Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μας εξηγησει κανεις την διαφορα αυτων των δυο εικονων! Ειναι πραγματικα κωμικο το γεγονος οτι ορισμενοι πιστοι (κυριως χριστιανοι) οταν διαφωνουν για την θρησκεια λενε συνεχως πως το κορανι ειναι ανιτγραφη της βιβλου.Οταν μετα καποιος χαρακτηριζει το κορανι απανθρωπο τοτε σπευδουν να απαριθμησουν τα εδαφια του κορανιου που γραφουν για σκοτωμους κλπ ξεχνωντας πως και η βιβλος λεει σχεδον τα ιδια πραγματα.

Οι φωτογραφιες ειναι ιδιες και μας θυμιζει πως οι θρησκειες ειναι ολες ιδιες.Δηλ επινοησεις του ανθρωπου με σκοπο την χειραγωγηση.Και για να το κανει και πιο πικαντικο και πιστευτο(ο ανθρωπος) εχει τυπωσει και διαφορα βιβλια οπως την βιβλο,το κορανι κλπ.Εν ολιγοις ισλαμισμος και χριστιανισμος ειναι το ιδιο πραγμα!

post-203310-0-81928300-1348759317_thumb.jpg

post-203310-0-32483900-1348759328_thumb.jpg

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...εφαρμόζουμε τα πιστεύω τους και άρα δε θα έπρεπε να διαμαρτύρονται καθόλου.

Ωραια λογικη που πηγαν τα λογια του βολταιρου που πιστευαμε χαθηκαν στο δρομο.....
Δημοσ.

Μα μικρέ μου φίλε, γι' αυτό το λόγο έχω αυτή τη λογική. Για να συνεχίσουν να ακούγονται τα λόγια του Βολταίρου. Είναι ιδεολογικό zoom out. "Θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να διαφωνείς με αυτά που λέω".

Δημοσ.

Ας μας εξηγησει κανεις την διαφορα αυτων των δυο εικονων! Ειναι πραγματικα κωμικο το γεγονος οτι ορισμενοι πιστοι (κυριως χριστιανοι) οταν διαφωνουν για την θρησκεια λενε συνεχως πως το κορανι ειναι ανιτγραφη της βιβλου.Οταν μετα καποιος χαρακτηριζει το κορανι απανθρωπο τοτε σπευδουν να απαριθμησουν τα εδαφια του κορανιου που γραφουν για σκοτωμους κλπ ξεχνωντας πως και η βιβλος λεει σχεδον τα ιδια πραγματα.

Οι φωτογραφιες ειναι ιδιες και μας θυμιζει πως οι θρησκειες ειναι ολες ιδιες.Δηλ επινοησεις του ανθρωπου με σκοπο την χειραγωγηση.Και για να το κανει και πιο πικαντικο και πιστευτο(ο ανθρωπος) εχει τυπωσει και διαφορα βιβλια οπως την βιβλο,το κορανι κλπ.Εν ολιγοις ισλαμισμος και χριστιανισμος ειναι το ιδιο πραγμα!

Κατ αρχήν εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και δεύτερον ο θεός είναι "ευρημα" του ανθρώπου για να έχει ελπίδα στη ζωή γιατί χωρίς ελπίδα δεν αξίζει να ζεις.

Μα μικρέ μου φίλε, γι' αυτό το λόγο έχω αυτή τη λογική. Για να συνεχίσουν να ακούγονται τα λόγια του Βολταίρου. Είναι ιδεολογικό zoom out. "Θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά μου να υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να διαφωνείς με αυτά που λέω".

Φαυλος κυκλος, αν γυνομαστε ιδιοι με αυτους τοτε δεν υπαρχει ελπιδα
Δημοσ.

Και πώς θα γίνει δηλαδή, υπάρχει σύγκρουση μεθοδολογίας. Εσύ λες "ώπα, λέγε ό,τι θες, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε". Αυτοί λένε "γκαπ, γκουπ, κρατς, ουγκ". Τι φάση. Όταν σου ορμάει σκυλί στο δρόμο, κάθεσαι και του αναπτύσσεις τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα ή του σκας κλωτσίδι;

Δημοσ.

Και πώς θα γίνει δηλαδή, υπάρχει σύγκρουση μεθοδολογίας. Εσύ λες "ώπα, λέγε ό,τι θες, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε". Αυτοί λένε "γκαπ, γκουπ, κρατς, ουγκ". Τι φάση. Όταν σου ορμάει σκυλί στο δρόμο, κάθεσαι και του αναπτύσσεις τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα ή του σκας κλωτσίδι;

το σκυλι δεν πιστευει στον θεο αρα δεν εχει ελπιδα, αρα δεν αξιζει να ζει.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θέλω να παρέμβω, αλλά διάβασα κάπου πως στην Ελλάδα δε δικαζονται οι απόψεις.

Να ενημερώσω λοιπόν πως υφίσταται "έγκλημα" προσβολή των θείων (και ο νόμος δεν εννοεί τα αδέρφια των γονιών μας) και μέχρι και σήμερα κόσμος καταδικάζεται από τα ελληνικά δικαστήρια με βάση το συγκεκριμένο νόμο.

Συνεχίστε.

Δημοσ.

Ναι.Μπορεί να "σούχει γαμήσει τα πρέκια" και χωρίς να φταις,αλλά ίσως φας και μια δεκαπεντάμηνη για προσβολή των "θείων" άμα του κάνεις κουβεντιαστό συνουσιασμό με τη μητέρα του υιού του θεού.

Δημοσ.

Όταν σου ορμάει σκυλί στο δρόμο, κάθεσαι και του αναπτύσσεις τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα ή του σκας κλωτσίδι;

Βγάζεις το κόκαλο από τη τσέπη, βροντοφωνάζεις ότι είναι λυσσασμένο να σε ακούσουν όλοι, κάνεις ντου, του γαμάς το σπίτι και γίνεσαι ήρωας!

Όταν γίνει καλά από τα σούτια με τη πρώτη ευκαιρία θα ξαναορμήσει σε άνθρωπο και πάει λέγοντας με αυτό το κοπρόσκυλο.

Το θέμα είναι αν το σκυλί είναι αλήθεια λυσσασμένο ή η συμπεριφορά του οφείλεται στα σούτια που έχει φάει κατά καιρούς.

Δημοσ.

Κατ αρχήν εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και δεύτερον ο θεός είναι "ευρημα" του ανθρώπου για να έχει ελπίδα στη ζωή γιατί χωρίς ελπίδα δεν αξίζει να ζεις.

Φαυλος κυκλος, αν γυνομαστε ιδιοι με αυτους τοτε δεν υπαρχει ελπιδα

Σεβομαι το γεγονος οτι εισαι Χριστιανος ορθοδοξος.Μ'αυτο που λες ομως "σκλαβωνεις" τον ευατο σου περιμενοντας κατι ανωτερο να σε σωσει.Μειωνεις την ανθρωπινη φυση και τις ανθρωπινες δυνατοτητες περιμενοντας να σε σωσει ενα "ευρημα".

Δημοσ.

το σκυλι δεν πιστευει στον θεο αρα δεν εχει ελπιδα, αρα δεν αξιζει να ζει.

Εκτος αν εχεις αποδιξεις δεν μπορεις να ξερεις τι γυνετε στο μυαλο ενος σκυλου.

Σεβομαι το γεγονος οτι εισαι Χριστιανος ορθοδοξος.Μ'αυτο που λες ομως "σκλαβωνεις" τον ευατο σου περιμενοντας κατι ανωτερο να σε σωσει.Μειωνεις την ανθρωπινη φυση και τις ανθρωπινες δυνατοτητες περιμενοντας να σε σωσει ενα "ευρημα".

Καπου δεν πρεπει να πιστευουμε? Αλλιως να βγω εξω και να αρχισω να βιαζω, σκοτωνω κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...