Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη χρονική στιγμή τα τελευταία 20 χρόνια (αν εξαιρέσεις και τις ταυτότητες τότε) η παρούσα δήλωση θα φάνταζε εχμ, ας το πούμε οκ, "νορμάλ", καθένας έχει δικαίωμα να γράφει ότι θέλει.

Αλλά μετά τον Παστίτσιο και τις δηλώσεις θα σε κρεμάσουμε/κάψουμε/γδάρουμε/πούστη μη σε πετύχουμε/θα πεθάνεις από μουτζαχεντίν χριστιανούς και ορθόδοξους skinheads, ντάξει μυαλά πονάνε.

Η διαφορά είναι ότι οι μεν είναι μουτζαχεντίν του πληκτρολογίου του Φεισμπουκ και του Τουίτερ, ενώ οι άλλοι μουτζαχεντίν μπουκάραν σε πρεσβείες και σκότωσαν κόσμο ανα όλο το Μουσουλμανικό τόξο, και μιλάμε για κόσμο που δεν είχε ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με αυτόν που τους προσέβαλε. Πρόσφατα τα έκαναν και γυαλιά καρφιά στην ομόνοια. Είδες εσύ κανέναν Χριστιανό να περιμένει έξω απο τη ΓΑΔΑ να ζητάει κρέμασμα του παστίτσιου; Τον παστίτσιο τον πήγαν μια βόλτα μέχρι τη ΓΑΔΑ και κάτι έγινε...σιγά. Έχει και ένα Πεινιρλάδικό εκεί κοντά όλα τα λεφτά. Μια χαρά. Τον πείραξε κανείς άλλος αυτόν η την οικογένειά του;

Εδώ η Εκκλησία πήγε και ζήτησε να αποσυρθούν οι κατηγορίες. Στο Πακιστάν ένας υπουργός προσέφερε 100.000 δολλάρια για το κεφάλι του δημιουργού της ταινίας.

Τα μεγέθη είναι εντελώς μη συγκρίσιμα...είναι τραγελαφική και προκλητική η οποιαδήποτε σύγκριση.

• Like 1
Δημοσ.

Ο καθένας πιστεύει κάπου για να έχει ένα "σκοπό" στη ζωή του εγώ πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που τη δύσκολη στιγμή θα την επικαλεστώ για να μου δώσει ελπίδα, εσύ πιστεύει ότι δεν υπάρχει θεός και αυτό σου δίνει την ελπίδα ότι είσαι ελεύθερος.

Μα δεν είναι ελπίδα, πραγματικότητα είναι, δεν είμαι δέσμιος κάποιου δόγματος, πράττω σύμφωνα με τη λογική «μην κάνεις ότι δε θες να σου κάνουν» και εξελίσσομαι, δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό, συν ότι πηδάω και την μεγάλη εβδομάδα και τρώγω κρέας την σαρακοστή, beat that religious ppl.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι οι μεν είναι μουτζαχεντίν του πληκτρολογίου του Φεισμπουκ και του Τουίτερ, ενώ οι άλλοι μουτζαχεντίν μπουκάραν σε πρεσβείες και σκότωσαν κόσμο ανα όλο το Μουσουλμανικό τόξο

δλδ μόνο οι πράξεις μετράνε όχι τα λόγια ή οι προθέσεις?

Τα μεγέθη είναι εντελώς μη συγκρίσιμα...είναι τραγελαφική και προκλητική η οποιαδήποτε σύγκριση.

όπως έχω ξαναγράψει, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, δεν συγκρίνουμε με το χειρότερο μόνο και μόνο για να νοιώθουμε καλύτερα

Δημοσ.

Οχι μόνο αυτό, "ξεχνά" και τι έγινε με τον τελευταίο πειρασμό.....

Δημοσ.

Μα δεν είναι ελπίδα, πραγματικότητα είναι, δεν είμαι δέσμιος κάποιου δόγματος, πράττω σύμφωνα με τη λογική «μην κάνεις ότι δε θες να σου κάνουν» και εξελίσσομαι, δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό, συν ότι πηδάω και την μεγάλη εβδομάδα και τρώγω κρέας την σαρακοστή, beat that religious ppl.

Αλλο ειμαι ελευθερος και αλλο νομιζω οτι ειμαι ελευθερος, αν ησουν ελευθερος δεν θα ζουσες σε μια "πολιτισμενη" κοινωνια
Δημοσ.

ThReSh

ούτως η αλλιώς συμφωνώ με τη παράθεσή σου.

Είτε το ένα είτε το άλλο, ένα είναι το σίγουρο, χριστιανός ορθόδοξος ΔΕΝ είσαι, ούτε κάνει ανήκεις σε κάποιο άλλο γνωστό δόγμα, δικό σου έχεις φτιάξει.

Δεν με απασχολεί το να είμαι ορθοδοξος ούτε έχει καμια σημασία νομίζω. Αυτά ειναι διαχωρισμοί των εκκλησιών που ούτε οι ίδιες δε μπορουν να συμφωνήσουν.

Το θέμα είναι αν πιστεύεις ή οχι και αν μπορείς να είσαι τίμιος και καλός άνθρωπος.

Ας έρθει παπάς να μου πει οτι είμαι αιρετικός.

Ανεξιθρησκεία έχουμε στο φινάλε :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι πράξεις απο τα λόγια απέχουν πααααααρα πολύ. Εδώ είχαμε 3 μήνες τους αγανακτισμένους με κρεμάλες έξω απο τη βουλή να λένε για ελικόπτερα, για κάψιμο μπουρδέλων, για λαικές αντεπιθέσεις κτλ...πειράχτηκε έστω μια τρίχα απο έναν πολιτικό;

Εντάξει ατυχέστατα είναι και τα λόγια αλλά μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

όπως έχω ξαναγράψει, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, δεν συγκρίνουμε με το χειρότερο μόνο και μόνο για να νοιώθουμε καλύτερα

Τις συγκρίσεις δεν τις κάνουμε εμείς, αλλά αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι δυο θρησκείες δεν απέχουν και πολύ η μία απο την άλλη, και μόλις έγραψα τους λόγους πιο πάνω για τους οποίους η οποιαδήποτε σύγκριση δυο γεγονότων "παστίτσιος" και "μωάμεθ" είναι απλά τραγελαφική.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά για να "είμαστε ανώτεροι" πρέπει πρώτον να μην υπάρχει τέτοιος νόμος και δεύτερον να μην υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις...

Δημοσ.

Οχι μόνο αυτό, "ξεχνά" και τι έγινε με τον τελευταίο πειρασμό.....

Καλά μπήκαν οι κυράτσες σε ένα σινεμά και αναποδογυρίσανε 2 καρέκλες. Πφφφ τραγικό έ. Μόνο και μόνο που συγκρίνετε αυτό με την απώλεια της ζωής δεκάδων ανθρώπων και εκατοντάδων τραυματισμών είστε απλά για γέλια.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι γιατί εκεί τους τα "επιτρέπουν" λόγω σαρίας, εδώ όμως όχι...

πιστεύεις ότι αν δεν υπήρχε ποινική δίωξη ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει η κατάσταση?

Δημοσ.

ναι αλλά για να "είμαστε ανώτεροι" πρέπει πρώτον να μην υπάρχει τέτοιος νόμος και δεύτερον να μην υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις...

Για να είμαστε ανώτεροι, πρέπει να προστατεύεται η αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου απο τους νόμους. Δυστυχώς η ευτυχώς σε μια δημοκρατία δεν υπάρχει απόλυτη ελευθερία. Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου. Συνεπώς ούτε απεριόριστη ελευθερία του λόγου μπορεί να υπάρξει ποτέ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για να είμαστε ανώτεροι, πρέπει να προστατεύεται η αξιοπρέπεια του κάθε ανθρώπου απο τους νόμους. Δυστυχώς η ευτυχώς σε μια δημοκρατία δεν υπάρχει απόλυτη ελευθερία. Η ελευθερία του καθενός σταματάει εκεί που αρχίζει του άλλου. Συνεπώς ούτε απεριόριστη ελευθερία του λόγου μπορεί να υπάρξει ποτέ.

τότε γιατί ο ΟΗΕ διαφωνεί με αυτούς του νόμους, καθώς και η ΕΕ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...