status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρά δεν ξέρω τι θα απαντήσω γιατί μπορεί να μπλέξω από το πουθενά για κάνα ηλεκτρονικό έγκλημα. Τι; Την έχεις σφάξει ήδη;
g_alkis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τι; Την έχεις σφάξει ήδη; Ηλεκτρονικά 1
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρά δεν ξέρω τι θα απαντήσω γιατί μπορεί να μπλέξω από το πουθενά για κάνα ηλεκτρονικό έγκλημα. Αμφισβητείς τον θεο σου? Βαζεις τον νομο του ανθρωπου πανω απο του θεου?
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αμφισβητείς τον θεο σου? Βαζεις τον νομο του ανθρωπου πανω απο του θεου? Περίμενε, μην τον στείλεις στο καζάνι, περίμενε να έρθουν οι φιάλες με το υγραέριο...;ρ
Andreas2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αμφισβητείς τον θεο σου? Βαζεις τον νομο του ανθρωπου πανω απο του θεου? Ο Θεός ξέρω είναι δίκαιος και αν μου ζήταγε κάτι τέτοιο θα Έχει το λόγο Του.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Και τον καρκίνο Δεν φταει ο θεος για τον καρκινο αλλα ο ανθρωπος με το τροπο ζωης του.
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Θεός ξέρω είναι δίκαιος και αν μου ζήταγε κάτι τέτοιο θα Έχει το λόγο Του. http://www.dromokaiteio.gr/ Δεν φταει ο θεος για τον καρκινο αλλα ο ανθρωπος με το τροπο ζωης του. Επ, τα καλά και συμφέροντα έτσι; 1
tolis_01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν φταει ο θεος για τον καρκινο αλλα ο ανθρωπος με το τροπο ζωης του. Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια. Ακόμα και για τα βρέφη. 1
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Οι πιστοί θέλουν να είναι «εντάξει» στα μάτια του θεού τους, ένας άθεος θέλει να έχει εντάξει την συνείδηση του...εντελώς διαφορετικά πράγματα έτσι.. Πανω απο ολα θελω να ειμαι ενταξυ με μενα γιατι αν δεν ειμαι με μενα δεν θα ειμαι και με αυτα που πιστευω.Και ποις σου εδωσε συνηδηση ?
g_alkis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικά οι ταινίες είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή http://www.imdb.com/title/tt0109686/ 1
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πανω απο ολα θελω να ειμαι ενταξυ με μενα γιατι αν δεν ειμαι με μενα δεν θα ειμαι και με αυτα που πιστευω. Και ποις σου εδωσε συνηδηση ? Την είχα από πριν, ίσως ο εμπρόσθιος λοβός μου να ευθύνεται για το υπεύθυνο του χαρακτήρα μου σε συνάρτηση με τις εμπειρίες μου.;ρ Μην μου πεις κανένα γραφικό του τύπου: Ο θεός στην έδωσε γιατί θα σε στείλω στον Τζόκερ.;ρ
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.dromokaiteio.gr/ Επ, τα καλά και συμφέροντα έτσι; Την αληθεια ειπα μονο
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ο Θεός ξέρω είναι δίκαιος και αν μου ζήταγε κάτι τέτοιο θα Έχει το λόγο Του. Aρα θα την εσφαζες?
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια. Ακόμα και για τα βρέφη. Τα βρεφη παιρνουν γονιδια απο τους γονεις αρα ενα μεγαλο μερος φταινε αυτοι.Βεβαια υπαρχει ενα μικρο ποσοστο που δεν φταινε και αναρωτιεσε γιατι το επαθε, για να ειμαι ειληκρινεις δεν ξερω σιγουρα.απλα πιθανολογω. Την είχα από πριν, ίσως ο εμπρόσθιος λοβός μου να ευθύνεται για το υπεύθυνο του χαρακτήρα μου σε συνάρτηση με τις εμπειρίες μου.;ρ Μην μου πεις κανένα γραφικό του τύπου: Ο θεός στην έδωσε γιατί θα σε στείλω στον Τζόκερ.;ρ Θα στο πω Δεν θα σου ο θεος θα σου πω απλα ο "κατασκευαστης" μας
Lucifer Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 4.6 δισεκατομμύρια χρόνια εξελικτικής ιστορίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα