Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί να μιλάει συμβολικά, αρκετές φορες σαν τέρας έχει αναφερθεί η πρώην σοβιετική ένωση.

Αιρετικος και εσυ?

Δημοσ.

Nαι ρε πλάκα σου κάνω.

Το οτι κάποιος δεν αρνείται βέβαια την εξελιξη δε σημαίνει οτι αρνειται και την ύπαρξη του Θεού :-)

Ποιου θεού; Γιατί ο Χριστιανισμός συγκεκριμένα την αρνείται, άρα αν πιστεύεις στον χριστιανικό Θεό και ταυτόχρονα αποδέχεσαι την εξέλιξη των ειδών, είσαι αιρετικός.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορεί να μιλάει συμβολικά, αρκετές φορες σαν τέρας έχει αναφερθεί η πρώην σοβιετική ένωση.

όλα τα κυριολεκτικά μετά από χρόνια γίνονται συμβολικά/μεταφορικά, για αυτό λέω κωλοτούμπες...

Δημοσ.

Αιρετικος και εσυ?

Οχι ρε εγω ολυμπιακος ειμαι :P

Η κιβωτός είναι συμβολική, αλλά ο Χριστός αναστήθηκε.

Από τους νεκρούς.

Because FU! that's why.

Μπορει ναι μπορει οχι μπορει για εμενα να ηταν θαυμα μπορει για εσενα να ηταν μια πριπτωση νεκροφανιας.

Who knows...

όλα τα κυριολεκτικά μετά από χρόνια γίνονται συμβολικά/μεταφορικά, για αυτό λέω κωλοτούμπες...

Δεν νομίζω να ήπιες Redbull και να τους έκανες μηνύσει γιατί δεν έβγαλες φτερά

You know what i mean....

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω να ήπιες Redbull και να τους έκανες μηνύσει γιατί δεν έβγαλες φτερά

You know what i mean....

όταν για πόσους αιώνες μας έλεγαν πράγματα τα οποία πίστευαν ότι ισχύουν επειδή ήταν λόγος θεού, γιατί να τους εμπιστευτούμε και για τα υπόλοιπα που δεν αποδειχθεί ακόμα ότι δεν ισχύουν?

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!

Δημοσ.

Κατ αρχήν εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος και δεύτερον ο θεός είναι "ευρημα" του ανθρώπου για να έχει ελπίδα στη ζωή γιατί χωρίς ελπίδα δεν αξίζει να ζεις.

Φαυλος κυκλος, αν γυνομαστε ιδιοι με αυτους τοτε δεν υπαρχει ελπιδα

Είσαι σίγουρος; Εκτός από την πίστη δεν υπάρχουν άλλα πράγματα για να ζεις; Αφού η θρησκεία σου λέει ότι η ζωή είναι πολύτιμη, άρα αξίζει να την ζεις...

Τότε να δεις κυράτσες στα μπαλκόνια..τότε να δεις φανατισμό..

Καπου δεν πρεπει να πιστευουμε? Αλλιως να βγω εξω και να αρχισω να βιαζω, σκοτωνω κλπ

Αν το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό ήταν αυτό τότε καλά κάνεις και πιστεύεις γιατί είσαι επικίνδυνος για όλο το κόσμο που σε περιβάλει.

Σαφώς. Και μπορώ να σου το αποδείξω.

Απόδειξη από εσένα; Να μας λείπει, εσύ είσαι βλάσφημος στο 110% των ποστ σου.

Αν το θύμα δεν είναι χριστιανός μετράει?

Αμέ, επιβραβεύεται κιόλας..;ρ

Χωρίς Θεό καταργείτε η ίδια η λογική. Δεν υπάρχει τρέλα πλέον.

Γιατί ο θεός περικλείεται από λογική φυσικά..

Δημοσ.

Όχι. Για όλο τον κόσμο που δεν είναι ΧΑΖΟΣ είναι παραμύθι.

Μα αυτό λέμε τόσο καιρό ότι αυτά τα κάνουν οι κολλημένοι και οι αγράμματοι, απλά το σημείο αναφοράς μου είναι ότι οι μουσουλμάνοι για Χ-Ψ λόγους είναι πολύ πιο πίσω από εμάς και άρα πιο φανατισμένοι.

όταν για πόσους αιώνες μας έλεγαν πράγματα τα οποία πίστευαν ότι ισχύουν επειδή ήταν λόγος θεού, γιατί να τους εμπιστευτούμε και για τα υπόλοιπα που δεν αποδειχθεί ακόμα ότι δεν ισχύουν?

Fool me once shame on you, fool me twice shame on me!

Από τότε όμως έχουμε εξελιχθεί και βλέπουμε τα πράγματα καλύτερα το ίδιο γίνετε και στην επιστήμη κάποια πράγματα ισχύουν και κάποτε πάουν να ισχύουν γιατί βρέθηκε μια νέα έρευνα που τα ανατρέπει.

Φυσικό δεν είναι έχουμε περάσει αναγέννηση, βιομηχανική επανάσταση κλπ κλπ δεν είναι λογικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα.

The pure and simple truth is rarely pure and never simple.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...