ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είπα αποκλειστικά, ούτε οι νόμοι που ανέφερα υπάρχουν μόνο σε μας, άλλες 2 χώρες έχουν παρόμοιους, τελευταίοι των μοϊκανών... Δεν μας είπες όμως. Η απαγόρευση φιλοναζίστικών δράσεων στη Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες, όπως και η απαγόρευση των κομμουνιστικών κομμάτων στη Πολωνία είναι η δεν είναι περιορισμός της ελευθερίας έκφρασης; Θεωρείς ότι στα πλαίσια της δημοκρατίας θα έπρεπε να υπάρχει στην Γερμανική βουλή φιλοναζιστικό κόμμα, όπως αντίστοιχα στην Ελλάδα; Ας μην ξεχνάμε ότι ο παστίτσιος δικάζεται για εξύβριση. Δηλαδή θεωρείς ότι μπορείς να λες οτιδήποτε για όποιον βλέπεις στον δρόμο και να μην έχει δυνατότητα ο άλλος να σε καταγγείλει; Ποιος το λέει αυτό, εσύ; Και το παίζεις και χριστιανός; Το μακάρι οι οι πτωχοί τω πνεύματι, ή όπως διάολο γράφεται, σου διαφεύγει, Η συμπεριφορά σου το λέει. Έγινες μία φορά ρόμπα στο thread με τα κοινόχρηστα, γίνεσαι και 2η τώρα. Όσο για το "μακάρι"...εντάξει απλά ασχολίαστο. Ξεπέρασες και τις αρχικοτσάνες στο άλλο thread
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 και δεν θα πάταγε κανείς anyway τελείως offtopic... χριστιανική απόλυτη αλήθεια κι αυτό? Θα ειχαμε μισθοφορους
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μας είπες όμως. Η απαγόρευση φιλοναζίστικών δράσεων στη Γερμανία και σε πολλές άλλες χώρες, όπως και η απαγόρευση των κομμουνιστικών κομμάτων στη Πολωνία είναι η δεν είναι περιορισμός της ελευθερίας έκφρασης; Θεωρείς ότι στα πλαίσια της δημοκρατίας θα έπρεπε να υπάρχει στην Γερμανική βουλή φιλοναζιστικό κόμμα, όπως αντίστοιχα στην Ελλάδα; συγκρίνουμε τους Ναζί με τη βλασφημία? κι ύστερα βρίσκεις τραγική την σύγκριση ανάμεσα στους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους? Ας μην ξεχνάμε ότι ο παστίτσιος δικάζεται για εξύβριση. Δηλαδή θεωρείς ότι μπορείς να λες οτιδήποτε για όποιον βλέπεις στον δρόμο και να μην έχει δυνατότητα ο άλλος να σε καταγγείλει; έπεσε μήνυση δλδ από συγγενικό πρόσωπο ή από τον ίδιο? επίσης δεν θυμάμαι να έβριζε τον παππού ο 27χρόνος, ουσιαστικά κορόιδευε τους αφελείς πιστούς... Θα ειχαμε μισθοφορους ναι με τα τρελά λεφτά που έχουμε...
gigisoni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Η συμπεριφορά σου το λέει. Έγινες μία φορά ρόμπα στο thread με τα κοινόχρηστα, γίνεσαι και 2η τώρα. Όσο για το "μακάρι"...εντάξει απλά ασχολίαστο. Ξεπέρασες και τις αρχικοτσάνες στο άλλο thread Ρόμπα έχεις γίνει εσύ και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα, που το παίζεις χριστιανός και περίτρανα περηφανεύεσαι για το ήθος σου, αντί να αφήνεις τους άλλους να το κρίνουν αυτό από τα έργα σου, όπως θα έπρεπε, και στο άλλο thread ισχυρίζεσαι ότι πρώτα καταναλώνεις κάτι και μετά το πληρώνεις, μουααχαχαχαχχαχα Πςςςς φίλε, τράβα να φας την τυροπιτούλα σου!
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 και στο άλλο thread ισχυρίζεσαι ότι πρώτα καταναλώνεις κάτι και μετά το πληρώνεις, μουααχαχαχαχχαχα Προφανώς εσύ πρώτα πληρώνεις 200 ευρώ ρεύμα στη ΔΕΗ και μετά το καταναλώνεις...άστο γιατί έχεις γελοιοποιηθεί τελείως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 και για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, ρε συ Zakk οι AC/DC από που είναι? Προφανώς εσύ πρώτα πληρώνεις 200 ευρώ ρεύμα στη ΔΕΗ και μετά το καταναλώνεις...άστο γιατί έχεις γελοιοποιηθεί τελείως. έναντι ftw?
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 συγκρίνουμε τους Ναζί με τη βλασφημία? κι ύστερα βρίσκεις τραγική την σύγκριση ανάμεσα στους χριστιανούς και τους μουσουλμάνους? Το θέμα μας είναι η ελευθερία έκφρασης έτσι δεν είναι; Ο μεν παστίτσιος καλλιεργούσε φανατικό μίσος εναντίων των χριστιανών(έστω και αν σκόπευε να κάνει κάτι άλλο), οι ναζί κατά των Εβραίων και οι τρίτοι κατα και των 2. Άρα ναι μια χαρά τη βρίσκω τη σύγκριση. έπεσε μήνυση δλδ από συγγενικό πρόσωπο ή από τον ίδιο? επίσης δεν θυμάμαι να έβριζε τον παππού ο 27χρόνος, ουσιαστικά κορόιδευε τους αφελείς πιστούς... Ο ίδιος όχι αλλά είχε ευθύνη για το τί γράφεται στη σελίδα του, όπως και οι διαχειριστές του Insomnia έχουν ευθύνη για το τι γράφεται εδώ. Γι'αυτό θέματα που κράζουν μια εταιρεία π.χ. τυγχάνουν ιδιαίτερης προσοχής απο τη διαχειριστική ομάδα.
gigisoni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς εσύ πρώτα πληρώνεις 200 ευρώ ρεύμα στη ΔΕΗ και μετά το καταναλώνεις...άστο γιατί έχεις γελοιοποιηθεί τελείως. Δεν δίνεις εγγύηση για να κάνεις σύνδεση στη ΔΕΗ; Δεν πληρώνεις έναντι στο δίμηνο πριν βγει ο εκκαθαριστικός στο τέλος του τετραμήνου; Με τετράχρονο μιλάω;
ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 και για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, ρε συ Zakk οι AC/DC από που είναι? Βρετανοί αν δεν απατώμαι, αν και ο τραγουδιστής νομίζω είναι Αυστραλός. έναντι ftw? Και το έναντι το έχεις ήδη κάψει μέσα στο 2μηνο που σου έρχεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα μας είναι η ελευθερία έκφρασης έτσι δεν είναι; Ο μεν παστίτσιος καλλιεργούσε φανατικό μίσος εναντίων των χριστιανών(έστω και αν σκόπευε να κάνει κάτι άλλο) σάτυρα=φανατικό μίσος? cool story bro... Βρετανοί αν δεν απατώμαι, αν και ο τραγουδιστής νομίζω είναι Αυστραλός. http://en.wikipedia.org/wiki/AC/DC origin, Australia απλά θυμήθηκα την απορία σου για το γιατί δεν τους είχαν στην έναρξη των ολυμπιακών αγώνων
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αρχίζω να αμφιβάλλω για τη πίστη μου είδα ένα video και για να μην θεωρηθώ αιρετικός δεν το ανεβάζω
gigisoni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Και το έναντι το έχεις ήδη κάψει μέσα στο 2μηνο που σου έρχεται. Να το ξαναπώ ότι έχεις ήδη πληρώσει χιλιάρικο εγγύηση στη ΔΕΗ; Και να το ξαναπώ ότι αν δεις τον εκκαθαριστικό λογαριασμό θα βρεις ότι πολλές φορές σε έχουν χρέωσει παραπάνω στον έναντι και αφαιρείται από το σύνολο του εκκαθαριστικού; Και να το ξαναπώ ότι αν πας να κάνεις διακοπή στη ΔΕΗ θα πάρεις πίσω επιστροφή την εγγύηση που έχεις δώσει; Καλά λέω ότι μιλάω με τετράχρονο, ιδέα δεν έχεις ούτε κάνει τι λένε οι λογαριασμοί σου. Το πάγιο στο κινητό σου δεν το προπλήρωσες; Την κάρτα που αγοράζεις, αν δεν έχεις σύνδεση; Το ίντερνέτ σου, δεν προπλήρωσες τον πρώτο λογαριασμό;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Και να το ξαναπώ ότι αν δεις τον εκκαθαριστικό λογαριασμό θα βρεις ότι πολλές φορές σε έχουν χρέωσει παραπάνω στον έναντι και αφαιρείται από το σύνολο του εκκαθαριστικού; κι εγώ αυτό θυμάμαι γμτ, αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω...
gigisoni Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 κι εγώ αυτό θυμάμαι γμτ, αλλά το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω... Επειδή έχω άδειο διαμέρισμα στην Ελλάδα, που μένω όταν κατεβαίνω, μου το έχουν κάνει πολλές φορές και το ξέρω από πρώτο χέρι.
isay Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ώρα για ένα ανέκδοτο (πέρα απο τα υπολοιπα αστεία που διαβάζουμε). Το ανέκδοτο βασίζεται στο γνωστό ανέκδοτο με τον γιο του κρητικού και τον κομουνιστή. Πάει ο Μανωλιός στον πατέρα του και του λεει με σοβαρό ύφος -Πατέρα έφτασε ο καιρός να νοικοκυρευτώ. -Ναι Μανωλιό δίκιο έχεις. Έχεις βρει το ταίρι σου; -Ναι πατέρα το εχω βρει. Είναι ο Σηφαλιός. -ΠΟΙΟΣ; -Ο Σηφαλιός πατέρα. -Όφου ήντα πάθαμε! (μτφ: Αμαν τι πάθαμε) Ήντα θα πει το χωρίο; (μτφ: Τι θα πει το χωρίο; ) -Γιάντα μπρε πατέρα αντιδράς ετσέ; Επειδή ο Σηφαλιός είναι κομουνιστής; Για τούτο να φωνιάζεις; -Όχι μπρε κοπέλι μου. Δε με νοιάζει που είναι κομουνιστής παρά με νοιάζει που είναι ΑΘΕΟΣ! Όφου ήντα πάθαμε! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα