χωρα και με βαση το νομο ειναι παρανομοι. τελος.

Ο νόμος έχει να κάνει με οικονομικά κριτήρια. Αν είχαν το ανάλογο πορτοφόλι θα έμπαιναν νόμιμα. Τάσεις του να ηδονίζομαι με το να βλέπω την επιβολή του νόμου, δεν έχω. Προτιμώ να βλέπω τα πράγματα από κοινωνικής σκοπιάς.

Δημοσ.

Ναι, δεν υπολόγισα τον οικονομικό παράγοντα, μιας που δεν αφορά άμεσα τη συζήτηση.

είναι αφορολόγητοι ρε....

Δημοσ.

ΑΦΜ πως και δεν ζήτησες ακόμα; Γιατί όταν μια συζήτηση φτάνει σε κάποιο σημείο πάντα μου ζητάνε προσωπικά στοιχεία, και τι σχέση έχουν με το θέμα;

Όχι δεν σου ζήτησα ΑΦΜ,απλώς προσπάθησα να δω αν σε επηρεάζουν οι διαφοροποιημένες οικονομικές συνθήκες.
Όχι, δεν πληρώνω τίποτα, είμαι επαναστάτης των ΒΠ, και χαίρομαι τα πλούτη μου ενώ κάθομαι και αραδιάζω τις ιδεολογίες μου.
Οπότε μια και είσαι απατεώνας τζαμπατζής,σου λέω ότι σαν τέτοιο πρέπει να σε αντιμετωπίζουν στις αντιπαραθέσεις σου.
Τους λέω μετανάστες επειδή είναι μετανάστες, νομίζω είναι αυταπόδεικτο. Και όντως, δεν ζητάω επίσημα έγγραφα για να λυπηθώ κάποιον.
Μετανάστευση λέγεται η ελεγχόμενη εισδοχή.Αυτό που βιώνουμε θεωρείται εισβολή.
Για να μην κάθονται, κάποιο λόγο θα έχουν. Από την άλλη, γιατί να μην έρθουν ελλάδα; Από τη δική τους οπτική το συζητάμε εξάλλου.
Μάλλον ψάρεψα λαβράκι.

Ποιός τους υποδεικνύει το λόγο;Ποιός σε έβαλε στη δική τους οπτική γωνία;Γιατί εισβάλλουν κατα χιλιάδες σε μία ήδη πτωχευμένη χώρα;

Είμαι εδώ για να σου χαλάω τη μέρα. Προτιμώ να συντηρώ "λαθροεισβολείς" παρά ελληνάρες φραπεδάκηδες και "πατριώτες".

Μπα.Μια μάντρα αρχίδια μπορείς να μου κλάσεις,για παραπάνω δεν σε κόβω ικανό.

Πως συντηρείς λαθροεισβολείς αφού είσαι επαναστάτης;Εγώ ξέρω τον επαναστάτη πένητα.Οξύμωρο με σένα;Πλούτη;Με τα λόγια;

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που από συζήτηση με μερικές νότες προσωπικών προσβολών, πήγαμε σε προσωπικές προσβολές και μόνο.

Ερχόμαστε να σας φάμε τις δουλειές και τη θρησκεία σας!

iLvlLP1XOVqjr.jpg

Δημοσ.

Κοίτα να δεις που από συζήτηση με μερικές νότες προσωπικών προσβολών, πήγαμε σε προσωπικές προσβολές και μόνο.

Σε πρόσβαλα κάπου καλό μου παιδί;

Ερχόμαστε να σας φάμε τις δουλειές και τη θρησκεία σας!

iLvlLP1XOVqjr.jpg

Όσο για τη θρησκεία μας που θέλουν τα τη φάνε,πρώτον θα βαρυστομαχιάσουν γιατί έχουμε πάνω από 9.500.000 θεούς και αιρέσεις,άσε δε πόσες μπορεί ο καθένας μας να σκαρώσει εκείνη τη σιγμή,μιας και στον καθένα μας είναι εγκατεστημμένος ο θεός.

Είμαστε ένας μικρός θεούλης αυτόνομα και μόνοι μας.

Προτεινόμενο ανάγνωσμα:Οι Θεοποιοί του Χέρμπερτ.Ξεστραβώσου λίγο,φιλικά...

Υ,Γ,Λέω να σταματήσω εδώ,είναι τελείως ηλίθιο να αντιπαρατίθεμαι με κάποιον που το παίζει επαναστάτης (τι το παίζει,τόχει κάνει σφεντόνα δηλαδή...) και ταυτόχρονα βάζει σαν βέλος στη φαρέτρα του τη θρησκεία.

Ημαρτον που λέει κι ο μέγας φιλόσοφος Γεωργίου.

Δημοσ.

Υ,Γ,Λέω να σταματήσω εδώ,είναι τελείως ηλίθιο να αντιπαρατίθεμαι με κάποιον που το παίζει επαναστάτης (τι το παίζει,τόχει κάνει σφεντόνα δηλαδή...) και ταυτόχρονα βάζει σαν βέλος στη φαρέτρα του τη θρησκεία.

Ημαρτον που λέει κι ο μέγας φιλόσοφος Γεωργίου.

>Not knowing about trolling.

nothingtodohere.jpg

Δημοσ.

αθεος ειμαι κ γω.

διαβασα μερικες αποψεις οτι και ο χριστιανισμος ειναι φανατικος.αναφερανε παραδειγματα 18-19ου αιωνα,θεσεισ της γινεκας,σταυροφοριες και τα λοιπα.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΙΣΕΟΝΑ!! υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν φανατικοι βλακες που νομιζουν οτι εκτελουν βουληση του θεου,αλλα ειναι μειονοτητα,οσο και να λεμε,τετοιο μισος,τετοιο κομπλεξ σε πλεονοτητα τους χριστιανοι δε βγαζουν,βγαζουν ομως και με το παραπανο οι μουσουλμανοι.οι τιποι εχουν μενει στο μεσαιωνα.καθεμερινα,σχεδων σε καθε μουσουλμανικο σειμειο του πλανιτη,ξεκινωντασ απο παλαιστινη συνεχιζοντασ μεχρι αφγανισταν,καινε χριστιανικες σημαιες,εικονες και σταυρους.δε αντιδρα ο χριστιανισμος,και καλα κανει,γιατι ειμαστε (αν και ειμαι αθεος ανηκω στη χριστιανικη κοινοτητα,καθως τετοια ειναι στη χωρα μας,αλλο "δε πιστευω" και αλλο "δε σεβομαι") μαλλον ποιο συγκρατημενοι,ποιο καλα στα μυαλα μας,ποιο μπροστα,και μαλλον ξεφυγαμε απο ΜΕΣΑΙΩΝΑ.γιατι ο ανθροπως υποτιθεται παει μπροστα,εξελισσεται.για μια ταινια κακιστης ποιοτητας που δε αξιζει καν τη προσοχη μας,εγινε τησ κολασεως.αν τη βγαλουν αυτη τη 15λεπτη βλακιτσα στα σινεμα και βαλουν 10 ε εισητηριο θα σπασει ταμειο,κανανε καλητερη διαφημηση :-D :-D :-D :-D .

για μενα οι ιερεις των θρησκευματων ειναι σαπιοι μεχρι κοκαλο.παπαδες που κυκλοφορουν με αμαξαρες,τα πολλα περιστατικα των ανθροπων του θεου με παιδαραστεια κλπ,πολλα μπορεις να βρεις.αλλα δε συγκρινς τους ιερεισ μας με τους δικους τους.συγκρινω λαους,και οσο και αν καποιοι ειρηνηστες φοναζουν συνθηματα ισοτητας-σορρι μαγκες,οι μουσουλμανοι ειναι ποιο αγριοι,ποιο κοροιδα,και ποιο πισοδρομικοι και κομπλεξικοι.

το κομπλεξ τους οτι δε τους συμπαθουνε...πρεπει να αναρωτηθουν,γιατι δε συμπαθουνε αυτους και οχι ξερω γω τους βουδιστες?ισος τελικα υπ[αρχει ο λογος.)))))) οταν φωναζεις τους υπολειπους "απιστοι" μη περιμενεις ερωτικη συντροφια.περιμενε μια αντιπαθεια.δικαιολογιμενη.

π.σ.σορρι για ελληνικα,ομογενης,προσπαθω

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοια υποστήριξη στο ακραίο Ισλάμ, απο άτομα με προοδευτική συνείδηση κιόλας, οι μουλάδες και οι Αγιατολάχ δεν την φαντάζονταν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

Δημοσ.

Τέτοια υποστήριξη στο ακραίο Ισλάμ, απο άτομα με προοδευτική συνείδηση κιόλας, οι μουλάδες και οι Αγιατολάχ δεν την φαντάζονταν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα!

καμιά υποστήριξη μη μπερδεύεσαι....

btw http://www.thearda.com/QuickLists/QuickList_205.asp

• Super Moderators
Δημοσ.

Για αυτους που λενε οτι εσεις οι χριστιανοι δεν κανετε τετοια:

http://news247.gr/ei...io.1941462.html

not enough facepalms για το συγκεκριμένο σχόλιο...

1ον αντιθετος στη θεωρια της εξελιξης ηταν οπως ειμαστε και οι περισσοτεροι εδω μεσα(ελπιζω).αν εσυ νομιζεις οτι οι ανθρωποι ειναι απλως εξελιγμενα πιθηκια δικο σου προβλημα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...