Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σας πω. Είναι γεγονός ότι η Ορθοδοξία είναι η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία. Επίσης οι ανθρώποι για χιλιάδες χρόνια πιστεύουν σε θεούς, με ένα μόνο να είναι Αληθινός. Επίσης διάφορα θαύματα, οι προφητείες και τα λοιπά καταλήγουμε ότι κατέχει την αλήθεια.

Δημοσ.

Εντάξει δεν αντιλέγω, αλλά σε τέτοια επιχειρήματα μπορώ να σου απαντήσω οτι και εγω ως Cossutius πιστεύω οτι η λατρεία μου προς τον Θεό Δία και την Αφροδίτη, είναι ανώτερη απ τη δική σου, γιατί ειναι αρχαιότερες, χιλιάδες άνθρωποι πίστευαν για αιώνες οτι αυτοί ειναι οι αληθινοί Θεοί και έγιναν πολλά θαύματα, όπως το ότι προχθές το έκανα με τη γυναίκα το Πραίτορα απέναντι και αυτή μου φώναζε "τι μου κάνεις θεέ μου"!!

• Like 2
Δημοσ.

Να σας πω. Είναι γεγονός ότι η Ορθοδοξία είναι η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία. Επίσης οι ανθρώποι για χιλιάδες χρόνια πιστεύουν σε θεούς, με ένα μόνο να είναι Αληθινός. Επίσης διάφορα θαύματα, οι προφητείες και τα λοιπά καταλήγουμε ότι κατέχει την αλήθεια.

Αυτά είναι λόγια του αέρα, όχι επιχειρήματα και αποδείξεις :lol:

Δημοσ.

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του ΆνθιμουΤη διαφωνία του με τη δίωξη του 27χρονου που συνελήφθη για βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων εξέφρασε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, μιλώντας στο ρ/σ Alpha.

«Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λολ ο Άνθιμος τρολλάρει!

Δημοσ.

lHCou.png

Δημοσ.
Να σας πω. Είναι γεγονός ότι η Ορθοδοξία είναι η αρχαιότερη Χριστιανική Εκκλησία. Επίσης οι ανθρώποι για χιλιάδες χρόνια πιστεύουν σε θεούς' date=' με ένα μόνο να είναι Αληθινός. Επίσης διάφορα θαύματα, οι προφητείες και τα λοιπά καταλήγουμε ότι κατέχει την αλήθεια.[/quote']

Σιριους μπιζές, πάνω στην αφέλεια σου πατάνε και σε έχουν σαν μουσουλμάνο..αν το καλοσκεφτείς.

1) Σου απαγορεύουν το σεξ, προγαμιαια καθ μετά.

2) Σου επιβάλουν νηστεία, όχι για έξι μήνες αλλά για 40, για κάποιου τα πάθη που αναφέρεται μόνιμη στα δικα της βιβλία. άντε και σε ρωμαϊκες αναφορές άνευ θαυμάτων.

3) Όλα τα παραπάνω είναι επιβολες απ αυτός προς εσένα...πόσο διαφερεις από έναν μουσουλμάνο λοιπόν;

Και πόσο ελεύθερος εισαι, για να κανεις ότι θέλουν;

• Like 1
Δημοσ.

Το ωραίο είναι ότι το νήμα είναι για τον ισλαμισμό και τελικά μιλάμε για τον χριστιανισμό :-D

H σύγκριση είναι αναπόφευκτη, οι μεν κατηγορούν τους δε για σκοταδισμό, φαντάζομαι σε ένα ανάλογο φόρουμ ir.بیخوابی να ζητάνε κόντρα..

• Like 1
Δημοσ.

H σύγκριση είναι αναπόφευκτη, οι μεν κατηγορούν τους δε για σκοταδισμό, φαντάζομαι σε ένα ανάλογο φόρουμ ir.بیخوابی να ζητάνε κόντρα..

Εγω παντως μια χαρα φωτισμο εχω :lol:
Δημοσ.

Είσαι θεούλης ωρε καπταν συν-άϋπνε!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...