status Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μα αυτό λέμε τόσο καιρό ότι αυτά τα κάνουν οι κολλημένοι και οι αγράμματοι, απλά το σημείο αναφοράς μου είναι ότι οι μουσουλμάνοι για Χ-Ψ λόγους είναι πολύ πιο πίσω από εμάς και άρα πιο φανατισμένοι. Στο photo finish θα φανεί, πάντως, ούτε 5 πόντους απόσταση δεν έχετε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Από τότε όμως έχουμε εξελιχθεί και βλέπουμε τα πράγματα καλύτερα το ίδιο γίνετε και στην επιστήμη κάποια πράγματα ισχύουν και κάποτε πάουν να ισχύουν γιατί βρέθηκε μια νέα έρευνα που τα ανατρέπει. Φυσικό δεν είναι έχουμε περάσει αναγέννηση, βιομηχανική επανάσταση κλπ κλπ δεν είναι λογικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα. The pure and simple truth is rarely pure and never simple. ναι μόνο που η θρησκεία δεν είναι επιστήμη... κι αν στο μέλλον αποδειχθούν κι άλλα πράγματα που δεν ισχύουν τα οποία είναι ακόμα πιο σοβαρά/βασικά για ύπαρξη της θρησκείας τι θα πούμε? OOPS? δεν τα αλλάζει από μόνη της η θρησκεία, ουσιαστικά ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να τα αλλάξει γιατί αλλιώς θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι... 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Είσαι σίγουρος; Εκτός από την πίστη δεν υπάρχουν άλλα πράγματα για να ζεις; Αφού η θρησκεία σου λέει ότι η ζωή είναι πολύτιμη, άρα αξίζει να την ζεις... Γιατί ο θεός περικλείεται από λογική φυσικά.. Ο καθένας πιστεύει κάπου για να έχει ένα "σκοπό" στη ζωή του εγώ πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που τη δύσκολη στιγμή θα την επικαλεστώ για να μου δώσει ελπίδα, εσύ πιστεύει ότι δεν υπάρχει θεός και αυτό σου δίνει την ελπίδα ότι είσαι ελεύθερος.
Cossutius. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιου θεού; Γιατί ο Χριστιανισμός συγκεκριμένα την αρνείται, άρα αν πιστεύεις στον χριστιανικό Θεό και ταυτόχρονα αποδέχεσαι την εξέλιξη των ειδών, είσαι αιρετικός. H απλά εξελιγμένος Χριστιανός, κάτι που θα έπρεπε δηλαδή να έχει κάνει η εκκλησία εδώ και 100 χρόνια, αλλά αρνείται πεισματικά να κάνει με αποτέλεσμα να χάνει πιστους. Αν η ιδια η εκκλησία δε μπορει να αντιληφθεί οτι οι γραφές αφορουν μια κοινωνία 2000 ετων πριν με διαφορετικα ηθη και έθιμα, δεν ειμαι εγω ο αιρετικός που πιστευω στην διδασκαλία του Τζιζας αλλά αυτοί οπισθοδρομικοί και περιορισμένης νοημοσύνης, αφου αυτοεξεφτελίζονται. Θα μπορουσα να τους κατηγορήσω και εγω ως αιρετικούς. 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ναι μόνο που η θρησκεία δεν είναι επιστήμη... κι αν στο μέλλον αποδειχθούν κι άλλα πράγματα που δεν ισχύουν τα οποία είναι ακόμα πιο σοβαρά/βασικά για ύπαρξη της θρησκείας τι θα πούμε? OOPS? δεν τα αλλάζει από μόνη της η θρησκεία, ουσιαστικά ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να τα αλλάξει γιατί αλλιώς θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι... Πάνω κάτω είναι και στα δυο ψάχνουμε αίτιο και αιτιατό.Εγώ θα παραδεχθώ το λάθος μου.
Praetorianos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μα αυτό λέμε τόσο καιρό ότι αυτά τα κάνουν οι κολλημένοι και οι αγράμματοι, απλά το σημείο αναφοράς μου είναι ότι οι μουσουλμάνοι για Χ-Ψ λόγους είναι πολύ πιο πίσω από εμάς και άρα πιο φανατισμένοι. Εντωμεταξύ σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη χρονική στιγμή τα τελευταία 20 χρόνια (αν εξαιρέσεις και τις ταυτότητες τότε) η παρούσα δήλωση θα φάνταζε εχμ, ας το πούμε οκ, "νορμάλ", καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει. Αλλά μετά τον Παστίτσιο και τις δηλώσεις θα σε κρεμάσουμε/κάψουμε/γδάρουμε/πούστη μη σε πετύχουμε/θα πεθάνεις από μουτζαχεντίν χριστιανούς και ορθόδοξους skinheads, ντάξει μυαλά πονάνε.
Andreas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Andreas2 ελπίζω να τρολάρεις εν γνώση σου. Ειλικρινά θέλω να το πιστέψω αυτό. Δεν τρολλάρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πάνω κάτω είναι και στα δυο ψάχνουμε αίτιο και αιτιατό. Εγώ θα παραδεχθώ το λάθος μου. δεν πρόκειται να το ψάξεις από μόνος σου όμως, μέχρι να σε διαψεύσει κάποιος άλλος θα το θεωρείς απόλυτη αλήθεια τώρα για το πάνω κάτω, διαφωνώ και το θεωρώ "βλασφημία" 1
Cossutius. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν τα αλλάζει από μόνη της η θρησκεία, ουσιαστικά ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ να τα αλλάξει γιατί αλλιώς θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι... Oύτε αυτό δε κάνει με αποτέλεσμα οντως να γελάμε όλοι (οχι με τη Θρησκεία, με την εκκλησία) Όσο για το αν αποδειχθούν άλλα πράγματα? Να αποδειχθει τι? Οτι προερχόμαστε από εξωγήινους? Και οτι αυτοί προέρχονται από το Big Bang? Και τι υπήρχε πριν από αυτό? Ποιός το δημιούργησε? Έτσι απλά? Η επιστήμη βασίζεται πολύ σε τυχαία γεγονότα. Η ζωή ειναι ένα τυχαίο γεγονός. Είτε το θέλουμε είτε όχι, πάντα θα υπάρχει μια αμφιβολία και πάντα η ανάγκη της πίστης σε ένα υπέρτατο ον. (οχι για όλους για κάποιους) Οπως εγραψα και τις προηγούμενες μέρες, η πίστη βρίσκεται μέσα μας. Το οτι αποδεχόμαστε τα δεδομένα της επιστήμης, μας κάνει λογικούς, όχι άπιστους.
gigisoni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 H απλά εξελιγμένος Χριστιανός, κάτι που θα έπρεπε δηλαδή να έχει κάνει η εκκλησία εδώ και 100 χρόνια, αλλά αρνείται πεισματικά να κάνει με αποτέλεσμα να χάνει πιστους. Αν η ιδια η εκκλησία δε μπορει να αντιληφθεί οτι οι γραφές αφορουν μια κοινωνία 2000 ετων πριν με διαφορετικα ηθη και έθιμα, δεν ειμαι εγω ο αιρετικός που πιστευω στην διδασκαλία του Τζιζας αλλά αυτοί οπισθοδρομικοί και περιορισμένης νοημοσύνης, αφου αυτοεξεφτελίζονται. Θα μπορουσα να τους κατηγορήσω και εγω ως αιρετικούς. Είτε το ένα είτε το άλλο, ένα είναι το σίγουρο, χριστιανός ορθόδοξος ΔΕΝ είσαι, ούτε κάνει ανήκεις σε κάποιο άλλο γνωστό δόγμα, δικό σου έχεις φτιάξει.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 H απλά εξελιγμένος Χριστιανός, κάτι που θα έπρεπε δηλαδή να έχει κάνει η εκκλησία εδώ και 100 χρόνια, αλλά αρνείται πεισματικά να κάνει με αποτέλεσμα να χάνει πιστους. Ακριβώς ένας λογικός άνθρωπος έχει σκεφτεί γιατί ο θεός να είναι λευκός και όχι μαύρος, γιατί να είναι γένος αρσενικού και όχι θηλυκού κλπ κλπ. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι Πάντως έχω δει ταινίες σαν αυτή και μου άρεσαν πολύ http://www.youtube.com/watch?v=20CRw3XdETA
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Είτε το θέλουμε είτε όχι, πάντα θα υπάρχει μια αμφιβολία και πάντα η ανάγκη της πίστης σε ένα υπέρτατο ον. (οχι για όλους για κάποιους) από άλλο topic δεν μιλάω για απόδειξη θεού, αλλά για απόδειξη της "έκδοσης" του θεού που ισχυρίζεται μια θρησκεία.. γιατί κάλιστα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πχ ότι ο θεός "εφήυρε" τη φυσική και ότι έγινε μετά το άφησε στον αυτόματο πιλότο (τη φυσική δλδ) χωρίς να επηρεάζει άμεσα εκείνος ότι συμβαίνει στο σύμπαν... πιστεύω ότι σε κάλυψα... 1
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν πρόκειται να το ψάξεις από μόνος σου όμως, μέχρι να σε διαψεύσει κάποιος άλλος θα το θεωρείς απόλυτη αλήθεια τώρα για το πάνω κάτω, διαφωνώ και το θεωρώ "βλασφημία" Κανω οτι μπορω και οτι μου φαινετε παραλογο το αμφισβητω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κανω οτι μπορω και οτι μου φαινετε παραλογο το αμφισβητω αυτό δεν θα το κάνει επίσημα όμως η εκκλησία, ούτε θα την πείσεις εσύ με την ιδιότητα του πιστού κι αυτό είναι που μετράει...
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό δεν θα το κάνει επίσημα όμως η εκκλησία, ούτε θα την πείσεις εσύ με την ιδιότητα του πιστού κι αυτό είναι που μετράει... Αλλο πιστη και αλλο εκκλησια το εχουν καταλαβει πολλοι αυτο ενας απο αυτους και εγω.Μεμονομενα οχι αλλα ομαδικα ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα