REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Για τον δρακο της αγιας γραφης τι εχεις να πεις? http://www.wordplanet.org/gk/66/13.htm Μπορεί να μιλάει συμβολικά, αρκετές φορες σαν τέρας έχει αναφερθεί η πρώην σοβιετική ένωση.
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να μιλάει συμβολικά, αρκετές φορες σαν τέρας έχει αναφερθεί η πρώην σοβιετική ένωση. Αιρετικος και εσυ?
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Andreas2 ελπίζω να τρολάρεις εν γνώση σου. Ειλικρινά θέλω να το πιστέψω αυτό.
gigisoni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι ρε πλάκα σου κάνω. Το οτι κάποιος δεν αρνείται βέβαια την εξελιξη δε σημαίνει οτι αρνειται και την ύπαρξη του Θεού Ποιου θεού; Γιατί ο Χριστιανισμός συγκεκριμένα την αρνείται, άρα αν πιστεύεις στον χριστιανικό Θεό και ταυτόχρονα αποδέχεσαι την εξέλιξη των ειδών, είσαι αιρετικός.
isay Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=yQPLwHN1OQQ&feature=endscreen Παράδεισος και Κόλαση Θα βγει και σε ταινία; Έχει γαμάτο σενάριο αυτή η ιστορία.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί να μιλάει συμβολικά, αρκετές φορες σαν τέρας έχει αναφερθεί η πρώην σοβιετική ένωση. όλα τα κυριολεκτικά μετά από χρόνια γίνονται συμβολικά/μεταφορικά, για αυτό λέω κωλοτούμπες...
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η κιβωτός είναι συμβολική, αλλά ο Χριστός αναστήθηκε. Από τους νεκρούς. Because FU! that's why. 3
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αιρετικος και εσυ? Οχι ρε εγω ολυμπιακος ειμαι Η κιβωτός είναι συμβολική, αλλά ο Χριστός αναστήθηκε. Από τους νεκρούς. Because FU! that's why. Μπορει ναι μπορει οχι μπορει για εμενα να ηταν θαυμα μπορει για εσενα να ηταν μια πριπτωση νεκροφανιας.Who knows... όλα τα κυριολεκτικά μετά από χρόνια γίνονται συμβολικά/μεταφορικά, για αυτό λέω κωλοτούμπες... Δεν νομίζω να ήπιες Redbull και να τους έκανες μηνύσει γιατί δεν έβγαλες φτεράYou know what i mean....
Lucifer Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Για όλο τον κόσμο που δεν είναι ΧΑΖΟΣ είναι παραμύθι.
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=x0F9b_o3uBk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=JxDvjWTCmIY
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να ήπιες Redbull και να τους έκανες μηνύσει γιατί δεν έβγαλες φτερά You know what i mean.... όταν για πόσους αιώνες μας έλεγαν πράγματα τα οποία πίστευαν ότι ισχύουν επειδή ήταν λόγος θεού, γιατί να τους εμπιστευτούμε και για τα υπόλοιπα που δεν αποδειχθεί ακόμα ότι δεν ισχύουν? Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!
status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κατ αρχήν εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και δεύτερον ο θεός είναι "ευρημα" του ανθρώπου για να έχει ελπίδα στη ζωή γιατί χωρίς ελπίδα δεν αξίζει να ζεις. Φαυλος κυκλος, αν γυνομαστε ιδιοι με αυτους τοτε δεν υπαρχει ελπιδα Είσαι σίγουρος; Εκτός από την πίστη δεν υπάρχουν άλλα πράγματα για να ζεις; Αφού η θρησκεία σου λέει ότι η ζωή είναι πολύτιμη, άρα αξίζει να την ζεις... http://www.skai.gr/n...ia-tis-attikis/ Τότε να δεις κυράτσες στα μπαλκόνια..τότε να δεις φανατισμό.. Καπου δεν πρεπει να πιστευουμε? Αλλιως να βγω εξω και να αρχισω να βιαζω, σκοτωνω κλπ Αν το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό τότε καλά κάνεις και πιστεύεις γιατί είσαι επικίνδυνος για όλο το κόσμο που σε περιβάλει. Σαφώς. Και μπορώ να σου το αποδείξω. Απόδειξη από εσένα; Να μας λείπει, εσύ είσαι βλάσφημος στο 110% των ποστ σου. Αν το θύμα δεν είναι χριστιανός μετράει? Αμέ, επιβραβεύεται κιόλας..;ρ Χωρίς Θεό καταργείτε η ίδια η λογική. Δεν υπάρχει τρέλα πλέον. Γιατί ο θεός περικλείεται από λογική φυσικά..
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Για όλο τον κόσμο που δεν είναι ΧΑΖΟΣ είναι παραμύθι. Μα αυτό λέμε τόσο καιρό ότι αυτά τα κάνουν οι κολλημένοι και οι αγράμματοι, απλά το σημείο αναφοράς μου είναι ότι οι μουσουλμάνοι για Χ-Ψ λόγους είναι πολύ πιο πίσω από εμάς και άρα πιο φανατισμένοι. όταν για πόσους αιώνες μας έλεγαν πράγματα τα οποία πίστευαν ότι ισχύουν επειδή ήταν λόγος θεού, γιατί να τους εμπιστευτούμε και για τα υπόλοιπα που δεν αποδειχθεί ακόμα ότι δεν ισχύουν? Fool me once shame on you, fool me twice shame on me! Από τότε όμως έχουμε εξελιχθεί και βλέπουμε τα πράγματα καλύτερα το ίδιο γίνετε και στην επιστήμη κάποια πράγματα ισχύουν και κάποτε πάουν να ισχύουν γιατί βρέθηκε μια νέα έρευνα που τα ανατρέπει. Φυσικό δεν είναι έχουμε περάσει αναγέννηση, βιομηχανική επανάσταση κλπ κλπ δεν είναι λογικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα. The pure and simple truth is rarely pure and never simple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα