Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω βαρεθεί αντί να μιλάτε σοβαρά να το ρίχνετε στη πλακα. Και το ξαναλέω αφού θεός δεν υπάρχει που είναι κάτι το ανώτερο για μένα τουλάχιστον και άλλους σαν εμενα γιατί να πιστεύω σε νομους και κανονες του ανθρώπου ? Γιατί να σέβομαι το διπλανό μου και να μην τον εκμεταλλεύομαι, γιατί να σέβομαι τις γυναίκες και να μην τις βιάζω, γιατί να δουλεύω και να μην κάνω ληστεία και αν κάποιος με εμποδίσει γιατί να μην το σκοτώσω!!!! Αφού δεν υπάρχει θεός σύμφωνα με εσάς για κάποιον άλλον δεν υπάρχει η φιλια, η αλληλεγγύη, η αγάπη, ο σεβασμός κλπ κλπ. Εισαι ψυχοπαθης. 4
Andreas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς Θεό καταργείτε η ίδια η λογική. Δεν υπάρχει τρέλα πλέον.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην είσαι μαλάκας. Γιατι να ειμαι μαλακας εγω και οχι εσυ ?Εγω ειμαι μαγκας γιατι ακουω στη κτηνωδη φυση μου και τα ενστικτα μου εσυ παλι που εισαι αδυναμος εχεις φτιαξει ενα "πολιτισμενο" κοσμο που εχει περιορισει τις δυνατοτητες σου. Εισαι ψυχοπαθης. Για να μιλαω μαζι σου πιθανον
Andreas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι να ειμαι μαλακας εγω και οχι εσυ ? Εγω ειμαι μαγκας γιατι ακουω στη κτηνωδη φυση μου και τα ενστικτα μου εσυ παλι που εισαι αδυναμος εχεις φτιαξει ενα "πολιτισμενο" κοσμο που εχει περιορισει τις δυνατοτητες σου. Για να μιλαω μαζι σου πιθανον Είναι παράλογο να υπάρξει ευτυχία ζώντας με μίσος, κακία και εξάρτηση στα πάθη.
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι να ειμαι μαλακας εγω και οχι εσυ ? Εγω ειμαι μαγκας γιατι ακουω στη κτηνωδη φυση μου και τα ενστικτα μου εσυ παλι που εισαι αδυναμος εχεις φτιαξει ενα "πολιτισμενο" κοσμο που εχει περιορισει τις δυνατοτητες σου. Για να μιλαω μαζι σου πιθανον Οταν δεν σκοτωνεις απο φοβο του θεου σου εισαι ψυχοπαθης. Δεν σκοτωνω επειδη ειμαι καλος ανθρωπος οχι επειδη φοβαμαι την τιμωρια.
Andreas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Και όμως Τούφας, αν κάνεις καλές πράξεις χωρίς γνόμωνα το Θεό λογαριάζεται χειρότερο από τη κακία, έχω το βιβλίο στη βιβλιοθήκη μου.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν δεν σκοτωνεις απο φοβο του θεου σου εισαι ψυχοπαθης. Δεν σκοτωνω επειδη ειμαι καλος ανθρωπος οχι επειδη φοβαμαι την τιμωρια. Εσύ θες να είσαι καλός άνθρωπος ο άλλος δεν θέλει γιατί τον τιμωρείς ?Στα ζώα δεν είδα να υπάρχουν δικαστήρια γιατί ένα λιοντάρι σκότωσε μια ζέβρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρίς Θεό καταργείτε η ίδια η λογική. Δεν υπάρχει τρέλα πλέον. ασφαλώς, για αυτό ο πλανήτης μας είναι δεν είναι ούτε καν 8000 ετών...
Andreas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 H Ορθοδοξία δεν λέει ότι η Γη είναι μόνο 6000 χρονών, αλλά η δημιουργεία του ανθρώπου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 H Ορθοδοξία δεν λέει ότι η Γη είναι μόνο 6000 χρονών, αλλά η δημιουργεία του ανθρώπου. http://www.jerusalem-patriarchate.info/gr/xronologia.htm τσίμπα το official site του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων και διάβασε το "Δημιουργία ΚΟΣΜΟΥ"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτό εννοεί. δλδ πριν από το 6000 ΠΧ δεν υπήρχε άνθρωπος ε? καλά τα πήγες, πίσω στη σπηλιά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα