zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρόβλημα είναι η έλλειψη μπάφου λόγω έλλειψη χρημάτων... Χάρη, αν δεις απαγόρεψε να χτιστεί η εκκλησία (ο Μπλουμμπεργκ) στην ίδια θέση "γιατί πλεόν είναι memorial όλων των θρησκειών" και θα την μεταφέρουν αλλού. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Χάρη, αν δεις απαγόρεψε να χτιστεί η εκκλησία (ο Μπλουμμπεργκ) στην ίδια θέση "γιατί πλεόν είναι memorial όλων των θρησκειών" και θα την μεταφέρουν αλλού. κάνεις πλάκα τώρα έτσι, που το πρόβλημα να μεταφερθεί άλλου? κάπου πήρε το μάτι μου για 100 γιάρδες πιο μακρυά, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.... http://cityroom.blogs.nytimes.com/2011/10/14/way-is-cleared-to-rebuild-greek-orthodox-church-lost-on-911/?scp=1&sq=st.%20nicholas&st=cse 25m $ για μια εκκλησία? έλεος...
gigisoni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 wtf???? φιλε)) το οτι εχω θεματακια με ορθογραφια,οφειλεται στο οτι μεγαλωσα αλλου.η μανα μου θα ελεγε οτι ειναι θαυμα που γραφω εστω και ετσι.αν σου πειραξα τα πατριοτικα σου αισθηματα επιδη δε γραφω σωστα,σορρι.προσπαθω. και δε πηγα στο αριστερο ιρακ,στο ανατολικο. παιδεια οντος υπαρχει ελαχιστη,αλλα εδω δε ψαχνουμε το ΛΟΓΟ γιατι ειναι τοσο πισο απο διτικοχριστιανικο πολιτισμο,αλλα ΑΝ ειναι πισο η οχι.ε λοιπον ειναι.τωρα το ΓΙΑΤΙ,ειναι ενα θεμα για αλλο τοπικ.ελλειψη παιδιας,παρεξηγηση του κορανιου(που ειναι αρκετα ειρηνηκο αμα το μελετησεις,απλος οι ιδιοι μουσουλμανοι το καταλαβανε μαλλον λαθος),μπορει να φταει το οτι δεν εχουν δικια τους οριμη σκεψη.πιστεψε με,κανουν οτι τους λενε οι ιερεις τους.που μαλλον επισης οφειλεται στην ελλειψη παιδιας.τεσπαν δε ψαχνω γιατι,πως και ποτε,αλλα αν ειναι αυτη τη στηγμη ο ποιο βιαιος πολιτισμος γεματος με μισος προσ υπολειπους η οχι.τελευταια γεγονοτα δειχνουν οτι ειναι. π.ς.ειπα πουθενα οτι ειμαι χριστιανος?))))))βασηκα ειμαι,καθος βαπτισμενος,αμα ρωτησεις,αλλα προσοπικα δε πιστευω,δε πιστευω στην αγια γραφη,στον ισου.αλλα δε τους βριζω,σεβομαι θρυσκεια,αν ελεγα οτι δε τη σεβομαι θα ηταν το ιδιο σαν να ελεγα οτι ολοι ορθοδοξοι χριστιανοι της αγαπημενης μου ελλαδας ειναι βλακες.εγω αρνουμαι να το κανω αυτο. το παιδη εκανε λαθος,εννουσε ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ιρακ Εντάξει ρε παιδιά μην βαράτε, καινούργιο iPad έχω και το μαθαίνω ακόμα και μου σπάει τα νεύρα το πληκτρολόγιό του και η διόρθωσή του και δεν βλέπω τι γράφω...πχ αντί για βαράτε μου έβαλε μόνο του βαρύτερες..... Βάλε διόρθωση και ορθογραφία ελληνική στον firefox, θα σε βοηθήσει πολύ. Το θέμα είναι ότι όσο πιο αμόρφωτος ο λαός, τόσο πιο φανατικά θρησκευόμενος με τυφλή πίστη σε φανταστικούς φίλους. Οπότε το να συγκρίνει δυτική κοινωνία με Ιράκ είναι κάπως άκυρο. Σκέψου τι γινόταν στις δυτικές κοινωνίες πριν 1 αιώνα όμως, πχ. @status, δεν μπορώ να σε κάνω quote γαμώ το iPad μου....σου απάντησε ο tolis_01
zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 κάνεις πλάκα τώρα έτσι, που το πρόβλημα να μεταφερθεί άλλου? κάπου πήρε το μάτι μου για 100 γιάρδες πιο μακρυά... Στο ότι δεν θα ξαναχτιστεί στο ίδιο μέρος για να μην ενοχλούνται πιστοί άλλων θρησκειών (ή άθεοι). Δηλαδή αν πέσει το σπίτι σου από σεισμό και εγώ σαν γείτονας δε σε γουστάρω, θα κάνω τον δήμαρχο να σου μεταφέρει το οικόπεδο και το σπίτι 100 μέτρα πιο κει γιατί δε γουστάρω την φάτσα σου. Σου φαίνεται λογικό; Εμένα πάντως όχι. Whatevah πάντως, αυτά τα παραδείγματα είναι για να βλέπουμε ότι ΟΡΚ υπάρχουν σε όλες της εκφάνσεις της θρησκείας, και όπως ένας χριστιανός θα υποστηρίξει την θρησκεία του χωρίς να πάει να πει ότι συμφωνεί με τους υπερορθοδοξους ή ένας μουσουλμάνος χωρίς να συμφωνεί με ταλιμπάν, έτσι θα κάνει και ο άθεος. Αλλά να μην βλέπουμε μόνο την καμπούρα του γείτονα και να ξεχνάμε την δικιά μας. Τες πα, πάω για GW2
KleKoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ότι δεν θα ξαναχτιστεί στο ίδιο μέρος για να μην ενοχλούνται πιστοί άλλων θρησκειών (ή άθεοι). Δηλαδή αν πέσει το σπίτι σου από σεισμό και εγώ σαν γείτονας δε σε γουστάρω, θα κάνω τον δήμαρχο να σου μεταφέρει το οικόπεδο και το σπίτι 100 μέτρα πιο κει γιατί δε γουστάρω την φάτσα σου. άκυρο το παράδειγμα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ότι δεν θα ξαναχτιστεί στο ίδιο μέρος για να μην ενοχλούνται πιστοί άλλων θρησκειών (ή άθεοι). Δηλαδή αν πέσει το σπίτι σου από σεισμό και εγώ σαν γείτονας δε σε γουστάρω, θα κάνω τον δήμαρχο να σου μεταφέρει το οικόπεδο και το σπίτι 100 μέτρα πιο κει γιατί δε γουστάρω την φάτσα σου. είδες btw τι ποσά θα ξοδευτούν για την κατασκευή έτσι? αν μου το έχτιζαν "τσάμπα", δεν θα το έλεγα ούτε του παπά...
zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοί θέλουν να το χτίσουν με δικά τους λεφτά όμως στο ίδιο μέρος Ο άλλος δίνει τα λεφτά για να τους διώξει από εκεί Δηλαδή αν είχες θέα στο Αιγαίο και σου έλεγα "στο χτίζω εγώ με λεφτά μου αλλά θα έχεις θέα το μπαλκόνι του γείτονα" ? Άντε άντε, GW time
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 αν το σπίτι μου ήταν gtpk και μου έχτιζες ολοκαίνουριο πανάκριβο προσωπικά δεν θα με απασχολούσε η θέα... κατά τα άλλα το παράδειγμα είναι τελείως άκυρο...
gigisoni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Οσον αφορά το χτίσιμο εκκλησίας, επειδή έχω προσωπική πείρα από Θεσσαλονίκη, μια χαρά και οι πιστοί δεν την θέλουν δίπλα στα σπίτια τους να μην βαρά η καμπάνα μέσα στ'αυτιά τους κυριακάτικα όταν ακόμα κοιμούνται....
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω πάντως πως αν κάναμε μια έρευνα, θα ήταν πολύ λιγότεροι από τους άθεους αριστερούς. Οι δεξιές ιδεολογίες είναι πιο ολοκληρωτικές, δογματικες, βασισμένες σε μια κεντρική εξουσία, που βοηθούν την ανάπτυξη της θεοκρατίας. Εξάλλου, ειδικά στις ακροδεξιές παρατάξεις, το να δηλώσει κάποιος άθεος, νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο απαιτείται να φάει ξύλο Θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι αριστερές ιδεολογίες είναι πολύ πιο ολοκληρωτικές, ΠΟΛΥ πιο δογματικές, ο ορισμός της κεντρικής εξουσίας, που βοηθούν την ανάπτυξη ενός νέου είδους θεοκρατιάς: την προσωπολατρεία. Άπειρα τα παραδείγματα. Στην ουσία πρόκειτα για μια θρησκεία δηλαδή, με τους προφήτες της, τους αγίους της, τους μάρτυρές της, την ορθοδοξία και τις αιρέσεις της, τους φανατισμένους μουτζαχετίν που δεν δέχονται συζήτηση κλπ κλπ κλπ. 1
KleKoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι αριστερές ιδεολογίες είναι πολύ πιο ολοκληρωτικές, ΠΟΛΥ πιο δογματικές, ο ορισμός της κεντρικής εξουσίας, που βοηθούν την ανάπτυξη ενός νέου είδους θεοκρατιάς: την προσωπολατρεία. Άπειρα τα παραδείγματα. Στην ουσία πρόκειτα για μια θρησκεία δηλαδή, με τους προφήτες της, τους αγίους της, τους μάρτυρές της, την ορθοδοξία και τις αιρέσεις της, τους φανατισμένους μουτζαχετίν που δεν δέχονται συζήτηση κλπ κλπ κλπ. sorry man δεν έχεις ιδέα από αριστερές ιδεολογίες....
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και μια αυτοκριτική κάπου κάπου, για τα όποια λάθη, δεν κάνει κακό. Προηγουμένως για την "νέα θρησκεια" ξέχασα τα "ιερά κείμενα" που παραμένουν αναλείωτα ανα τους αιώνες, την παπαγαλία αυτών, καθώς και τις διάφορες "Οικουμενικές Συνόδους" όπου καθορίζεται η ορθοδοξία και εξοβελίζονται οι αιρετικοί. Κάνω κάπου λάθος;
KleKoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και μια αυτοκριτική κάπου κάπου, για τα όποια λάθη, δεν κάνει κακό. Προηγουμένως για την "νέα θρησκεια" ξέχασα τα "ιερά κείμενα" που παραμένουν αναλείωτα ανα τους αιώνες, την παπαγαλία αυτών, καθώς και τις διάφορες "Οικουμενικές Συνόδους" όπου καθορίζεται η ορθοδοξία και εξοβελίζονται οι αιρετικοί. Κάνω κάπου λάθος; όταν μιλάς για ιερά κείμενα και προσωπολατρία τότε πραγματικά δεν έχεις ιδέα....
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Rephrase please. Αλήθεια μια απορία όσοι είσθε άθεοι τι θα κάνετε αν ένας συγγενείς σας (χτυπα ξύλο) πάθει κάτι θα τον θάψετε-κάψετε η θα τον αφήσετε να σαπίσει.Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια.
kostas_dr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 όταν μιλάς για ιερά κείμενα και προσωπολατρία τότε πραγματικά δεν έχεις ιδέα.... Ώστε δεν υπάρχει Προσωπολατρεία ε; το ακούσαμε και αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα