xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή δεν πιστεύεις στο ισλάμ δεν σημαίνει ότι είσαι και λιγότερο «πίθηκος» απ αυτούς όμως. αυτο ακριβως σημαινει.δε σπαω καταστηματα,δε καιγω αμερικανικες κολοσημαιες,δε προσφερω 100 000 ευρω για κεφαλη ενος αταλαντου σκηνοθετη,δε βαζω C-4 πανο μου για να παω να ανατιναξω μερικα αμερικανακια,δε παντρευομαι 14χρονο κοριτσακι,δε εχω 14 γινεκες,αρα οθτε εχω 14 πεθερες :-D ,δε εχω αργια 11 σεπτεμβρη...θα σταματησω εδω.οχι,δεν ειμαι μαλλον πηθηκος.ουτε λεω οτι μουσουλμανοι ειναι πυηικοι,ανθροποι ειναι,αλλα παρα μα παρα πολυ πισο στην εξελιξηΨΗΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ)))
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ακριβως σημαινει.δε σπαω καταστηματα,δε καιγω αμερικανικες κολοσημαιες,δε προσφερω 100 000 ευρω για κεφαλη ενος αταλαντου σκηνοθετη,δε βαζω C-4 πανο μου για να παω να ανατιναξω μερικα αμερικανακια,δε παντρευομαι 14χρονο κοριτσακι,δε εχω 14 γινεκες,αρα οθτε εχω 14 πεθερες :-D ,δε εχω αργια 11 σεπτεμβρη...θα σταματησω εδω.οχι,δεν ειμαι μαλλον πηθηκος.ουτε λεω οτι μουσουλμανοι ειναι πυηικοι,ανθροποι ειναι,αλλα παρα μα παρα πολυ πισο στην εξελιξη ΨΗΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ))) Ορθογραφία παρακαλώ. 1
xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 άλλο παντού υπάρχει κι άλλο κανείς που έγραψες πιο πριν προφανώς και παίζει ρόλο, δεν έχεις δει θρησκευόμενα retards στην Αμερική που πχ δεν θέλουν στα σχολεία τους να διδάσκεται η εξέλιξη των ειδών? επίσης δεν ψάχνουμε/συγκρίνουμε ίδιες πράξεις με αυτές των orcs, έχουμε ουκ ολίγα παραδείγματα που είναι να τραβάς τα μαλλιά σου... μειονοτητες!! ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ!. δε καιμε,δεν φανατιζομαστε να σκοτωσουμε .σε π[λεονοτητα,ειμαστε θες να πεις το ιδιο πισο μ αυτους?βλεπεισ τι γινεται σε ολο το κοσμο???
zeniath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κανά λεξικό στον browser δεν θα ήταν και άσχημο by the way
xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ορθογραφία παρακαλώ. συγνομη,εχω μεγαλωσει στην αμερικη.προσπαθω παντος.
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ακριβως σημαινει.δε σπαω καταστηματα,δε καιγω αμερικανικες κολοσημαιες,δε προσφερω 100 000 ευρω για κεφαλη ενος αταλαντου σκηνοθετη,δε βαζω C-4 πανο μου για να παω να ανατιναξω μερικα αμερικανακια,δε παντρευομαι 14χρονο κοριτσακι,δε εχω 14 γινεκες,αρα οθτε εχω 14 πεθερες :-D ,δε εχω αργια 11 σεπτεμβρη...θα σταματησω εδω.οχι,δεν ειμαι μαλλον πηθηκος.ουτε λεω οτι μουσουλμανοι ειναι πυηικοι,ανθροποι ειναι,αλλα παρα μα παρα πολυ πισο στην εξελιξη ΨΗΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ))) είναι πολύ πίσω στην εξέλιξη... μάλιστα και ο χιτλερ τα ίδια έλεγε... για την δικιά του ανώτερη παπ"άρια" φυλή... βέβαια από την ορθογραφία καταλαβαίνεις.... ΟΥΓΚ παίρνω πίσω το σχόλιο για την ορθογραφία.... το ΟΥΓΚ παραμένει,... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μειονοτητες!! ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ!. δε καιμε,δεν φανατιζομαστε να σκοτωσουμε .σε π[λεονοτητα,ειμαστε θες να πεις το ιδιο πισο μ αυτους?βλεπεισ τι γινεται σε ολο το κοσμο??? όχι δεν είμαστε το ίδιο με αυτούς, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε και τα δικά μας κουσούρια, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, δεν συγκρίνουμε με τα χειρότερα για να αισθανόμαστε καλύτερα! βλέπω τι γίνεται σε όλο το κόσμο, εσύ πιστεύεις ότι τα επεισόδια τα κάνει ολόκληρος ο πληθυσμός μιας χώρας? αν όχι τότε πόσοι?
xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή δεν πιστεύεις στο ισλάμ δεν σημαίνει ότι είσαι και λιγότερο «πίθηκος» απ αυτούς όμως. Συν ότι η κίνηση αυτή δείχνει μόνο μικροψυχία και τίποτε άλλο. οχι χαρακτηρισμους.δειξε μονο γεγονοτα,εγω εχω να δειξω μπολικα,μαζικα γεγονοτα,δειξε ενα βιντεακι οπου στο κεντρο της αθηνας μαζευτηκανε χριστιανοι ορθοδοξοι επιδη καποιος ε χει καψει σταυρο στη παλαιστινη είναι πολύ πίσω στην εξέλιξη... μάλιστα και ο χιτλερ τα ίδια έλεγε... για την δικιά του ανώτερη παπ"άρια" φυλή... βέβαια από την ορθογραφία καταλαβαίνεις.... ΟΥΓΚ παίρνω πίσω το σχόλιο για την ορθογραφία.... το ΟΥΓΚ παραμένει,... ο χιτλερ κρατησε 12 χρονια στην εξουσια,ο πολιτισμος τον καθαρισε γρηγορα.ηταν βλαξ,δε ειπα οτι στην ιστορ ια του διτικου πολιτισμου δεν υπηρχαν σαδιστες και βλαξ,αμα θες να σηζητησεις για 2ο παγκοσμιο ανιξε αλλο τοπικ όχι δεν είμαστε το ίδιο με αυτούς, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε και τα δικά μας κουσούρια, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, δεν συγκρίνουμε με τα χειρότερα για να αισθανόμαστε καλύτερα! βλέπω τι γίνεται σε όλο το κόσμο, εσύ πιστεύεις ότι τα επεισόδια τα κάνει ολόκληρος ο πληθυσμός μιας χώρας? αν όχι τότε πόσοι? δυσκολο να μετρησεις.δεν λεω οτι ειμαστε καλυτεροι,λεω οτι ειμαστε ποιο πολυτισμενοι.δεν ειναι κακο η καλο,ειναι ντε φακτο.εχουμε δικα μασ,σιγουρα.αλλα απο φανατισμο ειμαστε ποιο κουλ.δε μιλαω σαν εκπρωσοπος ελληνοορθοδοξης εκλισηιας,απλος με τη συμπεριφορα των μουλμανων ευκολο να το διαπιστωσεις.100 000 εθρο υπουργος στο πακισταν για κεφαλη απιστου σκηνοθετη...και πολλα τετοια,τα εγραψα καπου πριν.
KleKoR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ο χιτλερ κρατησε 12 χρονια στην εξουσια,ο πολιτισμος τον καθαρισε γρηγορα.ηταν βλαξ,δε ειπα οτι στην ιστορ ια του διτικου πολιτισμου δεν υπηρχαν σαδιστες και βλαξ,αμα θες να σηζητησεις για 2ο παγκοσμιο ανιξε αλλο τοπικ εντολές δεν παίρνω από κανέναν, πόσο μάλιστα από φασιστάκια σαν και του λόγου σου... ότι πρέσβευε ο χίτλερ περί παπ"άριας" φυλής πρεσβεύεις και εσύ που πιστεύει πως οι μουσουλμάνοι νταξ δεν είναι πίθηκοι αλλά είναι πάρα πολύ πίσω στην εξέλιξη... άιντε.... πολιτισμένε...
xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τοσο πολυ σασ τσαντισα?δε προλαβαινω να απανταω.
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 τραίμη υ γι απω τιν αθάνατυ αιληνυκι λαιβαιντυα 2
xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 εντολές δεν παίρνω από κανέναν, πόσο μάλιστα από φασιστάκια σαν και του λόγου σου... ότι πρέσβευε ο χίτλερ περί παπ"άριας" φυλής πρεσβεύεις και εσύ που πιστεύει πως οι μουσουλμάνοι νταξ δεν είναι πίθηκοι αλλά είναι πάρα πολύ πίσω στην εξέλιξη... άιντε.... πολιτισμένε... τοτε γιατι δε λεω το ιδιο για βουδιστες ξερω γω?δεν ειναι θεμα φασισμου,προς θεου,αριστερο κομμα ψηφησα)))))))) απλος δε μπορω να πω οτι ειναι μπροστα οι μουσουλμανοι οταν κανουν αυτα που κανουνε.για μια χαζομαλακια 15 λεπτων απο εναν αταλαντο σκηνοθετη καινε οτι βρουν μπροστα τους.σορρι,ειναι πισο.αν εξερεσουμε τους τουρκους,εκει ο ισλαμισμος σχετικα ειναι συγκρατιμενος.με καποιους φανατισμους,οπως σε ολεσ τισ θρησκειες,αλλα συγκρατιμενοι. εντολές δεν παίρνω από κανέναν, πόσο μάλιστα από φασιστάκια σαν και του λόγου σου... ότι πρέσβευε ο χίτλερ περί παπ"άριας" φυλής πρεσβεύεις και εσύ που πιστεύει πως οι μουσουλμάνοι νταξ δεν είναι πίθηκοι αλλά είναι πάρα πολύ πίσω στην εξέλιξη... άιντε.... πολιτισμένε... και σταματα να φανατιζεσαι,ηρεμισε )))) σηζηταμε οι μουσουλμανοι εχουν και αυτοι καποια θετικα.ειναι π.χ. παρα πολυ εννομενος λαος.αν ειχαμε και εμεισ τετοια εννοτητα τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα.αλλα εχουν και τα μειον,γιατι να μη τα λεμε?κακο ειναι?ειναι φανατισμενοι,οι πε ρισσοτεροι ειναι ετημοι να θυσιαστουν για ονομα του αλλαχ,καινε πρεσβειες,δε συμπαθουνε ευρωπαιους και αμερικανους,κανεναν δε συμπαθουνε,στη καλητερη απλος τους ανεχονται.αλλα δε συμπαθουνε,με φιλοδοξια να εξαφανιστουμε,το λενε οι ιδιοι,δε το κρυβουν.δεν τους μισω,αλλα αρνουμε να λες οτι ειναι "μπροστα",αφου δεν ειναι.το δειχνουν. θεωρει σε αυτο το οπικ κανεις τους βουδιστες ζωα?θεωρει οτι ειναι βιαιος πολιτισμος?οχι,γιατι?επιδη δε το εχουν δειξει.και τον βουδα εχουν κοροιδεψει σε αρκετες αμερικανικες ταινιες.δε το δειξανε,οποτε δε λεμε οτι ειναι βιαιοι,το δειχνουν ομως μουσουλμανοι,γιατι να μι το πουμε?
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Προφήτης Μουσακάμεθ O Πορδιτής Χριστοφορε αυτα που ρωτας εχουν ηδη απαντηθει. Και εβαλα ενα link στις πρωτες σελιδες γιατι γινεται χαμος σε αυτες τις χωρες.
xristoforos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Προφήτης Μουσακάμεθ O Πορδιτής Χριστοφορε αυτα που ρωτας εχουν ηδη απαντηθει. Και εβαλα ενα link στις πρωτες σελιδες γιατι γινεται χαμος σε αυτες τις χωρες. δ εν το βρισκω το λινκ.και μη ρισκαρεις με τον μωαμεθ,θα σε σφαξουν καλε....απαγορευεται :-D
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω εισαι: O Site: Salman Rushdie (που εκτος και απο τρομερος ριχτουλας απιστευτων γυναικων) ειπε κατι απολυτα σωστο (http://www.thedailyshow.com/full-episodes/tue-september-18-2012-salman-rushdie για οποιον θελει να το δει) Το ισλαμ ειναι "νεα" θρησκεια σχετικα με τον χριστιανισμο. (1300~ χρονια) Εδω μεσα ειπανε μερικοι το τι εκανε ο χριστιανισμος στα 1300 χρονια του... και πεσατε να τους φατε οτι αυτα γινανε παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα