Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω εισαι:

τα περισσοτερα γινανε παλια,αυτα που γινανε προσφατα ειναι περιστατικα,δεν ειναι μαζικη αντιδραση μισους σε κατι.ο πολιτισμος μασ τα κατηγορει.δε τα στηριζει.αντιθετος,πολιτισμος μουσουλμανικος,υποστιριζει την αποψη να σκωτοθει ο σκηνοθετης.οχι μονο οι ιερεις τουσ,αλλα και απλος λαος,σαν εμασ,ακομα και ο αντιπροσοπωσ τους στη πακιστανεζικη βουλη,πουυ σταζει 100 000 ευρω,ειναι ενα συγκεκρμενο παραδειγμα οπου υπαρχει ΜΑΖΙΚΗ αντιδραση μισους απο πλευρας του ισλαμιστικου πολιτισμου

Εδω εισαι:

φιλε μου τουφας.δε ειμαι εδω για να προστατευω τον χριστιανισμο,εγω δε πιστευω καν στη θρησκεια.εγω απλος σαν ενας παρατηρητης,ενα απλο μικρο πλασματακι σε τουτη τη γη παρατηρω τι βλεπω.βλεπω φανατισμο,μισοσ,επυθειμια εξαφανισης διτικοχριστιανου πολιτισμου.αφου αυτα βλεπω.δε φταιω που καινε σπανε σκοτονουνε και παντρεβονται 14χρονα κοριτσακια..βλεπω αυτα και ναι,εχω δικαιωμα να πω,ειναι παρα πολυ πισο στην εξελιξη
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και σου ειπε και παλι, κανουν ΤΑ ΙΔΙΑ με αυτα που εκανε ο χριστιανισμος οταν ηταν στα ντουζενια του...

Δημοσ.

και σου ειπε και παλι, κανουν ΤΑ ΙΔΙΑ με αυτα που εκανε ο χριστιανισμος οταν ηταν στα ντουζενια του...

ακριβως)) εμεις ξεφυγαμε,αυτοι οχι.οποτε ειναι πισο στην εξελιξη της ιστοριας η οχι?εχουν ακομα τη κοσμοθεωρια του μεσαιωνα η οχι?μαλλον ναι.και επιδη ο χριστιανισμος τα εκανε αυτα στα χρονια σταυροφοριας καποτε,πρεπει να πω και καλα "α οκ,ειναι ολα κουλ,τα καναμε και εμεις,ας τα κανουν και αυτοι τωρα,δε γαμιεται,ασ καψουν παλι καμια πρεσβεια."...δε στεκει
Δημοσ.

ασ ερθει μπροστα μου ενας μουσουλμανος και κανει τη πρ οσευχη του στον αλλαχ μπροστα μου,θα σεβαστω και δε θα του πω λεξη.οταν πηγα ομως καποτε στο ανατολικο ιρακ,η μητερα μου,που ειναι βαθια πιστη χριστιανη ορθοδοξη δε ρισκαρε να κανει το σταυρο της.κανεισ δε ρισκαρε))εδω κανανε μαζικη προσευχη καποτε στη πλατεια αττικης και η μονη αντιδραση ηταν καποια μικροεπισοδεια τησ πλακας και γκρινια των δεξιων.αυτα.ουτε σφαγη,ουτε καψημο πακιστανεζικης πρεσβειας.περισσοτεροι ειτε ηταν απλοσ αδιαφοροι,ειτε δειξανε κατανοηση

δεν εξελιχθήκαμε, προοδεύσαμε, έχει μια διαφορά νομίζω :P

εχεισ δικιο,το ειπεσ καλυτερα.+φωνω

προοδος,οχι εξελιξη,

Δημοσ.

δεν εξελιχθήκαμε, προοδεύσαμε, έχει μια διαφορά νομίζω :P

Σε πεισμα ολων αυτων που τωρα εχουν την ανεση να το παιζουν κριτες και να χτυπανε παλαμακια για μια κατεβασμενη σελιδα.

Αληθεια με ποια κατηγορια ακριβως εγινε ολο αυτο? Την προσβολη νεκρου?

Μηπως να στειλουμε το threadακι με τον θανατο του Αλεξη στις αρχες να γελασουμε?

Τωρα που γυρναει ο τροχος να μας παρει ολους η μπαλα.

Δημοσ.

Σε πεισμα ολων αυτων που τωρα εχουν την ανεση να το παιζουν κριτες και να χτυπανε παλαμακια για μια κατεβασμενη σελιδα.

Μηπως να στειλουμε το threadακι με τον θανατο του Αλεξη στις αρχες να γελασουμε?

Τάχουνε ξυλώσει τα επίμαχα σημεία,απ´ τις πρώτες μερες....
Δημοσ.

Κακόβουλη βλασφημία και εξύβριση θρησκευμάτων. Ξέρεις προβλέπεται συνταγματικά η ελευθερία της έκφρασης με εξαίρεση όταν προσβάλλεται οποιαδήποτε θρησκεία. Οπότε και σκίτσο με τον μωάμεθ να ανέβαινε κάπου ή αντίστοιχη ταινία, στην Ελλάδα θα είχε κατασχεθεί και ο δημιουργός θα είχε συλληφθεί.

Υπάρχει ελευθερία έκφρασης...αλλά αν εγώ στον δρόμο σε πω "μαλάκα" μου έχεις δικαίωμα να μου κάνεις αγωγή για εξύβριση.

Δημοσ.

Οχι αγαπητε.

Trolling ειναι να κοροιδευεις τους απολιτιστους μουσουλμανους για την χαζομαρα τους, και καπακια να κανεις το ιδιο λιγες ωρες μετα και να χτυπας παλαμακια.

Και ειναι τοσο γαματο γιατι τρολαρεις τον εαυτο σου. Μιλαμε το πηγατε ενα επιπεδο παραπερα!

Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία της αγάπης. Ως εκ τούτου εξαιρέσεις δεν γίνονται. Εκτός απο τους απολίτιστους μουσουλμάνους λοιπών κοροιδεύω και τους ανεγκέφαλους ψευτοπροοδευτικούς αυτοαποκαλούμενους άθεους του πληκτρολογίου και του φεισμπουκ.

Και σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, ναι εκανες ακριβως το ιδιο. Οι απολιτιστοι καινε και σκοτωνουν, εσυ φυλακιζεις. Μεχρι εκει σου επιτρεπει ο πολιτισμος και οι νομοι της χωρας σου.

Αν και κρινοντας απο τα μηνυματα ολων αυτων των καλων χριστιανων, θα γουσταρατε να δειτε και λιγο αιματακι απο τον 27χρονο.

Ουρουκ-Χαι του καναπε!

Ενω οι πολιτισμένοι προτιμουν να εξασκούν ψυχολογική βία και να προσβάλλουν εκατομυρρια ανθρώπους για την ιδεολογία τους, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζονται τη διαφορετικότητα των πολιτισμών :cry: .

Αποφασίστε τελικά ψευτοεπαναστάτες του καναπέ(ος).

Δημοσ.

Ο Χριστιανισμός είναι θρησκεία της αγάπης. Ως εκ τούτου εξαιρέσεις δεν γίνονται. Εκτός απο τους απολίτιστους μουσουλμάνους λοιπών κοροιδεύω και τους ανεγκέφαλους ψευτοπροοδευτικούς αυτοαποκαλούμενους άθεους του πληκτρολογίου και του φεισμπουκ.

Ενω οι πολιτισμένοι προτιμουν να εξασκούν ψυχολογική βία και να προσβάλλουν εκατομυρρια ανθρώπους για την ιδεολογία τους, ενώ ταυτόχρονα υπερασπίζονται τη διαφορετικότητα των πολιτισμών :cry: .

Αποφασίστε τελικά ψευτοεπαναστάτες του καναπέ(ος).

Την ειδαμε την αγαπη σας και τις μη εξαιρεσεις, μεσα απο τα μηνυματα αγαπης που αφηνατε στην ιστοσελιδα που δεν σας αρεσε. Πανω απ'ολα ανοχη και αγαπη.

Αθεος του πληκτρολογιου. Σε αντιθεση με εσενα εγω δεν πρεπει να ακολουθησω καποιους κανονες. Και απο τον καναπε μου μια χαρα αθεος μπορω να ειμαι.

Εσυ απο τον καναπε σου, χωρις να πηγαινεις εκκλησια, χωρις να νηστευεις, και με το να ευχεσαι θανατο εδω και εκει, λυπαμαι αλλα δεν ακολουθεις την θρησκεια σου.

Ψυχολογικη βια σε εκατομμυρια ανθρωπους για την ιδεολογια τους? Καλα χαλαρωσε γιατι δεν ειναι ολοι οι χριστιανοι σαν εσενα. Επισης δεν σε αναγκασε κανενας να μπεις στην συγκεκριμενη σελιδα.

Αυτο δεν ειναι ψυχολογικη βια. Μαζοχισμος λεγεται και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν το εγκρινει η εκκλησια σου.

Και φυσικα υπερασπιζομαι την διαφορετικοτητα των πολιτισμων.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα στεναχωριομουν αν τα ορκ της καθε θρησκειας εξαφανιζονταν απο προσωπου γης, και μας αφηναν στην ησυχια μας.

Ενας καλυτερος κοσμος για εμας που θα μεναμε πισω.

• Like 2
Δημοσ.

Αραγε τι αποψη να εχει ο γατοπαρδος; (πως το λενε το τρολλ απο θεσσαλονικη που μπαινει που και που και γραφει για το πασοκ τουρκια κλπ)

Δημοσ.

Αραγε τι αποψη να εχει ο γατοπαρδος; (πως το λενε το τρολλ απο θεσσαλονικη που μπαινει που και που και γραφει για το πασοκ τουρκια κλπ)

Πασπαρογατος ρε βλασφημε!!!

ειμαι στο τσακ να σε κανω ρεπορτ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...