status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί μου φαίνεται ότι νομίζεις πως θα μας πειράξει κάτι τέτοιο? προσωπικά δεν με πειράζει και στα σκυλιά να με πετάξουν ή στους νεκρόφιλους... πανηγυρικός αποχαιρετιστήριο όργιο με το κορμί 'ς ;ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 ε μα, καθόμασατε να ασχολούμαστε με το που θα μας πετάξουν λες και θα μας νοιάζει όταν θα είμαστε νεκροί?
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κράζετε χωρίς να πρέπει ίσως αυτός είναι ο μονος τρόπος. Λοιπόν σε νεκροταφείο θάβονται μονο οι αυτοί που πιστέουν αν εσείς θέλετε να θαφτείτε στο κήπο σας ok αλλα αυτό δεν είναι ταφή, όταν λέμε ταφή εννοούμε το τελετουργικό όλο. Όσο για το θέμα της δημόσιας υγείας που αναφέρθηκε όπως είπα μπορείτε χαρίσετε των εαυτό σας σε νοσοκομεία για να γίνονται πειράματα, τώρα αν δεν θέλετε μπορείτε να πείτε στους δικούς σας να σας τεμαχίσουν και να σας πετάξουν στη χωματερή. Η συμπεριφορα σου δεν ειναι καλυτερη απο εναν ΧΑ αυτο δυχνει το επιπεδο σου! Μαλιστα. Ξερω οτι ειναι ματαιο, αλλα λυσε μου μια απορια. Γιατι η εκκλησια ειναι εναντια στην αποτεφρωση? Μηπως επειδη θα χανει τα φραγκα απο κηδειες και μνημοσυνα, αφου εναλλακτικες δεν υπαρχουν? Νοσοκομεια για πειραματα? Που ζεις? Εδω δεν εχουν λεφτα για φαρμακα, θα κανουν τοσα πειραματα ωστε να απορροφησουν τοσους δωρητες? Κηποι και χωματερες δεν αξιζουν σοβαρη απαντηση. Καλυτερα να μην τα εγραφες γιατι αμφιβαλλω αν εκανες χιουμορ.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Burial Καλο διαβασμα. Ειλικρινα, εισαι σαν εναν φιλο μου. Ακουσε κατι-χαλασμενο τηλεφωνο, και μετα γεμιζει τα κενα μονος του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 θα κανουν τοσα πειραματα ωστε να απορροφησουν τοσους δωρητες? και γιατί εφόσον "βοηθάμε αλλήλους", στην Ελλάδα έχουμε από τις χειρότερες αναλογίες πτωματικών δοτών/πληθυσμού στην Ευρώπη?
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 και γιατί εφόσον "βοηθάμε αλλήλους"' date=' στην Ελλάδα έχουμε από τους λιγότερους δωρητές οργάνων στην Ευρώπη?[/quote'] Γιατί οι πιστοί θέλουν να παίρνουν όσα περισσότερα μαζί τους;ρ
gigisoni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κράζετε χωρίς να πρέπει ίσως αυτός είναι ο μονος τρόπος. Λοιπόν σε νεκροταφείο θάβονται μονο οι αυτοί που πιστέουν αν εσείς θέλετε να θαφτείτε στο κήπο σας ok αλλα αυτό δεν είναι ταφή, όταν λέμε ταφή εννοούμε το τελετουργικό όλο. Όσο για το θέμα της δημόσιας υγείας που αναφέρθηκε όπως είπα μπορείτε χαρίσετε των εαυτό σας σε νοσοκομεία για να γίνονται πειράματα, τώρα αν δεν θέλετε μπορείτε να πείτε στους δικούς σας να σας τεμαχίσουν και να σας πετάξουν στη χωματερή(δεν το λέω με κακιά). Η συμπεριφορα σου δεν ειναι καλυτερη απο εναν ΧΑ αυτο δυχνει το επιπεδο σου! Τι λε ρε φίλε που με ανάγκασες να ανοίξω τον υπολογιστή, γαμώ το ipad μου που κάνει μία ώρα να γράψει μία πρόταση, που μόνο οι άπιστοι θάβονται σε νεκροταφεία, πού το άκουσες αυτό και πού το είδες; Για τράβα σε κανένα να δεις ότι υπάρχουν και τάφοι χωρίς σταυρούς, αυτοί τι νομίζεις ότι είναι; Μας κούφανες την άλλη φορά, πάλι σε θέμα με μουσουλμάνους με την άγνοιά σου και τα κουφά που έγραφες για ιστορικά γεγονότα, θα μας κουφάνεις τώρα και για νόμους και κοινωνίες; Σε πιάνει κάτι όταν βλέπεις θέμα με μουσουλμάνους και αρχίζεις και γράφεις ό,τι σου κατεβαίνει; Που θα με πεις και χειρότερο από ναζιστή, ανίδεε, πολύ αμφιβάλλω αν ξέρεις τι πάει να πει ναζιστής και τι έχουν κάνει, με το -3858390207997 που έχεις στην ιστορία. Ακούς εκεί η ταφή αποκλειστικότητα των χριστιανών, να δω τι άλλη μαμακία θα γράψεις.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μην στο χαλασω αλλά το νεκροταφείο έχει και για πιστούς και για αθεους, αλλιώς που θαβουν τα αβαφτηστα ; ;ρ Δυστηχως ειναι σκληρο αλλα υπαρχει περιπτωση ο ιερεας να αρνηθη τη ταφη.
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστηχως ειναι σκληρο αλλα υπαρχει περιπτωση ο ιερεας να αρνηθη τη ταφη. Συνελθε, το νεκροταφείο ΔΕΝ μπορεί να αρνηθεί την ταφή, άσχετα αν θα σε ξεπροβοδισουν η όχι οι παπάδες υπάρχει χώρος για αλλόθρησκους. κλείσε τον υπολογιστή και πάνε πλύνε λίγο τα μούτρα σου σε παρακαλώ. το εκάστοτε κοιμητήριο είμαι δημοτικό, όχι της εκκλησίας.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλιστα. Ξερω οτι ειναι ματαιο, αλλα λυσε μου μια απορια. Γιατι η εκκλησια ειναι εναντια στην αποτεφρωση? Μηπως επειδη θα χανει τα φραγκα απο κηδειες και μνημοσυνα, αφου εναλλακτικες δεν υπαρχουν? Νοσοκομεια για πειραματα? Που ζεις? Εδω δεν εχουν λεφτα για φαρμακα, θα κανουν τοσα πειραματα ωστε να απορροφησουν τοσους δωρητες? Κηποι και χωματερες δεν αξιζουν σοβαρη απαντηση. Καλυτερα να μην τα εγραφες γιατι αμφιβαλλω αν εκανες χιουμορ. Ποιος σου ειπε οτι επικροτω αυτη την αντιμετοπηση ? Εχασα τη γιαγια μου προσφατα και δωσαμε 3500 χιλιαδες ευρω για να τη θαψουμε, δυστηχως και εδω υπαρχουν ατομα που δεν σεβονται τιποτα και το εχουν κανει εμποριο. Οχι δεν το ειπα για στεια αφου δεν θελεις να ταφεις σε χρηστιανικο νεκροταφειο που αλλου θα ταφεις ?
gigisoni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι δεν το ειπα για στεια αφου δεν θελεις να ταφεις σε χρηστιανικο νεκροταφειο που αλλου θα ταφεις ? Θα το ξαναγράψουμε ότι η εκκλησία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΑΦΗ; Τα κοιμητήρια είναι δημοτικά, κρατικά, δεν είναι της εκκλησίας;
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιος σου ειπε οτι επικροτω αυτη την αντιμετοπηση ? Εχασα τη γιαγια μου προσφατα και δωσαμε 3500 χιλιαδες ευρω για να τη θαψουμε, δυστηχως και εδω υπαρχουν ατομα που δεν σεβονται τιποτα και το εχουν κανει εμποριο. Οχι δεν το ειπα για στεια αφου δεν θελεις να ταφεις σε χρηστιανικο νεκροταφειο που αλλου θα ταφεις ? παμε παλι: το νεκροταφειο ειναι του δημου, οχι της εκκλησιας.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Συνελθε, το νεκροταφείο ΔΕΝ μπορεί να αρνηθεί την ταφή, άσχετα αν θα σε ξεπροβοδισουν η όχι οι παπάδες υπάρχει χώρος για αλλόθρησκους. κλείσε τον υπολογιστή και πάνε πλύνε λίγο τα μούτρα σου σε παρακαλώ. το εκάστοτε κοιμητήριο είμαι δημοτικό, όχι της εκκλησίας. Και ομως φιλε μου κανεις λαθος ειχα ενα θειο μαρτηρα του ιαχοβα οι μισοι δικοι του δεν ηθελαν τα ταφει και οι αλλοι ηθελαν, τεσπα τελικα αποφασισαν να γυνει ταφος χωρις ομως σταυρο. Ο ιερεας ομως του κοιμητιριου εφερε αντιδραση μιλαμε τωρα για 93 καταλαβαινεις τη δυναμη ειχαν τοτε οι παπαδες, τελικα τον θαψανε τερμα στο βαθος απο οτι θυμαμε προσωρινα μετα δεν θυμαμε τι εγυνε.
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Και ομως φιλε μου κανεις λαθος ειχα ενα θειο μαρτηρα του ιαχοβα οι μισοι δικοι του δεν ηθελαν τα ταφει και οι αλλοι ηθελαν' date=' τεσπα τελικα αποφασισαν να γυνει ταφος χωρις ομως σταυρο. Ο ιερεας ομως του κοιμητιριου εφερε αντιδραση μιλαμε τωρα για 93 καταλαβαινεις τη δυναμη ειχαν τοτε οι παπαδες, τελικα τον θαψανε τερμα στο βαθος απο οτι θυμαμε προσωρινα μετα δεν θυμαμε τι εγυνε.[/quote'] Οι ιεχωβαδες έχουν δικό τους νεκροταφείο συνήθως, στα νεκροταφεία υπάρχει πρόβλεψη για αλλόθρησκους. κοπανα τον κώλο σου κάτω;ρ
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 παμε παλι: το νεκροταφειο ειναι του δημου, οχι της εκκλησιας. Ξανακανεις λαθος η εκκλησια εχει πολλες φορες μεγαλυτερη κοσμικη εξουσια απο τον εκαστοτε δημαρχο, Οι ιεχωβαδες έχουν δικό τους νεκροταφείο συνήθως, στα νεκροταφεία υπάρχει πρόβλεψη για αλλόθρησκους. κοπανα τον κώλο σου κάτω;ρ Σου ειπα ηταν ιδιαζουσα περιπτωση εν ετη 1993
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα