Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια μια απορία όσοι είσθε άθεοι τι θα κάνετε αν ένας συγγενείς σας (χτυπα ξύλο) πάθει κάτι θα τον θάψετε-κάψετε η θα τον αφήσετε να σαπίσει.

Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια.

καλά ότι να'ναι έτσι...

και έχει απαντηθεί ήδη...

ότι ήθελε ο νεκρός... απλά πράγματα...

Ώστε δεν υπάρχει Προσωπολατρεία ε; το ακούσαμε και αυτό!

προσωπολατρεία στην αριστερά;;;;;

το ακούσαμε και αυτό....

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αλήθεια μια απορία όσοι είσθε άθεοι τι θα κάνετε αν ένας συγγενείς σας (χτυπα ξύλο) πάθει κάτι θα τον θάψετε-κάψετε η θα τον αφήσετε να σαπίσει.

Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια.

έχουν απαντήσει αρκετοί, πιστεύω να σου έφυγε η περιέργεια...

Δημοσ.

καλά ότι να'ναι έτσι...

και έχει απαντηθεί ήδη...

ότι ήθελε ο νεκρός... απλά πράγματα...

προσωπολατρεία στην αριστερά;;;;;

το ακούσαμε και αυτό....

Ωραία διπλωματική απάντηση εσύ λοιπόν τη θα ήθελες να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.

Όσο για την αριστερά ε όχι και δεν υπάρχει προσωπολατρία μην μας τρελάνεις εντελώς!

Stalin και Mao che tung σου φτάνουν ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ωραία διπλωματική απάντηση εσύ λοιπόν τη θα ήθελες να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο.

ότι θα ήθελα να κάνουν οι άλλοι όταν πεθάνω κι εγώ, την επιθυμία μου...

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως οι αριστερές ιδεολογίες είναι πολύ πιο ολοκληρωτικές, ΠΟΛΥ πιο δογματικές, ο ορισμός της κεντρικής εξουσίας, που βοηθούν την ανάπτυξη ενός νέου είδους θεοκρατιάς: την προσωπολατρεία. Άπειρα τα παραδείγματα.

Στην ουσία πρόκειτα για μια θρησκεία δηλαδή, με τους προφήτες της, τους αγίους της, τους μάρτυρές της, την ορθοδοξία και τις αιρέσεις της, τους φανατισμένους μουτζαχετίν που δεν δέχονται συζήτηση κλπ κλπ κλπ.

Αυτό που περιγράφεις είναι μία εσφαλμένη αντίληψη συγκεκριμένων χώρων που λένε ότι είναι αριστεροί.

Όμως, ο παραλληλισμός είναι εντελώς σωστός, για τους συγκεκριμένους χώρους αυτούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει και για άλλους ή την γενική ιδέα.

Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι άνθρωποι, δυστυχώς, έχουν ανάγκη την πίστη σε "έναν", που αυτός έχει τους αμέσους επόμενους και διάφορες στρατιές.

"Η νοοτροπία του δούλου είναι που γεννάει αφέντες"

Όσο υπάρχει αυτή η ανάγκη/νοοτροπία σε πολλούς, τόσο θα βλέπουμε αφέντες κάθε λογής και μορφής.

Δημοσ.

ότι θα ήθελα να κάνουν οι άλλοι όταν πεθάνω κι εγώ, την επιθυμία μου...

E ναι πια είναι αυτή η ριμάδα η επιθυμία σου :huh:
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μου απαντάς ξεκάθαρα, γιατί ?

με ποιους τρόπους δεν θα πιάνω χώρο? ta daaaahhh, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Δημοσ.

με ποιους τρόπους δεν θα πιάνω χώρο? ta daaaahhh, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...

Αν εννοείς τη καύση τότε κάτι δεν πάει καλά.Άθεος δεν είσαι ? Η καύση των νεκρών ανήκει στη τελετουργία πολλών θρησκειών.

Ακόμα πιο ξεκάθαρα; Σου απάντησε, το θέλεις και σε γράμμα, e-mail ή τηλεφωνικώς;

Οχι δεν μου ειπε θελω να καω, να ταφω, να μοιραστουν τα κομματια μου στα 4 σημεια του οριζοντα.Απλα γενικολογιες.

Και μιας και σε βρηκα εσυ τι θα ηθελες ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν εννοείς τη καύση τότε κάτι δεν πάει καλά.Άθεος δεν είσαι ? Η καύση των νεκρών ανήκει στη τελετουργία πολλών θρησκειών.

και η γραφή χρησιμοποιήθηκε από θρησκείες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γράφω αν δεν πιστεύω στις θρησκείες... :unsure:

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν μου ειπε θελω να καω, να ταφω, να μοιραστουν τα κομματια μου στα 4 σημεια του οριζοντα.Απλα γενικολογιες.

Και μιας και σε βρηκα εσυ τι θα ηθελες ?

Και οι μουσουλμάνοι τους θάβουν τους νεκρούς τους, μουσουλμάνος είσαι κι εσύ επειδή θέλεις να ταφείς;

Οσον αφορά εμένα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, δεν ξέρω ρε γαμώτο αν υπάρχουν body farms στην Ευρώπη, έχεις καμιά ιδέα μήπως;

Δημοσ.

Και οι μουσουλμάνοι τους θάβουν τους νεκρούς τους, μουσουλμάνος είσαι κι εσύ επειδή θέλεις να ταφείς;

Οσον αφορά εμένα, δεν έχω αποφασίσει ακόμα, δεν ξέρω ρε γαμώτο αν υπάρχουν body farms στην Ευρώπη, έχεις καμιά ιδέα μήπως;

Παρτο και ετσι δεν δηλωνω ομως αθεος.

και η γραφή χρησιμοποιήθηκε από θρησκείες, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να γράφω αν δεν πιστεύω στις θρησκείες... :unsure:

Αλλο η γραφη και αλλο η καυση, γραφες υπαρχουν πολλες αναλογα με το τοπο και το χρονο η καυση ομως συμβολιζει θρησκευτικη τελετουργια.

Θα περιμενα κατι πιο αθεο ας πουμε να δωθει το σωμα μου στην επιστημη για πειραματα.

Δημοσ.

Παρτο και ετσι δεν δηλωνω ομως αθεος.

Που κολλάει αυτό; Ποιος σου είπε εσένα και πού είναι γραμμένο ότι μόνο οι πιστοί θάβονται; Πάλι άρχισες να λες ό,τι σου κατεβαίνει όπως την άλλη φορά που μας έκανες μάθημα ιστορίας σκαρφίζοντας ιστοριούλες λες από το μυαλό σου;

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...